buciki

(10 wyników)
  • Hej, czy ktoc z was ma pomysł gdzie w Krakowie kupic ladne buciki dla 6-latki, ale w rozmiarze ponad 30. Wszystkie ładne dzieciece znane mi butki koncza sie na rozmiarze 30, a powyzej zaczyanaja sie ...ech szkoda pisac.
  • wczoraj bylismy na bilansie 2-latka i pani doktor potwierdzila moje obawy co do stawiania stopek. Kazala kupic dobre buciki, pantofelki ktore maja profilujaca wkladke (stopki lekko do srodka mu sie skrzywiaja i ma male plaskostopie) No niestety do tej pory oszczedzalam na kupnie butow, nie kupowalam firmowych, pantofelki szmaciane itp Co mozecie mi polecic, jaka firme dziekuje za pomoc, pozdrawiam
  • Cześć dziewczyny możecie polecic jakieś fajne sklepy z obuwiem dziecięcym w Krakowie, żeby był duży wybór i ceny nie oszałamiajace! Pozdrawiam Aga
  • Drogie mamy, chciałam w sobote wybrać się na zakupy i potrzebuje Waszej pomocy: - gdzie w Krakowie można kupić buciki dla malucha - jaki rozmiar na 12cm stópki Za wszelkie informacje będę Wam wdzięczna. Ania
  • No właśnie, gdzie kupię Tombuciki w Krakowie,lub jakieś inne "zdrowe" buty dla dziecka stawiającego pierwsze kroki? Synek ma już adidaski tylko niskie i miękkie,potrzebujemy czegoś po domu. Gdzie są sklepy z takimi bucikami?dzięki, pozdrawiam...
  • TOMEX(4)

Witam Poproszę o informacje do której są czynne sklepiki na targu TOMEX przy rondzie Kocmyrzowskim w Krakowie. Konkretnie chodzi mi o sklepik z obuwiem dziecięcym. Kiedys tam kupiłam fajnie buty Anibut. Strasznie ciężko jest znależć trzewiki dziecęce z usztywnionym wysokim zapiętkiem w dużym rozmiarze (rozm. 28) Pozdrawiam, Ania
  • w carrefour'ze w czyzynach.na otwarcie rabat 7% iza
  • Jak w temacie, szukam bucików Gucio na lato, najlepiej pomarańczowych albo turkusowych :). Pomoże ktoś?
  • Hej! Dziewczyny mam pytanie. Gdzie można kupić dobre i nie bardzo drogie buty dla dziecka? Czeka mnie zakup pierwszej pary butów dla córki. Byłyśmy dziś w najbliższym nam sklepie dziecięcym i jak usłyszałam cenę bucików, to zwątpiłam. Pogoda jest niezbyt zachęcająca do latania po sklepach, więc wolałabym iśc w jakieś konkretniejsze miejsca, a nie sprawdzać po kolei. Może Wy coś poradzicie? Pozdrawiam Gosia z Agatką
  • jest wyprzedaż Bartków Kupiłam właśnie "przejciówki" za 80 zł. Jak któraś ma ochotę zajrzeć, to chyba jeszcze mozna coś wybrać. Sklep jest w tygodniu czynny od 11 do 19, w weekendy też, ale godzin nie pamiętam. pzdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się