-
Kiedyś większość aut pod naszymi blokami stanowiły poczciwe maluchy. Dziś jest
ich już coraz mniej, także w naszym mieście i okolicach. Dla niektórych są to
przeżytki, którymi wstyd jeździć, a dla innych autka niemalże kultowe i powód
do chluby. A jakie są wasze opinie? Z obserwacji naszych ulic wynika, że w
naszym mieście i okolicach jest już zaledwie kilka maluchów. Znacie osoby,
które jeżdżą tymi autami? Może się mylę co do ich liczby, może jest ich
więcej? Zapraszam do dyskusji.
-
Witam. Czy ktoś doradzi jakie auto kupić do 14000 tyś.
-
Witam.
Chce kupic auto do 25 tyś zł, pojemnosc 1,2 do 1,4 a co do rodzaju
silnika to co doradzacie, benzynę czy diesla? rocznik 2004 - . Co mi
poradzicie?
-
Czy jest u nas w okolicy (np. Oława) warsztat zakładający, naprawiający instalacje w aucie?
Jeżeli tak, to jakie są wasze opinie na temat jakości ich usług, jakie są średnie ceny założenia instalacji gazowej w aucie (moje to Vectra B 1.8 16v z 96r - może ktoś zakładał w takim to bardzo proszę o wszelkie info na ten temat). Pytam o najbliższą okolicę, gdyż zawsze lepiej jechać i zostawiać auto gdzieś bliżej niż na drugi koniec Wrocka np. z jakąś usterką. Proszę o info i opinie. pozdro ;)
-
Planuję kupić jakieś dywaniki do auta, niewiem czy kupić gumowe czy welurowe.
Jakie macie opinie na ten temat?
-
LUDZISKA OMIJAJCIE SZEROKIM ŁUKIEM TEN PSEUDO SERWIS BO BEDZIECIE MIELI
DOCZYNIENIA Z AMATORAMI I TO W NAJDROŻSZYM WYDANIU WKŁADAJĄ UŻYWANE CZĘŚCI I
JEŚLI CHODZI O UCZCIWOŚĆ TO ZUPEŁNY BRAK NO I BRAK GWARANCJI....ZRESZTĄ
SZKODA GADAĆ POTRAKTUJCIE TO JAKO OSTRZEZENIE .PZDR
-
Znalazłem agencje pzu nad biedronką i informacje o agencie chyba warty na ul.
Tańskiego. Jest może agent hdi w jelczu, albo taka agencja do wszystkiego
gdzie będę mógł od razu porównać stawki?
-
Bo PZU jest za drogie i to co wyprawiają ze STARYMI klientami to szok. Przychodzi nowy i dostaje 200 zł mniej niż ten co jest od zawsze w PZU. Jak już się go ma to niech płaci na Wieczerzaka i Jamrożego.
Nienawidzę nawyków prl-u i sie wypisuję.
-
Co Wy na to?
-
Czy zna ktoś dobrego mechanika do instalacji gazowej co by posiadał na wyposażeniu warsztatu komputer diagnostyczny.
Chodzi mi o regulację.
Pozdrawiam
-
Mistrz parkowania mieszka w Twoim bloku? Codziennie musisz obchodzić jego samochód, bo parkuje tuż przy wejściu? A może nie masz jak przejść przez pasy, bo ktoś zostawił swoje auto na chodniku tuż przed przejściem? Róbcie zdjęcia takich "mistrzów" i zamieszczajcie na forum.
-
Od kilku Dni widze Ferrari Italia na Hirszfelda. Nie rozumiem Jak mozna mieszkac w bloku i miec auto za ok. MILION. Mieszkam Tu od niedawna i We Wroclawiu nie spodkalem takiego auta. AUTO POEZJA.
-
Jako, że już wystarczy polityki na forum, a zbliża się Nowy Rok i tym samym postanowienia noworoczne, np. kupienie auta, chciałbym się Was zapytać czy Waszym zdaniem Renault Megane II 5-drzwiowy (tzw. żelazko) z silnikiem benzynowym 1.6 16V 113 KM w podstawowej wersji Authentiqe z klimą, ale bez psujących się bajerów typu karta Hands Free, to dobry czy zły wybór?
