android 24.07.02, 18:50 Jak w temacie.Znacie dowcipy o wegetarianach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tymon Re: Dowcipy o wegetarianach IP: 212.244.167.* 25.07.02, 11:05 android napisał: > Jak w temacie.Znacie dowcipy o wegetarianach? Mozna by rzec, nic smiesznego, samo zycie :) Wystarczajaco duzo docinkow na ten temat juz slyszalem, zeby mnie to nie smieszylo. Odpowiedz Link Zgłoś
android Re: Dowcipy o wegetarianach 25.07.02, 18:33 Gość portalu: tymon napisał(a): > android napisał: > > > Jak w temacie.Znacie dowcipy o wegetarianach? > > Mozna by rzec, nic smiesznego, samo zycie :) Wystarczajaco duzo docinkow na ten > temat juz slyszalem, > zeby mnie to nie smieszylo. Moze podchodzisz do zycia zbyt powaznie? Humor i usmiech zawsze jest w cenie a obserwacja siebie samego przez przymrozone oko stanowi dobra terapie poprawiajaca nastroj. Odpowiedz Link Zgłoś
spargeti Re: Dowcipy o wegetarianach 25.07.02, 21:25 android napisał: > Gość portalu: tymon napisał(a): > > > android napisał: > > > > > Jak w temacie.Znacie dowcipy o wegetarianach? > > > > Mozna by rzec, nic smiesznego, samo zycie :) Wystarczajaco duzo docinkow n > a > ten > > temat juz slyszalem, > > zeby mnie to nie smieszylo. > > Moze podchodzisz do zycia zbyt powaznie? Humor i usmiech zawsze jest w cenie a > obserwacja siebie samego przez przymrozone oko stanowi dobra terapie > poprawiajaca nastroj. a Ty jestes miesozerca czy trawozerca? android? Odpowiedz Link Zgłoś
android Re: Dowcipy o wegetarianach 26.07.02, 00:56 spargeti napisała: > a Ty jestes miesozerca czy trawozerca? android? Wegetarianinem owszem, ale zeby od razu trawozerca... Chociaz w Katowicach otwarto ostatnio bar wegetarianski o nazwie "Zloty osiol" wiec cos w tym jest ;) Odpowiedz Link Zgłoś
spargeti Re: Dowcipy o wegetarianach 26.07.02, 08:41 android napisał: > spargeti napisała: > > > a Ty jestes miesozerca czy trawozerca? android? > > Wegetarianinem owszem, ale zeby od razu trawozerca... > Chociaz w Katowicach otwarto ostatnio bar wegetarianski o nazwie "Zloty osiol" > wiec cos w tym jest ;) twrawozercami nazywam wegetarian czasami ;) a moze ten "zloty osiol" to jakas aluzja? hehe, z naciskiem na osiol ;) oficjalnie pozwalam Ci zartowac z wegetarian, jesli nim jestes ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anula gdzie? IP: *.cedler.com.pl / 192.168.0.* 29.07.02, 12:34 android napisał: > spargeti napisała: > > > a Ty jestes miesozerca czy trawozerca? android? > > Wegetarianinem owszem, ale zeby od razu trawozerca... > Chociaz w Katowicach otwarto ostatnio bar wegetarianski o nazwie "Zloty osiol" > wiec cos w tym jest ;) Czy możesz mi podać adres??? Szukam od dawna czego wegetarianskiego w k-cach lub Sosnowcu (ewentualnie okolice) Odpowiedz Link Zgłoś