auto

(48 wyników)
  • witam, chcemy zarezrwować auta przez internet w orcar, ale niewiem jak to jest z płatnością. naprwde nie mozna gotówką płacic?? a jak wygląda polacenie kartą?? tak jak w polsce że się wpisuje pin itd??? a karta kredytowa a płatnicza to jakaś różnica, bo ja mam taką zwykłą do bankomatu i do płacenia w sklepie , czy taka może być??? Czy jak wogule nie znamy języka to damy rade wynając auto w Orcar, wczesniej przez www zarezerwujemy. czy dużo jest przy odbiorze formalności?? jak zobaczą że ni...
  • 19 marca lecimy pierwszy raz na wyspy kanaryjskie. Lecimy na fuerte i chcieliśmy wynająć autko, połoę czasu chcemy spędzić na fuercie i połowę na lanzarote skąd mamy lot powrotny 30 marca. Stąd moje pytanie o jakąś sprawdzoną wypożyczalnię z której możemy wypożyczyć auto na fuercie a oddać na lanzarote. A mozę liepiej wypożyczyć auto na fuercie i przed przepłynięciem na lanzarote oddać autko i tam wypożyczyć na nowo. lecimy na własną rekę więc zależy mi na tym aby auto odebrać na lotnisku i ...
  • Witam mam pytanko lecimy za dwa tygodnie na Lanzarote. Chcielibyśmy wypożyczyć samochód jednak słyszałam że wymogiem jest posiadanie prawa jazdy minimum rok a czasem nawet trzy lata. Czy to prawda?? Czy istnieje możliwość wypożyczenia samochodu przez osobę, która ma prawko od trzech miesięcy???
  • czy ktos moze rezerwowal samochod z Auto Reisen. Jade z malym dzieckiem (wyjazd organizowany na wlasna reke) i samochod chcialabym wypozyczyc juz na lotnisku. Przejrzalam rozne oferty i wlasnie Auto Reisen jest bardzo atrakcyjny cenowo. Tak wiec, zamowilam samochod, ale co dla mnie dziwne - nie musialam zaplacic on-line. Dostalam jedynie numer rezerwacyjny i info, ze auto jest zarezerwowane. Wiele razy juz rezerwowalam samochod przez internet, z roznymi firmami, ale po raz pierws...
  • wyjeżdża niedługo na Teneryfę zastanawiam się, czy w wypożyczalniach aut honorowana (np. w CiCar) jest np. karta visa clasic (wypukła) wydana w ramach ROR - czy muszę mieć kartę kredytową - dla zabezpieczenia??? A może w grę wchodzi jakaś kaucja gotówkowa??? Będę wdzięczna za informacje .
  • Mam jeszcze jedno pytanie czy to prawda, że wynajęcia auta na Teneryfie kosztuje 50 euro na dzień ???
  • Czy ktos moze polecic tania wypozyczalnie w tym miasteczku? Wielu poleca CICAR ale na dzis wycenili mi najtansze auto /corsa/ 1 dzien za 39 euro! sporo jak na kanaryjskie warunki. 2 lata temu bralem Citroena Saxo za 24E.
  • Lecimy 18 czerwca na Teneryfe i chcielibysmy od 19 na 4 dni wypozyczyc sobie auto.Mam pytanie czy lepiej poszukac przez internet i zarezerwowac wczesniej czy na miejscu da rade tez bez problemu cos wypozyczyc?Interesuje nas wypozyczenie w rozsądnej cenie i z dostawa do hotelu.Dosc ciekawie (przynajmniej cenowo)wyglada wypożyczenie w Orcar ale oni nie dowoza do hotelu i trzeba zapłacic kartą(nie przyjmują gotówki)Jesli ktos mógłby nam pomóc w podjęciu decyzji będziemy bardzo wdzi...
