buciki

(16 wyników)
  • Witam, poszukuję schematu bucików na drutach dla maleństwa może któraś z Was ma i się podzieli. Dziękuję
  • Czy któraś z Was posiada może opis wykonania takich malutkich skarpetek, bucików dla niemowlaka? Szukam ale nic ciekawego nie mogę znależć. Jest sporo zdjęć ale ja potrzebowałabym z opisami w dodatku po polsku.
  • Prosze o przepisy na buciki dla niemowlaczka...na drutach BEDE BABCIA Kiedys , kiedys mialam taki super wzor na buciki ale...juz nie pamietam...:( Prosze orady bede ogroooomnie wdzieczna :)))))
  • Zrobilam jeden bucik na probe, zeby zobaczyc jak wychodzi ale wyszedl za maly rozmiarem, za rzadko zrobiony i chyba jest jakis blad w opisie wykonania. Mam pytanie: z jakiej wloczki i na jakis drutach najlepiej robic butki dla niemowlat (niechodzacych; chodzi mi o cieple buciki na skarpetki do lezenia w wozku) dziekuje :)
  • Witam, znalazłam takie słodkie cudo: www.ravelry.com/projects/RebekahJoy/baby-moc-a-soc czy ktoś z Was wie jak zrobić przód tych bucików?pomóżcie mi to rozgryźć..z góry dziękuje ;-) chce zrobić je mojemu smykowi do chrztu są urocze.pozdrawiam
  • witam wszyskich !!! mam prośbę !!! ostatnio próbuje troszke szydełkować zrobiłam już czapeczkę, rękawiczki i szaliczek dla mojego synka (jestem w 33 tygodniu ciąży :) ) teraz próbuje zrobić buciki ale nie wiem jak się za to zabrać!! prosze poradźcie mi !!!!
  • dysponuje wzorami slicznych bucikow dla niemowlat chetnie sie podziele ze wszystkimi. Sa dokladnie opisane, ,moge dokleic tez fotki kontakt annamay@gazeta.pl
  • Bardzo proszę o podanie schematów lub opisu w języku polskim na wykonanie na szydełku bucików dla noworodka. Z góry dziękuję.
  • Czy któraś z Was trafiła gdzieś na opis wykonania takich malutkich skarpetko-butków dla niemowlaka? Może być na druty, albo na szydełko (tak, wreszcie nauczyłam się najprostszych słupków ;).
  • j.w ps. najlepiej na dwa druty z góry dziekuję
  • Szukam ładnych wzorów ze schematami dla niemowląt. Czy ktoś ma takie cuda?
  • mam prosbe, czy mozecie mi podac rozmiary bucika niemowlecego? Znalazlam wzor, taki bucik z mala cholewka, ale mam ciut grubsza wloczke i wydaje mi sie, ze wychodzi mi ogromny :( Bede bardzo wdzieczna za podanie rozmiaru podeszwy, wysokosci bucika i dlugosci wierzchu. Chodzi mi o taki pierwszy bucik :) pozdr yas i Kruszynka marcowa
  • Wszystkim dziewczynom ktore pomogly mi w znalezieniu odpowiedniego miejsca na mojego bloga serdecznie dziekuje.Mam nadzieje ze uda mi sie wam dotrzymac towarzystwa w milej, robotkowej atmoswerze, dzielac sie z wami moimi pomyslami. Slawne buciki juz tam sa, zapraszam wszyskich ciekawych.Ania. annamay-annamay.blogspot.com/
  • Pomoże ktoś początkującej?wishingiwasknitting.blogspot.com/2007/07/baby-jiffy-knit-sweater.html
  • radikal.ru/F/g.foto.radikal.ru/0611/4faeefb74a48.jpg.html Zakochałam się w tych bucikach i bardzo chciałabym zrobić je sama, niestety nie wiem od czego tu się zabrać. Może któraś Was ma jakiś wzór lub opis jak zrobić coś podobnego?? Bardzo będę wdzięczna za pomoc :)
  • Bardzo proszę o pomoc i podzielenie się opisem wykonania skarpeteczek lub bucików niemowlęcych. Z góry dziękuję za pomoc! Pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się