Forum eDziecko eRodzice MAMUSIE 2007
ZMIEŃ
      buciki

buciki

(5 wyników)
    • Dziewczyny mam pytanie. Moja mała ma prawie 14 miesięcy dopiero niedawno zaczęła stawać sama, próbuje przejść parę kroków przy czymś. Niestety mamy bardzo mało dywanów i więcej parkietu i nawet skarpety antypoślizgowe nie wystarczają dlatego zastanawiam się czy jej kupić buciki ortopedyczne - takie nad kostkę. A jak było u Was? i co o tym myślicie?
    • Mala poszla pewnie na nozkach trzy dni temu i chce juz chodzic po chodnikach.Jakie buciki jej kupic? Takie za kostke? cale skorzane? W jakim sklepie(bartek czy zwyklym dzieciecym)
    • Kurcze im wiecej czytam jakie te buciki maja byc tym bardziej glupia jestem. Jeden pan doktor znany na innym forum pisze,ze maja byc przed kostke,pediatra mowila mi ze za kostke. Jak to jest?
    • Do tej pory Ada nosiła miękkie paputki,no ale teraz czas na porządne obuwie ,bo córcia rwie się do chodzenia.Wiem,że muszą być solidne tzn.powinny mieć usztywnioną pietkę,ale jak ustalić rozmiar? Pozdrawiam mamy i ich pociechy :)
    • mam naprawdę problem, mały zaczyna już chodzić no i trzeba w koncu zacząć zakładać mu buty, tylko tu moje pytanie jak to zrobić, nie wiem czy macie ten sam problem ale Konradkowi za nic nie idzie ich założyć, dzisiaj pociłam się przez 30 minut i skapitulowałam, on jakoś podkurcza paluszki, usztywnia stópke i nie da rady, przecież nie kupię mu o 3 rozmiary większych bo się w nich utopi, macie jakąś radę na to ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się