-
Będzie, że się zaraz czepiam, ale tak mnie to rozśmieszyło, że muszę to poruszyć ;-) Jadę dzisiaj około 12.15 z Oławy w stronę centrum J-L... a tu 400m od stacji ORLEN p. SABIKA stoi ciemne BMW, ciemne szyby i młody, chyba przed 30-tką kierowca wlewający benzynkę do autka. No co jak co, ale nie przystoi, żeby w takim aucie zabrakło paliwa.
-
Czy ktos tankował paliwo dnia 9.07.2010 lub miedzy czasie? na stacji Orlen? wiem ze juz były problemy tam ale wczoraj był straszny ruch i znów cos nie tak z paliwem!zatankowałem powiedzmy ze pusty bak i auto szarpało badz nie miało mocy ;/ fakt ze tania cos bajura...ale ...moze ktos tez miał problemy wydaje mi sie ze znow cos kombinuja
-
Witam,
wczoraj byłem zmuszony zrobić zakupy zaraz po pracy ok 16:30 i co tam zobaczyłem to jest masakra. Auta, które chcą zatankować blokują przejazd tym co chcą zaparkować. Ci co chcą zaparkować blokują ruch tym co chcą na stacje. Właściciel ustawił przy stacji metalowe słupki, jeden był już skasowany. Auta do stacji podjeżdżają z dwóch stron i cały parking przyblokowany. Zero organizacji ze strony właściciela aby ułatwić jakoś ruch. Postawił stację i jakoś to będzie a jest jeden wielki koc...
-
Jak pewnie wielu z Was, czasem muszę kupić części do mojego auta. Dotąd jeździłem do Wrocławia, ale może w sklepie POLMOZBYTU na Wrocławskiej warto się zaopatrywać? Co sądzicie o tym miejscu? Jak ceny, dostępność części, obsługa itd. A może jakiś inny sklep w naszym mieście, o którym nie wiem... W Jelczu mieszkam od niedawna i nie mam zbytnio rozeznania, więc będę wdzięczny za opinie.
Pozdrawiam
-
Zamierzam założyć do swojego samochodu instalację gazową. Gdzie tanio i
dobrze można to w naszej okolicy zrobić?
Ciekawy jestem jakie są odczucia tych co już jeżdżą na gazie.
O ile spadła moc i przyśpieszenie, jak z zużyciem silnika?
Kolega ma i zaobserwowałem u niego niebezpieczne zdarzenie:
przy skręcie w lewo (auta jechały z naprzeciw) jedo Uno zamiast szybko
zjechać z drogi zaczeło się dławić, zrobiło się niebezpiecznie, na szczęście
zdążyliśmy zjechać z drogi...
-
Znacie gościa, który namiętnie parkuje forda modeo kombi na jezdni
przed swoim domem na witosa 63?
Wszyscy na tej ulicy parkują dwoma kołami na chodniku aby jak
najmniej zastawiać jezdnię. Ta osoba jednak parkuje całym autem na
jezdni. Nie raz wracałem po zmroku a on stoi, nie ważne, że ciemno,
albo pada deszcz co gorsze, auto nie oświetlone stoi na jezdni, aby
go ominąć trzeba wjechac na przeciwległy pas. Ciekawe kiedy ktoś się
na jego auto wrąbie i zginie.
-
Doszly mnie sluchy ze w najblizszy wekend bedzie mozna wygrac komplet amortyzatorwo x5 i komplet hamulców x10 do swojego auta wiecie cos o tym?
[img]https://kamoka.eu/img/kamoka_komu_w_droge_167.jpg[/img]
znalazlem tylko cos takiego, podobno przyjedzie stacja diagnostyczna gdzie jesli zrobi sie zakupy za min 70 zl bedzie sie mialo darmowy przeglada auta
hmmm punktow na stacji niemaja ale taka promocja bije wszystkie zbierania punktow na innych stacjach na raz ale ciekawi mnie fakt o...