buciki

(7 wyników)
  • zapewne większość Mamusiek i oczywiście Tatusiówjest na etapie kupowania bucików zimowych- lub już kupiły do swoich szkrabów; może wymienimy się uwagami gdzie w Poznaniu warto zaglądnąć; gdzie szukać i jakich; wiecie może gdzie znajdę butki firmy Antylopa; doświadczenia nie mam w butkach bo zaczynam poszukiwania od dziś; pozdrawiam Adula
  • Czesc, Mam taką prośbę może wiecie gdzie sa sklepy z małymi bucikami dla dziecka - rozmiar 17. Wszystkie sklepy w ktotych bylam oferują buty od nr 19.
  • Witajcie, szukam bucików firmy Antylopa. Gdzie w Poznaniu można je kupić?? Interesują mnie tez buciki Mariquita. Wiem, ze kiedyś na os.Śmiałego bł sklep prowadzacy odziez tej firmy - czy jest on tam nadal?? A jeśli nie tam, to gdzie jeszcze moge kupić odziez i buciki tej firmy?? Pozdrawiam serdecznie
  • Gdzie w Poznaniu można je znaleźć? Będę wdzieczna za podpowiedzi!
  • Coś ładnego, dla dziewczynki w rozmiarach około 26 - 27 Oczywiście z "porządnych" firm jak Bartek, antylopa, Mrugała... W sklepie firmowym Bartka w Panoramie cieniutko. jest dużo mniejszych rozmiaró, ale takich jak my potrzebujemy tylko kilka, typowo chłopięcych wzorów. Gdzie są inne, dobrze zaopatrzone sklepy?
  • ------------------------------------------------------------------------------ -- No i w końcu udało się. Kupiłam synkowi (roczniakowi) rewelacyjne buciki nieznanej mi dop tej pory polskiej firmy Żmudzin. Wiązane, calutkie skórzane, pięknie profilowane i..z super ceną - 45zł! Producent: firma Żmudzin z Wolsztyna (www nie znalazłam). Rozmiarówka 20-25. Dla córki 4 latki (rozmiar 28) szukałam nie-balerinek, nie adidasów- sztucznych, a fajnych bucików wiosennych zakrytych, najlepie...
  • Zawsze kupowalismy Bartki, niestety zostaly juz bardzo przebrane. Gdzie moge kupic np. buty firmy Mrugała? Lub inne skorzane?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się