buciki

(4 wyniki)
  • Witam Poszukuje tych bucików dla niemowlaka z owieczkami są naprawdę śliczne a niestety w sklepach tiamo już nie ma bo weszły inne wzory i tych akurat już nie robią. Ale może istnieje jakiś sklep internetowy tej firmy albo ktoś wie gdzie można je kupić? Za wszelkie informacje bardzo dziękuje i pozdrawiam.
  • Witacjie:-) właśnie się dowiedziałam,że jestem w ciąży mój mężczyzna jest na wyjezdzie i nie chcę przekazać tej nowiny telefonicznie.Proszę poradzie mi w jaki wyjątkowy dla tej chwili sposób to uczynic? współna kolacja i małe buciki w pudełku? czy macie jakieś fajne propozycje? z góry dziękuję
  • Dziewczyny, podejrzewam, ze moge byc w ciazy, w związku z tym, chciałabym wymyslić jakiś fajny sposób, żeby, w przypadku potwierdzenia moich podejrzeń, powiedzieć o tym mężowi. Mam dwa pomysły, tylko nie wiem który jest lepszy. W zasadzie są one bardzo popdobne. Myslałm o maleńkich bucikach albo o małej, srebrnej grzechotce (widziałam taka ostatnio, kosztowała 45 zł, więc nawet znośnie). Za tydzień mąz ma imieniny, więc byłby to dla niego fajny prezent imieninowy. Może macie jak...
  • Hej dziewczyny.Chcialabym kupić dzidziusiowi kilka czapeczek letnich i buciki. Nie wiem jednak, jakie są rozmiary zaraz po urodzeniu (termin mam na lipiec), a juz teraz widzialam śliczne rzeczy i postanowilam je kupic. Pomożcie mi jesli wiecie:) Pozdrawiam milka555

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się