auto

(63 wyniki)
  • witam chciałbym kupić auto do jakichś 27 tys zł. Chciałbym żeby to było auto z silnikiem do 2,0. Brałem pod uwagę forda focusa hatchback, volvo V50, toyotę yaris, seata Leona. Ma ktoś jeszcze jakoweś propozycję?
  • witam, czy da radę jakoś wyrejestrować auto bez tablic?
  • jw
  • Witam,gdzie udało by mi się dziś zezłomować auto?na ulicy Tysiąclecia na przeciwko PECu chyba dziś nie pracują bo telefonów nie odbierają.
  • Opłaca się jechać po auto.Prawda to ,że można kupić niezłą furę za niewielkie pieniadze.Był ktoś,sprowadzał?Co do wyjazdu lepiej jechać z kimś co jeździ czy można zaryzykować na własną rękę?
  • Witam przymierzam się do kupna mojego pierwszego auta, gdzie najlepiej się udać jaki komis w Ciechanowie jest najbardziej wiarygodny?? Auto ma być małej klasy typu opel corsa C w granicach 12 - 14 tys proszę o poradę
  • Witam.Od pewnego czasu staram się kupić jakieś autko.Od 3 tygodni chodzę na gełde i zaobserwowałem,że samochody ogólnie są drogie.Nie wiem czy ma na to wpływ wiosenna aura czy tak poprostu handlarze podnieśli ceny!Jak myślicie czy w Płocku jest gełda tańsza?Warto jechać?Gdzie lepiej sprzedać i kupić auto?
  • Witam Szukam auta, które zawiezie mnie do kościoła i na salę. Termin 4 Sierpnia 2012. Znacie kogoś z fajnym autkiem?
  • Co sadzicie o AUTO-MOLEDA i jej włascicielu?
  • Czemu leżaki bawią się w tajniaków skoro nie mają do tego prawa ? Leżaki nie mają prawa jechać nie oznaczoną fura i zatrzymywać kogoś. Skoro sieroty rozbiły swoje pudełko z kogutami zapraszam na rowerki albo na piechotę. Sądzę że leżaki miejskie boją się chodzić na piechotę po okolicy nowej siedziby - bloki.
  • Witam czy zna może ktoś jakieś nr telefonów żeby wynająć auto do ślubu?
  • czy jest w ciechanowie ktoś godny polecenia, kto zajmuje się robieniem reklam i oklejaniem aut?? Jak to sie przedstawia cenowo (chodzi o zaklejenie reklamą bocznych i tylnej szyby)?? z góry dzięki za info
  • instagram.com/p/VB9egSu32e/ :)
  • Mam mały problem.Nie działa mi w aucie dmuchawa(1,2,3bieg)na 4 jest ok.Czy jest w Ciechanowie jakiś normalny elektryk,który zajrzalby do tego?Pytam bo na myśl przychodzi mi tylko P.Gałązka ale jemu nie ufam,mam złe wspomnienia,he!
  • Witam mam do was pytanko czy ktoś już zwiedzał najnowszy obiekt w Ciechanowie dokładnie chodzi mi o salony samochodowe,a może ktoś korzystał z usług serwisu, podobnież mają najlepszych mechaników w całym Ciechanowie.Proszę o opinie.
  • Witam, szukam oryginalnego, niezbyt drogiego ;) auta z kierowcą. Najlepiej czarny chodź może też być biały lub srebrny. Z góry dziękuję za pomoc.
  • Jestem zainteresowany zakupem małego, ekonomicznego i nie drogiego samochodu w dobrym stanie technicznym i wizualnym? Samochód do miasta.
  • witam gdzie mozna umyc auto prywate jak i słuzbowe w ciechanowie za dobre kase i dobro robote
  • potrzebuje samochodu do ślubu, prosze powazne ofertym najlepiej osoba prywatna, zadna panderoza i limuzyny
  • Witam. chciałabym dorobić pilota do auta, tzn mam centralny zamek, ale nie mam pilota i otwieram z kluczyka. Nie mogę znaleźć w Ciechanowie elektromechanika, który zrobiłby mi to. W necie podany jest tylko Pan Gałązka, a ja chciałabym porównać ceny za te usługę, gdyż kwota jaką podał mi ten Pan wydaje mi się trochę za wysoka. Zatem jeśli ktoś z Was znałby takiego "machera" od pilotów, to proszę o podanie namiarów. Z góry bardzo dziękuję.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się