buciki

(6 wyników)
  • Witam serdecznie, wkrotce przeprowadzam sie do Londynu i mam mnustwo pytan i watpliwosci, ale teraz szczegolnie mnie interesuje czy w UK sa buciki typu memo, ktore pozwalaja kontrolowac prawidlowy rozwuj stopy dziecka. Jesli wiecie gdzie takie buciki mozna kupic i w jakiej cenie to bede bardzo wdzieczna.
  • Kochane mamy gdzie kupie buciki tej marki.Moze ktoras z mam mi pomoze.Bardzo chcialabym kupic je mojej ukochanej wnusi.Niestety nie znam angielskiego . Szukam uczciwej mamy ,ktora mi pomoze . Pozdrawiam Roza
  • Drogie mamy! Podzielcie sie doswiadczeniami, czym sie kierowac przy wyborze i zakupie pierwszych bucikow? Moj synek zaczyna wlasnie chodzic. Nie planuje juz raczej zakupu zimowych bucikow, ale chce sie rozgladac za zakupem bucikow na wiosne. Na co zwrocic uwage? Czy polecacie moze jakas firme? Z gory dziekuje za opinie!
  • Dziewczyny, moja kolezanka z Polski ma 6mies coreczke, ktora nosi butki nr 10. Jaki to odpowiednik w UK. Chcialabym malej kupic, jest tu duzy wybor, ale nie wiem jaka to numeracja? Czy wiecie jak to przeliczyc. W sklepie w UK spotykam buty dla takich maluszkow na wiek, czyli zamiast rozmiaru na metce napisane jest: do 3 miesiaca, lub 4-6 miesiecy, 6-9 miesiecy... czy tak mam kupowac buty az do roku czasu?
  • dziewczyny mam pytanie Moja Alicja zaczyna chodzic przy wielkiej naszej pomocy chcialabym jej kupic buciki ale problem polega na tym ze zadne na nia nie wchodza , moze wiecie gdzie moglabym kupic jej ortopedyczne buciki w Toronto. Dziekuje edyta
  • Dziewczyny, gdzie kupujecie buty? Macie do polecenia jakie fajne sklepy. Ja ostatnio troche nie milam czasu na wyprawy po sklepach obuwniczych, ale zamarzyly mi sie nowe buciki. Z powodu braku czasu ograniczalam sie do lokalnych First Sport jesli chodzilo po adidasy i Clarks jesli o inne buty. Ostatnio 'pogniewalam sie' na Clarksa bo buty, ktore kupilam niecale 3 miesiace temu zaczely sie rozpadac. Tz wytarly sie na piecie i kalecza mi stopy. Dodam, ze w bucikach chodzilam dosc ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się