buciki

(13 wyniki)
  • poszukuje bucikow memo w gdansku, czy ktos wie gdzie moge je kupic?
  • Drogie mamy,szukam dobrze zaopatrzonego sklepu z bucikami dla przedszkolaka,najlepiej w Gdyni.Jaki sklep możecie polecić?
  • Mieszkanki Trójmiasta, poradźće proszę. Gdzie w Trójmieście , jest największy wybór sandałków zdrowotnych dla 4-letniej dziewczynki. Lato za pasem (hmm, mam nadzieję), a moja Królewna ciągle nie ma sandałków, a przy okazji jest mocno wybredna. Zwykłych nosić nie powinna.
  • Jak w temacie. Gdzie w Gdańsku dostanę obuwie dziecięce w/w firmy? Pozdrawiam
  • kombinezon z rególowanymi przez wywijanie rekawkami i nogawkami-czerwony na zamek z klapka w wrzosowo niebieskie paski(na mankietach to samo)z kapturkiem Czapeczka wrzos rozmiar w cm 46( glowki) ortalion -ocieplana ozdobiona futerkiem i aplikacja Butki-skarpetki -wełniane robione na drutach samodzielnie Za wszystko chcialabym 30zł Posiadam zdjęcia saba76@gazeta.pl Posiadam także buciki w rozmiaże 20-kozaczki 11cm wkladka
  • Dziewczyny odkryłam skleb z dobrymi bucikam i dla naszych maluchów we wrzeszczu na ul:waryńskiego 22.mają bardzo duży wybór bucików skórzanych i kapciuszków.ceny nie zbyt wysokie.
  • Słuchajcie znam sklep Bartka , Tombutu, kurcze może jakaś strasznie wybredna jestem ale nic tam nie znalazłam . Gdzie jeszcze są jakieś sklepy z butkami dla maluchów - aha mój synek nosi 20 . Moje niedoinformowanie bierze się stąd , że nie pochodzę z Gdańska i nie znam tutejszych sklepów. Poleccie mi cosik - pozdrawiam Renik
  • Gdzie w Gdyni kupię,chodzi mi o to aby butki były właściwie wyprofilowane,dla dwuletniego malca.poleccie coś.
  • Gdzie kupie buciki bartka w Gdyni? Czy jest moze jakis sklep firmowy Bartka?
  • witajcie:) gdzie w 3Miescie mozna kupic buciki na wiosnę Mrugała ?? wiem gdzie mozna dostać Bartki i Antylopę, ale chcialabym sprobowac Mrugałę:)bądź tez inne buciki dobrej jakosci za rozsądną cenę:) będę wdzieczna za podpowiedzi:)
  • Witam wszystkich, niedlugo bede musiala kupic coreczce pierwsze butki, bo juz zaczyna coraz lepeiej chodzic i stad pytanie. Ewa&Dominiczka (14.05.2002)
  • Może któraś z eMam Gdańszczanek chce pozbyc sie pewnych rzeczy po maluszku. Moge kupić w sklepie, pewnie, ale ... po co, jeżeli ktoś chciałby się pozbyć: 1. podgrzewacz do butelek - najzwyklejszy, typu "bobsa" czy jakoś tak. Tak jak były kiedyś te stare, mocno stare. Przy pierwszym maluchu miałam taki pożyczony, baaaaardzo stary, zwykły, ale działał i było ok. jednak niezdążyłam oddać koleżance a moja Wika strąciła go z szafki i ... popekał cały - nienadaje sie do użtku. Chciałabym coś takieg...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się