  • CZesc, moze ktos zna temat. Mam wypozyczone auto na Gran Canarii i chce je zabrac na Teneryfe. W wypozyczalni (Record) twierdza, ze nie mozna, bo ubezpieczenie tego nie obejmuje. Ale jak czytam warunki umowy, to tam jest tylko napisane, ze nie wolno wywozic za granice. Jak jest naprawde? Pozdrawiam, Tomek
  • Witam, Wybieram się na Teneryfę na miesiąc i chce wypożyczyć auto na cały pobyt. Prosze o wszelkie informacje gdzie można wypożyczyć auto na najkorzystniejszych waunkach. Pozdrawiam magjag
  • Kilka tygodni temu zarezerwowalam samochod na Teneryfie w Orcar. Nastepnego dnia przyslali mi potwierdzenie na maila z nr. rezerwacji, jak teraz wyglada cala procedura? Kiedy place ? Czy musze jakos to potwierdzic ? Czy sa jakies dodatkowe doplaty (na co zwracac uwage ?) Czy poprostu ide do biura jak bede na miejscu i biore autko ? Pozdrawiam Ania
  • Co jest potrzebne do wynajęcia samochodu na Teneryfie? 2 rzeczy jestem pewien: prawo jazdy i pieniądze, żeby zapłacić. A czy prawdą jest, że potrzebna jest polisa OC? Jeśli tak, to czy trzeba ją przywieźć ze sobą z Polski, czy wystawiają taką na miejscu i ile to kosztuje.
  • Niedługo wybieram się na Teneryfę i planuje zaliczyć zejście wąwozem, tam wsiąść do statku. Na miejscu wynajmuję samochód. Jak to najlepiej (i najtaniej) sobie zorganizować. Gdzie zostawić samochód i jak najlepiej będzie do niego wrócić.
  • Witajcie Mam taki problem.Wykupiliśmy wczasy w Puerto Rico na Gran Canari z Expedi.Oferta obejmuje pobyt w hotelu i wynajem auta na okres pobytu,jednak jak wczytałem się w regulaminy wypożyczalni aut to tam wymagają aby prawo jazdy mieć od roku(Hertz)lub od trzech lat(AutoReisen). Ja mam wynajęty w Hertz.Brytyjskie prawo jazdy mam od dziewięciu miesięcy. Pytanie do drogich forumowiczów którzy wynajmowali tam samochody. W wyporzyczalniach wnikliwie to sprawdzają i czy ze względu na to fa...
  • Jakie dokładnie warunki trzeba spełnić zeby wypozyczyć auto ? Wyczytałem że trtzeba jakieś kaucje wpłacac, czy to prawda? Jeżeli tak to ile taka kaucja może wynosic ?
  • Prosze przyblizcie ceny ile zaplaciliscie i kogo polecacie aby wynajac male auto typu np. Clio, Punto, C3 Najlepiej w Playa America
  • witam za tydzien lecimy na Teneryfę mam pytanie jak wygląda wynajęcie auta z fotelikami dla dzieci ile się placi dodatkowo za fotelik (słyszałam że czasem są to dość duże pieniadze ) ??? Proszę o odpowiedz
  • Witam, czy ktoś orientuje się jakie są ceny wynajęcia autka (lub innego pojazdu) na Teneryfie lub Krecie (sierpień)? Jaki jest stan takich aut oraz jakie sa ceny benzyny, i na jak długo warto wynając takie auto na tych wyspach. dziękuję za pomoc pozdrawiam
  • Mam kilka pytań dotyczących urlopu na Fuerta, w okolicy Corralejo. 1. Czy są tam normalne sklepy, w których można kupić słoiczki dla dzieci i pampersy? 2. Gdzie polecacie tanio ale uczciwie i bezpiecznie wynająć samochód (łącznie z fotelikami dla dzieci)? 3. Gdzie polecacie kupić wycieczki na Lanzalote i ewentualnie na inne wyspy? Jadę z dziećmi na dwa tygodnie w sierpniu z biura podróży ale na miejscu wolałabym korzystać z miejscowych ofert a nie tych proponowanych przez hotel - z powodu...
  • Mam pytanie: ile ok. kosztuje wynajęcie auta na tydzień na Fuerteventurze oraz czy można wynajętym na Fuercie samochodem poruszać się po innych wyspach (Lanzarotte, Gran Canaria, Teneryfa)?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się