-
dzisiaj w nocy okolo 23.45 na ulicy Grota Roweckiego na Piaskowej Górze doszło do zniszczenia czterech aut osobowych przez auto prowadzone przez pijanego kierowcę,na miejscu znaleziono lusterko sprawcy,ze wstepnych ustaleń jest to Renault....oczywiście kierowca uciekł z miejsca zdarzenia,a relacje świadków nie pozwalają na jego identyfikacje:)... szukana pomoc,jesli cos widziales w nocy,albo widziałes zniszczone auto po lewej stronie,bez lusterka,mozesz pomóc....kto wie co nastepnym razem moz...
-
Czy można sobie zagrodzić na ulicy miejsce parkingowe ? w strefie parkowania ? żeby auta miały swoje miejsce ? chyba że mają wykupione takie miejsca ?
-
witam
poszukuję samochodu osobowego - rocznik 2002 do 2005 - sedana - diesla do poj. 2,5 litra - jak najmniej awaryjnego - dość oszczędnego - i w miarę dobrze wyposażonego. Waszym zdaniem, jaki jest to samochód, jaki moglibyście polecić. Proszę o poważne wypowiedzi.
Dziękuję i pozdrawiam wszystkich
-
Witam znacie myjnie lub nie wiem teren jakiegoś zakładu gdzie można samemu umyć auto swoją chemią i akcesoriami za drobną opłatą?
-
Mam takie pytanie do was, drodzy forumowicze. Proszę oświećcie mnie w kwestii mycia własnego auta. Z tego co wiem, nie można umyć pod domem, bo niby mandat (niby za zanieczyszczanie środowiska). I teraz tak: troszku poczytałem o tym w sieci i okazuje się, że nawet za samo przetarcie samochodu gąbką z czystą wodą (nawet podczas deszczu SIC!) grozi nam mandat!!! Ja się pytam dla kogo w takim razie są te wszystkie środki czystości i akcesoria do mycia aut w marketach? Dla właścicieli domków jedn...
-
Witam
Kupiłem sobie Skodę Yeti własnie w ASO SKODA w wałbrzychu przy ulicy. Wrocławskiej 159, proszę mi powiedzieć czy ktos ma doswiadczenie z tamtejszym serwisem? Chce wiedziec czy oddam auto w dobre rece, proszę sie wypowiedzieć, z tego co ja zauwyzlem osobiscie to maja tam nowy sklad na serwisie byc moze warto im zaufac? Jezeli chodzi o salon, to mam jak najbardziej pozytywne wrazenie, mili, kompetentni, nie wchodza "w tylek" byle by sprzedac, auto, poprostu zaspakaja potrzeby klienta, ni...
-
dzięki za szybką odpowiedź
-
Gdzie w Wałbrzychu najlepiej wyczyszczą auto w środku?
-
okazuje sie ze mozna bo sama straz miejska myje swoje auta pod urzedem miejskim i mysla ze jak jest od podworka to nikt nie widzi i wolno. za to samo karaja ludzi moze warto zaczac od siebie Panowie w czarnych mundurach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Moze ktos sie orientuje ile kosztuje samo lakierowanie w pelni przygotowanego
auta.
Bez kosztu lakieru, samo pryskanie baza + klar. Auto typu sedan
-
Czy mozna tak? Dojezdzam na studia do Wroclawia, ale najpier musze
dojechac do Wałbrzycha i zostawic gdzies auto. Mozna pod Mc czy mi
zaloza blokade? Gdzie ewentualnie mozna zostawic bezpiecznie auto?
-
Skradziono auto spod Victorii
nww24.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=9538:skradziono-auto-spod-victorii&catid=3:aktualnoci&Itemid=2
-
moze wiecie kto ma w wałbrzychu sprzedac auto do 300 zł aby miało oc
i jezdziło ale moze byc do drobnej naprawy bo ja rozbiłem a niemam
teraz czym do roboty dojeżdzac
-
jak w temacie. Czy można bez stresu myć auto na ulicy przed domem nie narażając się na mandat ze straży miejskiej??
-
Witam, jak wiadomo jest głupi przepis, że samemu nie można myć auta pod blokiem. To w takim razie znacie może jakieś miejsca, gdzie można samemu umyć auto? Myjka Ehrle na Podzamczu odpada, tam nie można z własnym sprzętem, a bez niego się nie da umyć auta w wyniku ustawienia chemi na minimum oraz zmniejszenia ciśnienia. Mył może ktoś na auchan na samoobsługowej ze swoim wiadrem itp.? W niektórych miastach są takie myjki, że jest dostęp do wody i przyjeżdzasz ze swoimi rzeczami i myjesz ile ch...
-
Kupiłem samochód w salonie, więc ma 3-letnią gwarancję. Kilka dni
temu pojechałem na przegląd gwarancyjny i skasowali mnie na 700
złotych. A wymienili tylko olej. Jasny gwint, chyba im odbiło. Za co
się pytam? Przecież auto jest na gwarancji. Mało szlag mnie nie
trafił.
-
Witam
Nie bić, nie znam się (jeszcze).
Za niedługo kupuję pierwsze auto, będzie to raczej VW Golf MK2/MK3 w dieslu.
Niestety nie znam żadnego mechanika ani kogokolwiek z taką wiedzą i
doświadczeniem, kto pojechałby ze mną i dokładnie sprawdził auto.
Gdzie mam się udać, aby zdiagnozowali mi auto przed ewentualnym zakupem?? Do
ASO?? Czy do obojętnie jakiej stacji kontroli pojazdów??
O co mam tych ludzi prosić?? O zrobienie przeglądu?? Czy o jakiś inny rodzaj
diagnostyki??
Ehh j...
-
ciekawi mnie wasza opinia na temat auto shrotu tego obok koksowni na
sobiecinie czy nie uwazacie ze jest tam stanoowczo za drogo?
-
Witam,
Kupiłem autko od osoby i podpisałem umowę kupna-sprzedaży jako jeden
właściciel. Chciałbym to zmienić i zrobić drugiego współwłaściciela
tego auta, z uwagi na lepsze zniżki przy ubezpieczeniu.
Mam pytanko do osób, które coś takiego robiły, gdzie na necie można
znaleźć taką umowę na dwie osoby i jak wygląda w wydziale procedura
załatwiania tego?
Z góry dzięki za pomoc
-
kupię auto od pierwszego własciciela z klimatyzacją do 8000 zł