buciki

(5 wyników)
  • dla jeszcze-nie-chodzacego ludka. Zalezy mi, zeby byly cieple, wysokie (bo do chusty) - najlepiej do kolan, zapinane na zamek (zeby latwo bylo zdjac spiacemu i jednoczesnie sznurowane (albo inaczej regulowane, zeby nie spadaly), a na dodatek mialy miekka podeszwe oraz nadawaly sie dla chlopca. Szukam i nic nie moge znalezc. A myslalam, ze wystarczy wizyta w H&M :( Macie jakies pomysly, gdzie powinnam szukac?
  • Ech wymarudziłam u ciocio-sąsiadki i dzisiaj przyszła pokazać jak jej idzie :) Cudo :) mamy już jedną geterkę, do końca tygodnia ma być druga :) Pasuje i do Hoppa i do Katji :) no i będziemy też mieli buciki :) Dostaliśmy takie włóczkowe na przywitanie Frania w bloku i teraz wpadła na pomysł żeby wydłużyć stopę :) Już nie mogę się doczekać :) Mam nadzieję, że na następnym chustowym w przyszłym tygodniu się pochwalę na żywo :) A co najlepsze są za jeden uśmiech mojego zębuszka ;)
  • Proszę, poradzcie. Wychodzę czasem z maluchem na długie spacery. Śpi słodko zawinięty w chustę i zapięty pod kurtką. I jedynym nie grzanym moim ciepłem fragmentem dziecka są nóżki. Zakładamy rajtki i 2 pary skarpetek (grube, jedne mniejsze, 2 większe)a stopy po powrocie jak lody, reszta dziecka ciepła. Macie jakiś "patent" na ubranie stóp?
  • poprosiłam Babcię o zrobienie na drutach babylegs pod kolor mojej antiquy, a Babcia mnie pyta cz nie lepsze byłyby takie długie skarpetki? W zasadzie nie wiem. Poradzcie proszę. pozdrawiam Aga
  • Czy Wasze dzieci chodza w specjalnych "profilaktycznych" (hm...) kapciach? Pytam zwłaszcza o te najmłodsze, nowochodzące? Bo mamy rówiesników mojej Zosi właśnie dostały kota na punkcie kapci - "skoro chodzi, to musi miec butki i juz", a moja biega w skarpetkach z abs-em (już trzeci miesiąc, ale to inna sprawa, nie wiem, gdzie jej sie tak spieszy) i wydaje mi sie, ze lepiej wlasnie cwiczys stopy w warunkach blizszych naturalnym, a nie od razu zakuwac w buty. A moze ja jakas dziwna jestem?!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się