Forum Ukryte emagiel
ZMIEŃ
      auto

auto

(48 wyników)
    • Zawsze mam jakieś przeboje z autami. Dziś pojechałam coś załatwić, wracam do auta, a ta pipa skodzina nie chce odpalić. Benzyna jest, rozrusznik dopiero co naprawiałam, a ta pipa ani drgnie. Ostatnio też tak miała dwa dni, coś tam z jakąś cewką jest nie tak. Kręcę i kręcę ją, ale wiem, że grozi to rozładowanym akumulatorem. Ostatnio pomogło jej odłączenie od bateryjki i ponowne podłączenie. Teraz nie dało rady. Jestem mistrzem w zamykaniu mojej rozjebanej maski, która z deka odstaje po ty...
    • Czemu naukowcy czegos takiego jeszcze nie wymyslili? Otrzpepałoby sie autko jak pies i byłoby z głowy to całe odsniezanie :)
    • Jak dbacie o samochód? Czy jest to dla Was ważne,zeby był wymuskany i czysciutki zewnetrznie i wewnetrznie:P Czy myjecie jak nie widać juz tablic rej.? czy macie hopla na punkcie czystosci auta i pucujecie az do połysku wysokiego? A jak ze srodkiem-porzadek i dywaniki czysciutkie? Ja traktuje moje auto bardzo przedmiotowo! Ma jeździc i mało palić:> Myję szybko i nie za dokładnie w myjniach samochodowych samoobsługowych,nie wycieram do sucha,nie pucuje:> Środek eeeeee....nie je...
    • czy od razu na autobus grzać??? przyjmuje zakłady:P kurcze blade, nie wstawiłam do garażu.....lenistwo nie popłaca.....
    • Wiekszosc moich znajomych uważa, ze nie oplaca sie kupowac dobrego auta dla "swieżego" kierowcy tylko lepiej zeby jeździł rzechem bo go nie szkoda. Też tak uwazacie? Ja jeżdzilam, akurat przez przypadek, zaraz po zrobieniu prawka prawie nowa hondą i mialam przyzwolenie na uszkodzenie, bo jak to moj partner powiedzial- "po coś płace to Autocasco" :)
    • Auta 2(16)

