buciki

(6 wyników)
  • Corka stawia swoje pierwsze kroczki i o ile w domu biega, (tzn ladnie chodzi za raczke i trzymajac sie mebli przechodzi pare kroczkow) na bosaka bo tak jest najlepiej o tyle na zewnatrz mamy problem bo nie chce za nic usiedziec w wozku jak jestesmy w parku, chce robic to samo co w domu czyli chodzic za raczke. Wybieram sie z nia do CLARKS po pierwsze buciki (choc bardzo na to liczylam uda mi sie jeszcze poczekac do samodzielnego chodzenia ale z tego co widze, nie da sie juz dluzej). ...
  • witam wszystkie mamy!Moj synek ladnie juz stoi przy mebelkach i zaczyna sprawnie chodzic prowadzony za raczki-zastanawiam sie gdzie moge kupic dobre buciki dla niego..moze polecicie mi jakies sklepy/firmy??dziekuje bardzo za pomoc-pozdrawiam
  • mam pytanie gdzie kupujecie buciki dla maluszka który właśnie zaczął chodzić, od prawie miesiaca chozi w domu raczej przy meblach , ale od jakiegoś tygodnia puszcza sie podparc wszelkich i rusza samodzielnie , w domu w sumie nie uzywam zadnych paputków tylko antypoślizgowe skarpety i jest ok , ale mała sie wyrywa do samodzielnych spacerów też na dworze wiec pora na butki nadeszła, wiec gdzie kupujecie ? byłam w clarks ale zauważyłam że wszystkie dla maluchów sa niziutkie , w sen...
  • stoje pzred kupnem bucikow dla mojej 10 mies.corki i mam dylemat.Juz chodzi sama narazie w sskarpetkach po domu ale che jej kupic i takie po domu buciki wygodne i dobrze i takie na pierwsze spacerki wiosenne:) Gdzie wy kupujecie takie butki? Kupilam takie sportowe ale cos wogoel ja nei pzrekonuja i sciaga...pewnei nie pzryzwyczajona.Kupujecie takie sporowe adidaski np.czy bardziej jak tzrewiki? i gdzie? podajcie nazwy sklepow.licze na wasza pomoc
  • Jak jest u Was z zakupem obiwia dla dzieciakow, zwlaszcza tych mlodszych? JAk czesto kupujecie, gdzie, za ile? Ja od poczatku kupuje corce (1,5 roku) buciki w Clarks, sa ladne i porzadne tylko niestety dosc drogie. W Clarksie twierdza, ze trzeba mierzyc fachowo dziecku stopke co najmniej raz na dwa miesiace, i tak tez robie, i za kazdym razem wychodze z pare wiekszych butkow. Ale tak sobie mysle, jak to naprawde jest z tymi rozmiarami. Czy jesli np. dziecko nosi butki 4,5 a za 2 tygodnie juz...
  • hejka mam w Polsce przyjaciol z 3-letnim synkiem, bidni jak mysz koscielna, chcialabym im zrobic niespodzianke i pokupowac troszke ubranek, kurtke, buty dla ich malego, pojecia nie mam jakie 3 latki maja rozmiary szczegolnie obuwia (a nie chce ich wypytywac, bo zaraz powiedza, ze im nic nie trzeba itp) wiem tylko tyle, ze jest drobny i wazy 13 kg, jak bedzie za duze to nie problem, zeby tylko za malego nie kupic pomozcie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się