buciki

(10 wyników)
  • Kubuś od jakiegoś czasu chodzi sam po domku,przyszła więc pora na zakup pierwszych poważnych bucików do spacerowania. Kupując dziś buciki zimowe mieliśmy do wyboru takie z zapasem 7mm lub 12mm.Pani doradziła nam ten większy,ale zastanawiam się teraz czy to nie za dużo...?zwłaszcza,że są to pierwsze buciki...jak myślicie?! pozdrawiam!:)
  • Witam, szukam bucików w rozmiarze 25-26 dla trzylatki. Gdzie, jakie i za ile kupujecie? Znalazłam ciekawy wątek na zakupach, ale gdzie dostać takie firmy jak:mrugała, antylopa, guliano, itd.... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=583&w=59510019&v=2&s=0 Dziękuję, piszcie, pozdrawiam Was wiosennie,jola
  • gdzie można kupić dobre buciki do nauki chodzenia (takie, z usztywnianym zapiętkiem)?
  • Pomóżcie szukam w Łodzi niedrogich ale w miarę dobrych bucików. Najlepiej w granicach 50 -70 zł (o ile to realne). Szukam zarówno wiosennych jak i letnich najlepiej rozmiar 22- 23. Nie stać mnie na te drogie (musze przecież kupić od razu dwie pary i to na krótko) a z drugiej strony nie chciałabym by moja oszczędność odbiła sie na zdrowiu dzieci. Jeśli znacie jakiś dory sklep, proszę dajcie mi znać.
  • Dziewczyny, byłam dzisiaj w Bartku, w Smyku, CCC i pasażu Tesco i wybór prawie żaden. Może wiecie gdzie w okolicy Przybyszewkiego, Dąbrowy jest duży wybór butów dla 2,5 latka? Pozdrawiam
  • Dziewczyny, gdzie kupić fajne buciki zimowe dla dwulatka, nie rujnując sobie kieszeni,(tak do 70zł)? Mały ma wysokie podbicie.
  • Drogie Łodzianki, Zima za pasem a moja niunia nie ma jescze typowo zimowych bucików na zimę. Może podzielicie się ze mną opiniami, gdzie mozna dostać dobre, niekoniecznie najdroższe buciki zimowe? No właśnie, czy lepsze będą takie z cholewką czy może wiązane, ocieplone w środku (dla dziewczynki oczywiście?) Gdzie widziałyście ładne zimowe czapki? Niecierpliwie czekam na Wasze porady. W piątek po pracy musimy dokonać zakupu. Pozdrawiam jesiennie Ewa
  • przymierzam się do kupna pierwszych zimowych butów dla mojej małej, gdzie i w jakich cenach i jakie kupujecie kozaczki dla swoich maluchów ?
  • Witam, Muszę zakupić jakieś buciki do chodzenia po złobku. Poradzcie, gdzie w Łodzi szukać kapci Befado albo Zetpol?
  • poradnia rehabilitcyjna na Sojczyńskiego, prosze o opinie pracującej tam dr Westfal, byłam juz kiedys tam na badaniu bioder i bardzo zle mnie potraktował lekarz , wygladał jak z meliny śmierdzacy papierosami i bardzo nieprzyjemny, mam nadzieje za ta pani jest lekarzem w pozradku i dobrym specjalistą

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się