auto

(45 wyników)
  • Witam. Może ma ktoś doświadczenia z rejestracją auta z Belgii? Jakie są po kolei kroki? Czy to prawda że gdzieś w celulozie można załatwić formalności związane z akcyzą itd. i potem do wydziału komunikacji...?
  • Szukam kogos rzetelnego kto zabiera ludzi po auta na zachod.
  • Witam mam pytanie: Czy ktoś z was już próbował zarejestrować w Świeciu auto z angli z kierownica po prawej stronie??
  • witam wczoraj w godz 19 30 na wojska polskiego w swieci znajomym popsuło sie auto które niestety musiało byc z holowane oczekiwanie na pomoc w aucie bez ogrzewania w -10st to nic milego no ale brak wyrozumialosci policji świeckiej jest inna mijały nas 3 radiowozy i patrol pieszy nikt sie nie doczepił do niczego w momecie holowania ayta było sygnalizowane światłami awaryjnymi kture są bardzo widoczne z dala 800 metruw dale zjawił sie patrol ktury...
  • co sadzicie o szkole jazdy AUTO-KAR? dobrze ucza ?
  • Czy to dobry mechanik jest ? Czy ktoś robił u niego rozrząd i głowicę? Czy drogi czy tani?
  • witam wszystkich poszukuje auta do ślubu najlepiej jakiś klasyk z kujawsko-pomorskiego wesele 9 sierpień 08 pozdrawiam i piszcie co wiecie
  • Witam, gdzie najlepiej i jak (krok po kroku)opłacić sprowadzone auto?
  • Witam. Dzisiaj auto marki Rover 45 koloru zielonego zaparkowane przy ulicy 10-go lutego na wysokości cmentarza zostało uszkodzone z przodu przez inny pojazd. Sprawcę (o ile jest uczciwy) bądź ewentualnych świadków proszę o kontakt.
  • co za auto wybrać opel zafira czy renault scenic proszę o opinie Chodzi mi o auto rodzinne
  • gdzie zakładają tanio i solidnie instalacje gazowe do samochodów?
  • Witajcie. Czy to prawda że na myjni w selko umyjesz auto za 7zł.
  • Czy jest godny polecenia?
  • Witam, szukam autka do ślubu i przez przypadek znalazłam reklamę takiej firmy Miał ktoś od nich auto? Interesuje mnie to cabrio, fajne autko i takie stylowe. Dzięki za info, pozdrawiam!
  • Czy jest w naszym mieście serwis który zajmuje się klejeniem takich ubytków?
  • Złodzieje powinni zostać złapani. Dla takich sku...synów powinna być kara śmierci. Nie dość, że sami ku... nie pracują, to jeszcze innym podpie...!!!
  • szukam kogoś ze Świecia kto zajmuje sie komputerową diagnostyką samochodów, jak ktoś wie do kogo moge sie udać i wie również jakie są ceny to proszę o ich podanie, dzięki z góry
  • Witam. Poszukuje dobrego autoelektryka, w świeciu który potrafi zakładać auto alarmy, imobilaizery, zrobic diagnostkyke itp. Kogo by można polecić??
  • Możecie polecić dobrą firę instalującą instalacje gazową do samochodu.Co myślice o warsztacie zakładającej gaz w świeciu koło cmentarza?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się