buciki

(6 wyników)
  • Drogie mamy Mieszkam w Dąbrowie Górniczej i szukam sklepu w którym mozna kupić buciki tego typu: www.tombut.pl/ Moja córeczka( 18 m-cy)biega właśnie po domku w ogólnie dostępnych butkach z materiału i gumową podeszwą, ale one są beznadziejne!Strasznie pocą sie w nich stópki,więc to nie są odpowiednie butki dla takiego szkraba.Wyrosła z lekkich skórzanych sandałków i nie mialam wyboru jak kupić takie szmacianki, no bo takowych sandałków tez nie moglam znalezć. Jeżeli któraś z was kupuje l...
  • Znacie kochane mamy sklep z butami dziecięcymi na 13 miesięczne dziecko? Może któraś z mam kupiła fajne zimowe i zdradzi sklep? Pozdrawiam
  • Właśnie - gdzie kupię porządne zimowe buciki w małym rozmiarze? Interesowałyby mnie sklepy w Dąbrowie Górn, Sosnowcu, Będzinie, Katowicach - a najlepiej jeden z dużym wyborem, żeby nie trzeba było jeździć... Dzięki!
  • Kochane emamy z Bielska, mieszkam tu od ponad miesiaca i kompletnie sie nie orientuje, a musze kupic Franciszkowi buciki. Czy jest tu sklep z butami dla dzieciaczkow? Patrzylam juz w sferze-zero, w Sarnim Stoku-kiepski wybor w Swiecie Dziecka, lepszy w Deichmanie, ale moze jest jakis fajny sklepik. Przy okazji witam serdecznie i mam nadzieje, ze poznam ta droga jakas towarzyszke spacerkow:) Asia + 13.mies. Franciszek
  • Czy ktoś zna jakieś dobrze zaopatrzone sklepy obuwnicze z Katowic. Najlepiej takie w których można kupić buty Antylopa.
  • Witam ! Bardzo chciałabym uzyskać namiary na dobrego ortopede i okulistę dziecięcego najlepiej z NFZ.Moje dziecko wymaga ciągłych konsultacj.Jak do tej pory nie trfiłam na dobych specjalistów w/w.Jeśli macie swoich sprawdzonych lekarzy i jesteście zadowoleni podajcie namiary.Okolice Katowic,Bytomia,Chorzów choć niekoniecznie jeśli dobry to warto sie pofatygować dalej.Z góry dziekuje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się