Byłyście na premierze? Jakie wrażenia? Pytam, bo chce wiedzieć czy tylko ja mam takie kiepskie. Dla tych co nie były, a zastanawiają się czy iść z dzieckiem - film jest przekombinowany i to na maksa. Pierwsza historia była fajna, prosta, opowiadająca o miłości i przyjaźni. Auta 2 natomiast to bajka przede wszystkim dla starszych dzieci. Jest tam duży, bardzo rozbudowany wątek szpiegowski, taki a'la J. Bond, w którym nawet ja się zgubiłam :/ Auta bardzo często mówią szybko i niewyraźnie, a c...
    • [img]https://lh6.ggpht.com/_z8AOOH3z0T0/SpbW7VWezfI/AAAAAAAAAx4/PB6DUDXSO1Y/s512/Zdj%C4%99cie0164.jpg[/img] [img]https://lh4.ggpht.com/_z8AOOH3z0T0/SpbW8zkilBI/AAAAAAAAAx8/VcyZ4CRonnA/s512/Zdj%C4%99cie0165.jpg[/img] jakis fiut wiechal mezowi w kufer maz caly i zdrowy a z auta zostalo tyle co widac
    • Do sklepu na duże zakupy pojechałam, kuźwa. Wszystko dobrze było, inni nie jeżdżą, a ja jeżdżę, mróz, nie mróz! Ale mam auto zajebiste!! I nagle po wyjściu ze sklepu zonk, no odpalam niby, ale co przełączę na gaz - gaśnie. Chooj, pewnie zamarzło coś. Niech się rozbuja i pójdzie jakoś - pomyślałam i ruszyłam na benzynie. Na skrzyżowaniu przy skręcie sam przełączył się na gaz i zgasł. Zatamowałam ruch. Wyłączyłam gaz - a może po prostu się skończył?? Dojadę na benzynie! Nie dojadę! Kont...
    • [sonda=czy auto się znajdzie?] [*]tak ale spalone [*]tak całe i zdrowe [*]nie, nigdy [*]nie, ale odeślą fotelik ;-D [*]tak, ale puste [/sonda]kurwa kurwa urwa, z fotelikiem, mojha nawigacja.. auto sluzbowe ale pojutrze mielismy ruszac nad morze, bez fotelika nie pojedziemy a nowy 800ksoztuje ;-/// i teraz sonda
    • Wyszłam z małą ze sklepu i skierowałyśmy się w stronę naszego bloku, zaraz za rogiem sklepu chodnik wiodący do naszego bloku krzyżuje się z chodnikiem idącym wzdłuż sklepu a dalej wzdłuż parkingu i placu zabaw aż do pewnego bloku. Tym chodnikiem, który biegnie od sklepu do placu zabaw często jeżdżą kierowcy, pomimo, że jest tam znak zakazu wjazdu, wiele razy wzywaliśmy już policję, gdy byliśmy z dzieciakami na placu zabaw, nic to nie dało, bo nim policjanci raczą ruszyć tyłki to delikwe...
    • Matko boska, chyba małża wrobiłam! Właśnie gliniarz zadzwonił z tekstem, że ja zeznałam, że mąż jako ostatni widział samochód. I że ma przyjść na przesłuchanie. Czy oni myślą, że my sobie sami gwizdnęliśmy auto, żeby z ubezpieczenia odszkodowanie wyłudzuć?
    • Wlasnie ogladam na national geographic, facet zbiera zwierzeta z drozgi i gotuje, teraz je glowe borsuka. Gotowal mewy I inne. Kurde dla mnie obrzydliwe, zjadl nawet oczy I mozg.
    • www.pudelek.pl/artykul/40652/steczkowska_w_krotkich_szortach_i_szpilkach_sexy/ Zainspirowana pudelkiem;) Umiecie prowadzic w takich platformach? Bo o ile w szpilkach mi sie zdarzyło, tak w platformach bym chyba nie umiała, gruba podeszwa z przodu raczej nie ułatwia wyczucia pedałów.
    • zauważyłyście taki efekt? Niby prosta sprawa - wozi się tyłek, nie trzeba nigdzie dojść (jeśli nie trzeba) i kg. atakują:) Moja mama odkąd wsiadła za kółko jakieś 7 lat temu przytyła niesamowicie. Wystarczyła awaria samochodu i jej usunięcie (prawie 2 tyg.) żeby straciła trochę kg;) Mój kolega również odkąd wszędzie jeździ samochodem przekroczył 100kg (ma 25 lat). Zauważyłyście taki efekt? (ale się monotematyczna zrobiłam z tym MPK i samochodem;))
    • Dzisiaj byłam w warsztacie z moim cudeńkiem. Wymieniłam przednie klocki + czujnik = 350 PLN, wypadałoby za jakiś czas wymienić tarcze. Zajrzeli do tylnych kół, klocki na wykończeniu, tarcze w stanie krytycznym, koszt ok 800 PLN, do zrobienia natychmiast. No i w środę jadę wymienić olej, ok 250 PLN razem z filtrem oleju. No to w tym miesiącu żremy ziemię z doniczek :P
    • Zgubiłam dowód rejestracyjny od auta z wsadzonym moim prawem jazdy. Byłam sama z młodą u mojego lekarza a potem wiozłam L4 do firmy. Najprawdopodobniej wypadł mi pod firmą jak wyciągałam go z torebki razem z portfelem żeby nie zostawiać w aucie dokumentów. Torebka została w bagażniku a ja na rękach ze śpiącą młodą szłam oddać zwolnienie. Firma mieści się w budynku państwowej instytucji a obok jest komisariat policji, powiadomiłam współpracowników, portiernię i komisariat. Proszę o modlitwy i ...
    • Powiedzcie mi, jakbyście zareagowały, gdyby sąsiad/sąsiadka zostawili wam za wycieraczką liścik/notkę z prośbą o parkowaniu na swoim miejscu (miejsca pod blokiem przynależą do konkretnych aut i są opłacane przez mieszkańców), bo sąsiad (z notką za wycieraczką) zaparkował lekkim bokiem, tylnym kołem stojąc na miejscu już nie swoim? Informacje dodatkowe: Auto często jest parkowane tuż przy linii, 'dzięki' czemu samochód trzeba stawać również bliżej swojej linii zabierając miejsca kolejnym....
    • Miałam dziś na 11-tą wizytę z psem u weta, na 12-tą wizytę u dentysty, byłam umówiona z dwiema koleżankami, miałam załatwić parę innych spraw w mieście oddalonym od Wawy o 100 km. I dupa blada, akumulator odmówił posłuszeństwa! Co za zasrane auto! A mój nie mąż tak wczoraj zaparkował, że nie chuja nie mogę swobodnie maski otworzyć. Poza tym, nawet jeśli uda mi się otworzyć maskę, to nie bardzo jest jak podjechać autem z boku żeby z kabli odpalić. Jesteś wściekła jak cholera!!! Dywan dawaj...
    • Wyszłam z auta na 5 minut dosłownie, poszłam do PZB, a jak wracałam to minęłam moje auto. Ciągnięte przez holownik. Dawaj biegiem za holownikiem, machałam do nich, przechodnie im machali, że ktoś biegnie za nimi, ale udawali, że nic nie widzą. Jak zwolnili żeby skręcić, to nawet zapukałam w szybę, ale pan wielce ważny strażnik miejsko-wiejski nawet nie raczył szyby uchylić. Uśmiechnął się tylko i pojechali dalej. Mało mnie kurwa mać szlag na miejscu nie trafił. Gdybym wyszła 2 minuty późni...
    • ...kolor samochodu, a nie ciucha, buta czy torby ;) Są kolory wg was "lepsze" i "gorsze"? Dlaczego? (brudliwość? widoczność?) Jakie są kolory waszych aut? (Grave, pozdrawiam cię statystycznie :D) Pytam - przypomniało mi się, że koleżanka zamawiała auto w znacznie oddalonym salonie dlatego, że tam mieli model w upatrzonym przez nią kolorze, a bliżej - nie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się