buciki

(7 wyników)
  • oddam buciki dla dziewczynki i chłopca. dziewczynka szmaciane jak i adidaski oraz półbuciki i kozaczki rozmiary 21-25 Chłopiec adidasy półbuty rozmiary 26-27.
  • Pilnie szukam bucików. Na nowe obecnie nie mogę sobie pozwolić. A ostatnio córeczka zaczyna mi marudzić że buciki ją cisną. Szukam rozmiaru 26 takie na jesień.Będziemy wdzięczne za pomoc.
  • Nie są mi potrzebne, dostaliśmy od znajomych, nie mieszczą się w szaface a zanim córce nóżka dorośnie (jest bardzo drobna) minie sporo czasu. Oto co oddam: półbuty/trzewiki ecco na rzepy, jesienne, rozm. 22 półbuty szmaciane wiosenno-letnie, na rzepy, rozm. 22 buty/trzewiki zinowe, na rzep, rozm. 21 trzewiki jesienne antylopa child, na rzep, rozm. 22 kaloszki rozm. 20/21 sandałki dziewczęce sztruksowe, rozm. 21 sandałki skórzane na rzep, goodin, rozm. 27. Odbiór osobisty w Warszawie p...
  • Witam,przyjmne jesienne buciki dla synka rozmiar 24 dlugosc wkladki 15,5cm Nie stac mnie aktualnie na zakup nowych a stare ma juz przymale ,jesli ktos ma nie potrzebne i chcialby podarowac mi takie buciki to bardzo prosze o informacje.
  • Mam do oddania dwie pary zimowych trzewików z nieprzemakalna membrana [i]sympatex[/i] rozmiar 22. Kolory pasują dla chłopca jak i dziewczynki. Znanej z forum potrzebującej pokryje koszty przesyłki.
  • oddam buty zimowe dziecięce 4 pary rozmiar 22 , 23, 24. wolałabym oddac każdą parę innej osobie potrzebującej , bo po co np jednemu dziecku 4 pary butów zimowych. buty są po moim synku który nosi już rozmiar 25. oddam za koszt wysyłki około 6 zł, chyba,ze ktos naprawde nie ma to pokryje ten koszt 1.buty zimowe rozmiar 22 pepino sympatex , cos w tym stylu allegro.pl/trzewiki-ricosta-pepino-26-i2692148599.html 2. buty zimowe rozmiar 24, caimei, cos w tym stylu ,z tym ,ze kolor jasny brąz ...
  • Witam mam do oddania kilka słoiczków 3x po 8miesiącu, 1x po 6 miesiącu, 1x po 4 miesiącu. Mam też do oddania: - buciki na wiosnę wysokie za kostkę roz. 21 (buciki mają bardzo minimalne ślady noszenia) do tej pary mogę dołączyć kapcie też rozmiar 21. - buciki na wiosne wysokie za kostkę roz.22 (buciki na zewnątrz są poobcierane, natomiast w środku są idealne) i do tego kapcie roz. 22. Chciałabym je wysłać mamie, która naprawde nie ma pieniążków na zakup tych rzeczy. Od dawna czytam to ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się