very_famous 09.10.03, 19:30 Dopadła mnie dzisiaj, czaiła się od kilku dni. Dzisiaj poległam na polu bitwy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ann.k Re: Chandra... 09.10.03, 19:56 Poddaj sie jej. Pójdzie sobie. Mnie też czasami łapie taki totalny dół. I wtedy wiem, że nastepnego dnia wywalą mnie z pracy. Okradną mi dom i konto bankowe. Mąż zdradzi na tym drugim końcu Polski. Obleję kolejny semestr na studiach. A potem przychodzi ten następny dzień.... i świeci słońce. Uszęta do góry Odpowiedz Link
czarna33 Re: Chandra... 09.10.03, 20:00 Mnie tez dopadlaDzis wycieli mi skrawek ciala do badania...ale cii.Nikt nic nie wie...POczekam ,przezyje w koncu mam to w genach..obie Babcie na to cierpialy... Kur.... dlaczego sie tak boje?? Odpowiedz Link
very_famous Re: Chandra... 09.10.03, 22:03 Trzymam kciuki. Moja chandra się dołącza. Będzie dobrze. Kiedy wynik? Odpowiedz Link
maniek2000 Re: Chandra... 10.10.03, 09:35 bez wzgledu na wszystko bedzie dobrze nie zamartwiaj sie... jestem myslami z toba. cieple pozdrowy maniek Odpowiedz Link
frunze Re: Chandra... 10.10.03, 08:29 V_F, jak Ci dzisiaj? Mam gorącą nadzieję, że lepiej... Odpowiedz Link
very_famous Re: Chandra... 10.10.03, 12:24 lepiej nie mówić wstałam i co: głowa mnie nap*****la, oczy podpuchnięte, a do Zus-u dzisiaj muszę iść zdać comiesięczny raport. W takim niewyjściowym wykonaniu( Odpowiedz Link
frunze Re: Chandra... 10.10.03, 12:26 Więc zarządzam. proszę wziąć ibuprom, coby głowa przestała nap...ać. Po drugie okłady z lodu na podpuchnięte oczy. Na ZUS nic nie poradzę i serdecznie współczuję A tak w ogóle to się trzymaj i nie daj się stłamsić, o! Odpowiedz Link
very_famous Re: Chandra... 10.10.03, 12:28 Dzięki wielkie za troskę :'-) Ech jutro ślub i wesele (( nie chcę tam iść!!! Nie mam ochoty, nie mam się w co ubrać!!!! Odpowiedz Link
frunze Re: Chandra... 10.10.03, 12:32 V_F, szukaj pozytywów, ciesz się, że nie Twój! )) Odpowiedz Link
very_famous Re: Chandra... 10.10.03, 12:35 Patrzę na to inaczej: dobrze że nie z nim!!! Co nie zmienia faktu, że nie wiem jak się ubrać, żeby chociaż ciepło było a tu kicha! Odpowiedz Link
very_famous Re: Chandra... 10.10.03, 12:44 Nic nie kupię, bo jestem spłukana. Muszę wywalić zawartość szafy na środek i zanurkować. Odpowiedz Link
frunze Re: Chandra... 10.10.03, 12:47 Nie utoń No i powodzenia, ja jak nie mam pomysłu w co się ubrać to nic mi nie pasuje, we wszystkim wydaje mi się, ze wyglądam koszmarnie, no ale ja "mam jedna nóżkę bardziej", znaczy się szurnięta jestem )) Odpowiedz Link
very_famous Re: Chandra... 10.10.03, 12:50 Coś wygrzebię. W końcu lubię grzebać w ciuchach. Wolę w sklepie, ale teraz pogrzebie dla odmiany w swojej szafie. Odpowiedz Link
altu Re: Chandra... 10.10.03, 12:33 Mam nadzieję, że nie Twoje... imprezki... Bo to byłaby katastrofa... A może ta chandra właśnie z tego powodu? Odpowiedz Link
very_famous Re: Chandra... 10.10.03, 12:47 Że niby z powodu tego ślubu? Nie, zdecydowanie nie. Mam kilka innych powodów, przez które czuję się jak niewiemco :> Odpowiedz Link
dorota.28 Re: Chandra... 10.10.03, 12:51 dawaj nura w szafe! i tak bedziesz z nich wszystkich najlepiej wygladac sie wie Odpowiedz Link
czarna33 Re: Chandra... 10.10.03, 12:39 Ja juz sie nawet nie odzywam coby nie wywolac... Odpowiedz Link
babik Re: Chandra... 10.10.03, 12:51 Chyba ciśnienie zleciało na łeb na szyję. Zasypiam i walę nosem w biurko. Już mnie boli. Odpowiedz Link