Forum eDziecko Porozmawiajmy Zakupy
ZMIEŃ
      babcia

babcia

(57 wyników)
    • Dziewczyny podpowiedzcie gdzie w necie znajde jakies pomysły na wykonanie laurki dla babci. Chciałbym razem z moja 5latką wykonać takie laurki dla babć tyle że laurke musi byc 4 bo sa 2bacie i 2 prababcie więc czeka nas trochę roboty. Podpowiedzcie co zakupic do wykonania ich jak zrobić z czego ? Musze najpierw dokonac zakupó ,no i niewiem czy jednago wieczora mala wytrzyma aby zrobić 4 może bedzie trzeba na dwa dni rozłożyć więc potrzebujemy trochę czasu.
    • Hej :) Co kupujecie dla brzdący na dzień babci i dziadka?
    • Możecie polecić jakiś fajny prezent? Będę wdzięczna za jakieś ciekawe pomysły. Pozdrawiam
    • Chodzi o prezent dla 80-letniej Babci na pełnym chodzie z małymi problemami kręgosłupowymi. Myśleliśmy o fotelu z masażem (zruta od kilku rodzin), ale Babcia boi się tego podłączonego prądu więc odpada (ma juz masażer do nóg podłączany oczywiście do prądu i użyła go zero razy. Najlepszy byłby prezent wspólny, ale indywidualne również w cenie. Ja wymiśliłem telefon komórkowy dla seniora (używa LG, mały i męczy się strasznie) i kosmodisc. A może po prostu wygodny fotel bez bajerów, z podnóżkie...
    • Gdzie mogę takie kupić? Wiem że kiedyś w endo były, ale teraz nie ma....na allegro też nic nie mogę znaleźć. Może w jakimś innym sklepie internetowym widziałyście?
    • tylko podobno babcia nie daje się przekonać co tym bardziej podnosi stopień pożądania. Czapki mogą pasować i do czibo i do ecco.
    • prosze pomozcie mi, bo wielkimi krokami zblizaja sie imieniny babci a ja nie mam pomyslu co kupic. prezent ma byc albo za 100 albo skladkowy za 300-350 zl. babcia to kobitka ktora wszystko ma ale bardzo lubi dostawac prezenty, a ja juz nie mam pomyslow.chcialabym zeby to bylo cos takiego co by jej sprawilo przyjemnosc.kilka lat wczesniej kupilismy jej hustawke z parasolem do ogrodu z czego byla bardzo zadowolona. ostatnio to byly prezenty typu posciel, szlafrok,jakas bluzeczka.c...
    • pod koniec miesiąca idę na urodziny do mojej babci. Będzie to obiad na ok 40 osób. Nie co kupić. Macie jakieś pomysły na prezent?
    • Jakie macie pomysły na prezent na nadchodzący Dzień Babci i Dzień Dziadka?
    • zbliża się święto babci i dziadka a ja nie mam pomysłu co kupić w prezencie. obie babcie zajmują się moją córką na zmianę, mała ma półtora roku. chciałabym się im jakoś w ten dzień odwdzięczyć, kupić coś fajnego w prezencie ale totalnie nie mam pomysłu. co byście poradziły drogie mamy?
    • Wiem, że tu generalnie o dziecięcych zakupach ale Wy macie świetne pomysły to może coś podpowiecie.
    • Witam! Tak się zastanawiam... moja córcia dziś kończy 3 m-ce a pojutrze dzień babci. Wiadomo, że jest za mała na laurki i życzenia. Czy uważacie, że powinnam zamiast dzidzi coś przygotować obu babciom, czyli mojej mamie i teściowej? Czy powinnam coś kupić albo wypisać kartkę specjalnie na tę okazję. Jest to ich pierwsze święto babci, więc wyjątkowe, chyba należało by jakoś to uczcić. To samo tyczy się dnia dziadka.
    • w tym roku chcemy dać dziadkom wspólny prezent (dla babci i dziadka), ale kompletnie nie mam pomysłu co. Kubki ze zdjeciami, albumy i zdjęcia w ramkach już przerobione. Co teraz? Byłabym wdzieczna za pomysły
    • te ważne w roku dni zbliżają się nieubłaganie a ja mam pustkę w głowie co do pomysłu na prezent dla Dziadków mojego skarba. W zeszłym roku maluch miał 3 miesiące i dziadkowie dostali odciśniętą małą łapkę w masie solnej, która potem wyciełam w kształt serca i pamalowałam na czerwono farbkami. Jestem za prezentami robionymi a nie kupowanymi i dlatego mam prośbę o jakieś propozycje na ten rok. Skarb ma teraz 15 miesięcy:)za wszelkie propozycję z góry dziękuję - moze innym też się przydadzą! po...
    • Zostały 2 tygodnie, aby sprawić prezent dla Dziadków. Jakie macie pomysły? W tamtym roku zrobilismy laurki - odcisk rączki Igi. Rączkę wysmarowaliśmy buraczkiem i odbilismy na kartce. W tym roku pewnie też bedzie laurka. Bedzie mozna porównać o ile rączka urosła od poprzedniego razu.
    • Podrzućcie jakieś pomysły na prezenty dla babci i dziadka. Oczywiście laurki będą, ale chcielibyśmy jeszcze coś dorzucić.
    • Musze kupić mojej mamie komórkę, tylko nie wiem jaką. Może mi coś doradzicie. Moja mama ma 60 lat, no i jak to w tym wieku wzrok juz nie ten. No i komórka musi miec wyraźny wyświetlacz z dużą czcionką. No nie musi miec jakis szczególnych bajerów. Macie jakiś pomysł?
    • Co dajecie na dzień babci i dziadka?
    • Myślałam o Białogórze i myślę, że mogłoby mi się tam podobać ale moja mama jest w bardzo słabej kondycji zdrowotnej, męczy się dłuższym chodzeniem a do plaży jest około pół godziny spacerkiem, kwatera jest na piętrze, trzeba wchodzić na schody, może to drobiazgi ale chciałabym, żeby jej było wygodnie. Możę ktoś poleci mi jakieś fajne miejsce i ośrodek nad morzem, gdzie nie ma krzykliwych tłumów a jest blisko do plaży, najlepiej z wyżywieniem (ale nie koniecznie), jakieś spokojne, klimatyczne ...
    • na jakiej stronie mozna zamowic ladne kartki. Wszyscy chwalili kalendarze ententino czy beda tam rowniez ladne kartki? Poki co sa tylko swiateczne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się