Forum eDziecko eRodzice emama
ZMIEŃ
      buciki

buciki

(15 wyników)
    • W maju idziemy na wesele, i jak się okazało, jedyną (chyba) opcją ubrania dziecka pozostaje alledrogo. W żadnym sklepie dziecięcym/obuwniczym nie można kupić eleganckich bucików dla chłopca w wieku 18 miesięcy. Same sportowe, po prostu kubek w kubek to samo w każdym sklepie - a dla dziewczynek zatrzęsienie prześlicznych sandałków :/ Rozmiary eleganckich bucików zaczynają się od tych komunijnych, czyli coś od 8 lat. Podobnie jest ze znalezieniem czegoś eleganckiego z ubioru dla chłopca - nie ...
    • Problem polega na tym że moja tesciowa się upiera żeby malemu nazbierać po rodzinie (jest taka możliwość) używanych bucików firmy Bartek itd dla mojego synka bo na nowe nie bedzie nas stac.Niestety należymy raczej do biedniejszej rodzinki która mieszka na kupie akurat z teściami.Mamy synka 7 mies.Ja się kategrorycznie sprzeciwiam bo uważam że na butach nie powinno sie oszczędzać dlatego że sama mam płaskostopie i wiem jak to jest.Poza tym oszczędzamy już na ubrankach, które są uży...
    • Podeślijcie link do strony z opisem wykonania. Pani Wąż
    • to taka jedna z obserwacji z piaskownicy dzieciaki czasami wygladaja w butach jak Pippi- o tyyyle za duze i to raczej dzieci nie te biedniej ubrane, tylko te "z metkami", w bucikach najlepszych (najdrozszych) firm więc jesli oszczędność to chyba nienajlepiej wyrazona, przynajmniej dla mnie co o tym sądzicie?
    • dziewczyny czy was też szlag trafia gdy to widzicie? Nie wiem może tylko ja i mój małż mamy chopla na tym punkcie. Ostatnio wybrałam się zakupić nowe grzechotki- gryzaki dla półrocznego synka. Szczerze mówiąc w sklepie nie zwróciłam na to uwagi a gdy wróciłam do domu z siatą zabawek "renomowanych" firm- chop wszystko wywalił do kosza- rzeczywiście wsjo wyprodukowane u Chińczyków. Zastanawiam się czy ktoś zwraca na to uwagę. Wolałabym dopłacić za rzecz wyprodukowaną w Europie. A przez tytułow...
    • kupujemy smycz dla dzidziulaka - niepłaczaka Przy starszym postawiłam na łagodną perswazję,tudzież naukę "na jezdnię nie wchodzimy", w efekcie czego dorobiłam się siwizny pzdr
    • Przepraszam, mam pytanie czy mozna gdzies kupic buty bartek przez internet? Mieszkam w malym miescie, tu jest tylko jeden sklep z obuwiem dla dzieci i bartka maja doslownie PO 2 PARY i to tylko z modelu ktory sie pani spodoba :( moze ktos podpowie gdzie ich szukac? ania
    • Wiem że może wydać się to śmieszne ale nie mam pojecia jak to zrobić. A mianowicie mama radzi mi żeby kupić romiar nawet 92, mój mały w tej chwili nosi rozmiar 74, więc z tego co już orientowaliśmy się rozmiar 86 byłby chyba najlepszy i nawet całkiem nieźle w takim kombinezonie się prezentuje, no i mam nadzieję że do wiosny wystarczy. A buty? Pawełek ma w tej chwili 9,5 miesiąca zaczyna chodzić, ale do biegania to raczej mu jeszcze daleko. I znowu, koleżanka twierdzi że but musi być dokładnie...
    • W ostatnia sobote wyskoczylismy z mezem i z Grubciem do miasta celem zanabycia dla tego ostatniego pierwszego w zyciu obuwia. Pisze 'obuwia' z premedytacja, bo mojemu dziecku obce sa jak dotad wszelkie zdobycze cywilizacji: czy to kapcie, czy buty itp. Otoz stwierdzilismy,ze Grubcio : primo: ma juz 10.5 miesiaca secundo: stoi i zaczyna sie przemieszczac tertio: idzie jesien (a co za tym idzie - zima) wiec najwyzsza pora na buty. Znalezlismy wczesniej namierzony sklep z butami dzie...
    • Hej Ja z nietypową sprawą...kupiłam buciki...założyłam i całe pięty mam czarne (buty zafarbowały) , kurcze i teraz nie wiem czy to z czasem zniknie? Bo szczerze mówiąc średnio mi się uśmiecha chodzić z takimi zafarbowanymi piętami. Szkoda mi też butów oddawać/reklamować bo są super. A może jakoś je można przeczyścić zeby nie farbowały? MAcie jakiś sposób? Dodam że butki są skórzane widać jakaś ta skóra mega farbowana...
    • No własnie - jak? Ja nie chce dziecka przegrzewać ale czasem nie mam siły walczyć z mężem i teściami, bo tez w sumie nie jestem pewna czy nie maja racji. Na ten przykład: Idziemy dziś na spacer, 5-9 stopni w cieniu, wieje zimny wiatr. Ubrałam Małego w body z długim, spiochy, na to sweterek i śpiochy z anilany, na to bluza i ogrodniczki podcieplane, buciki i czapeczka. Na to mój mąz dorzucił jeszcze kurtkę z kapturem i gruby kocyk w który go opatulił. Sama nie wiem - niby zimno ale...
    • O sile reklamy napisano już tysiące prac magisterskich, a czy o sile przekonywania internetowego forum choćjedną? Nie mam pojęcia, jednak to pod Waszym dziewczyny wpływem, ja, do tej pory fanka wygodnych butów na 2 cm obcasie, zaszalałam i .... Stałam się włascicielką eleganckich czółenek na, bagatela, 5.5cm obacasach! Tylko teraz zdradzcie mi jak się w tych slicznych bucikach moich dostojnym krokiem poruszać? Bo nie ukrywam, czuję się w nich cokolwiek dziwnie. Staram się trzymać prosto i d...
    • Mam mały problem, ale wierzę, że mi pomożecie. Jaki rozmiar bucików noszą Wasze pociechy??? Wiem, ze to sprawa indywidualna każdego małego człowieczka, ale może po małej analizie znajdę odpowiedź. Moja córcia w tej chwili ma 7,5 m-ca a jej nóżka to 10cm. Mam okazję kupić prześliczne, nowe buciki (białe, bo takie potrzebujemy) po okazyjnej cenie. Długosc wkładki to 11cm. Buciki chciałabym kupić z myślą o jesieni (koniec września, pażdziernik i może listopad), ale boję się, że wówcz...
    • Mam do wysłania pocztą 3 ciuszki synka i czy mogę je wysłać listem poleconym czy muszę paczką. Wolałabym listem, bo znaczki już mam. Ale nie wiem jakie są kryteria listu poleconego. Może mogłybyście mnie oświecić w tym temacie. Z góry dziekuję. Iza
    • Witajcie Mam prośbę, chciałabym kupić mojemu synkowi buty na zimę z firmy Bartek, problem jest taki, że w moim mieście jest jeden sklep z tego typu butami, i niestety już nie kupię bo nie ma rozmiaru, pytanie - gdzie kupujecie swoim dzieciom tego typu buty, w internecie na stronie Bartka jest tylko adres sklepu na AL.WŁÓKNIARZY 264, napiszcie gdzie jeszcze, z góry dziękuję i pozdrawiam Kasia i 19 miesięczny Kubuś

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się