buciki

(14 wyniki)
  • Witam Czy może ktoś mi pomoże, gdzie w wawie można kupić buciki rozmiar 19. Córka ma 11 m-cy i jest drobna. Śmiga za jedną rękę i najwyższy czas zakupić jej buciki /sandałki/. Ale rozmiar 19 to chyba na Marsie dostanę bo w wawie to ciężka sprawa. Może któraś z was kupowała takie buciki i podzieli się ze mną wieścią, gdzie mogę je dostać. W internecie nie kupię, bo uważam że buty trzeba mierzyć. Pozdrawiam Asia i Zuzka-kluska :-)
  • Witam Spaceruje ostatnio po sklepach, by kupić dla Bianusi buciki, ale......napotykam same dla nas za drogie. Gdzie można kupić tańsze buciki ale jednocześnie przyzwoite ? A może jest teraz gdzieś w Warszawie jakaś promocja bucików ? pozdrawiam Dorsi mama Bianki
  • Witam:)! Proszę mi podpowiedzieć gdzie kupię butki zimowe dla dziecka, które lada chwila zacznie chodzić? A konkretnie gdzie są jakieś przeceny na butki a najlepiej w południowej częci Warszawy np. Ursynów-Piaseczno lub okolicy:)? Jesteśmy w Warszawie od niedawna i nie mamy jeszcze dokładnie rozpoznanego terenu:)! Byłam w Bacie w GM ale zostały jakieś ostenie biedne pary. Kosztują 49 zł ale bardzo słabe są:(! Chciałabym zapłacić tak do 100 zł ale jeśli będzie mniej to się nie obr...
  • Czy moglibyście mi polecić dobry sklep z butami dla dzieci w Warszawie (najlepiej na Żoliborzu, Bielanach lub w Centrum)? Chodzi o to, żeby był tam wybór różnych butów dobrej jakości i zdrowych dla zaczynających chodzić maluchów, ale nie tylko tych najdroższych firm, jak to jest np. w Smyku. Z góry dziękuję - Marta
  • Gdzie w Warszawie mozna kupic buciki firmy Bartek? Najchetniej blisko Woli. Sa one bardzo dobre, a sklep, ktory znalam (w DH Wola) zostal zamkniety. Dziekuje za jakiekolwiek info.
  • w waszej dzielnicy? Sklepu, który by miał duzy wybór butów (kapci)Lemigo,Befado Antylopy, Memo i innych w jednym miejscu..Jak tak to gdzie? :)
  • Wiecie cos na ten temat?
  • Mój synek koślawi nóżki (kostki do środka) i muszę kupić usztywniane, wysokie buty. Gdzie w Warszawie są dobre sklepy?
  • Musze synkowi kupić buciki, będzie to jego pierwsze obuwie. Ma szeroka stópke z wysokim podbiciem. Byłam w kilku sklepach, przymierzanie było bardzo trudne, buty prawie wszystkie w jego rozmiarze nie dały sie nałóżyć na stópkę. Mały ma 13 cm stópkę i to pulchną , i jak pisałam wczesniej, z wysokim podbiciem. Gdzie w Wwie znajdę buty, które mogłyby pasować ??? Poradźcie ?
  • Kochane Mamy, Chcę kupić dobre buty na zimę dla mojego 2 letniego synka. Najchętniej, żeby to były dobre, firmowe buty typu: Bartek, ale raczej poprzednie kolekcje po przecenie. Jestem z Warszawy. Będę wdzięczna za pomoc. Pozdrawiam M
  • Kochane Warszawianki, mam do Was ogromną prośbę. Otóż pilnie poszukuję jakiegoś sklepu w Warszawie, gdzie mogłabym kupić dla córki dodatki na chrzest (i nie tylko). Chodzi mi głównie o takie białe, ręcznie robione wdzianko z bawełenki, coś w rodzaju tego, które ma Mini Niebo: www.mininiebo.pl/produkt.php?id=220&grupa=106 + ewentualnie kapelusik/czapeczkę ażurkowy/ą i buciki, też najlepiej z bawełenki Zależy mi jednak na trochę ładniejszym wdzianku niż ma Mini Niebo. Przyznam ...
  • Pytanie troszkę durne, ale generalnie chodzi mi o to, gdzie w Wawie mogę kupić jakieś buty zimowe dla dwulatka, dokladnie chodzi mi o buty zimowe z materiału, jakieś takie lżejsze, takie sobie wymyśliłam, a w ogóle nie wiem czy takie są. Widziałyście może takie?
  • Witam. Mama prosbę do wszystkich rodziców, czy ktos wie gdzie w warszawie mozna kupic buty dziecięce firmy mrugała??? Bo ja niestety nigdzie ich nie widziałam a ich strona internetowa jest w modernizacji i sie chyba nie dowiem :(( Poroszę o pomoc
  • Cześć Dziewczyny. Wiem, że zaraz ten wątek wyleci, ale póki co gdzie kupujecie w Warszawie fajne buty dla dzieciaków. Byłam wczoraj w Bartku i ceny mnie powaliły. Może znacie namiary na antylopę albo inne dobrze ocieplone buty na zimę dla chłopca (29-30 numer) i dziewczynki (34 numer ale bez obcasów). Jak możecie, to proszę pomóżcie. Z góry wielkie dzięki. inka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się