buciki

(6 wyników)
  • no wlasnie, w sumie one ich nie potrzebuja ale zawsze cieplej. co teraz zakladacie? podwojne skarpetki czy buciczki? zalaczcie linki.
  • Ostatnio moja pediatra zwróciła uwagę na chodzenie moich dzieci, ze krzywo stawiają stópki, jeden ma też krzywe kolanka. Podobno sie z tego wyrasta? Mówiła, żeby dzieciaki w domu chodziły w kapciuszkach za kostkę, na pewno nie w skarpetkach. Do tej pory chodzili w skarpetkach z antypoślizgiem. No właśnie pamiętam program z tvn style, jak wypowiadał sie ortopeda dziecięcy, iz dzieci powinny właśnie chodzić boso i w skarpetkach. No to jak to jest? W butach czy w kapciach. Dodam, ż...
  • widzialam na allegro superkowe sandalki na lato ,cena dobra, skorka i wygladaja jak bartki. mialyscie kiedys? moze polecimy sobie inne mnij znane firmy bo ceny Bartka x 2 zrzucaja z nog....
  • no właśnie :-)))) kto ????? w jakim wieku ? od razu czy po kilku miesiącach ? co na to starszak ? czy nie budzą sie wzajemnie w ciągu dnia, albo w nocy ? co z małymi elementami zabawek, których nie wolno maluchom ruszać ? czy podzieliliście pokój na strefy ? Moi chłopcy (5 miesięcy) spia na razie w naszej sypialni, karmie ich piersia i budzą sie bardzo często ..... ale planujemy przeniesc ich do pokoju 3-letniej córki (16 metrów kw). Zastanawiam sie kiedy to zrobić. Jest mozliwosc pod...
  • no moje juz smigaja, ale od dawna chodza w bucikach, tych z dziurkami, no i dostalo mi sie za te butki na innym forum, bo podobno teraz jest trend, ze tylko na boso! a mi ortopeda powiedzial, ze na boso tylko po piasku :/ o co chodzi z tymi dwiema tak roznymi opiniami? jak to u Was jest/bylo?
  • Co polecacie na zimę dla prawie roczniaków? Kombinezon jednoczęściowy, dwuczęściowy (spodnie na szelkach i kurtkach), czy po prostu ciepła kurtka? Codziennie zawożę małe do teściów (o 6.00 rano), więc na pewno muszą być ciepło ubrane. Teraz mają 10 mcy i super raczkują, ale są wcześniakami, więc nie wiem, czy zaczną chodzić w tym roku. Co się najlepiej sprawdzi i jak dobrać rozmiar? Już teraz mają 80- 86, chcę, by ubrania zimowe wystarczyły na całą jesień i zimę. Jak dobrać buty? ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się