chust

(6 wyników)
  • Witam, Czy jest tu jakaś mama, która używa chusty do noszenia dziecka. Mam w planie pilny zakup, ale kompletnie nie wiem jak mam się do tego zabrać, co kupić itd. Czy w Krakowie są jacyś doradcy w tej kwestii? Będę wdzięczna za pomoc.
  • Zapraszam na warsztaty noszenia dzieci w chustach w Krakowie! Dwie daty: 29 listopada dla mam w ciąży i noworodków 1 grudnia dla dzieci ok. 6 mies. Dwugodzinne warsztaty noszenia w chuście mają na celu: * zapoznać rodziców lub opiekunów z korzyściami płynącymi z noszenia dzieci w nosidłach miękkich*, * nauczyć ich jak nosić dziecko w poczuciu bezpieczeństwa i wygody zarówno dziecka jak i noszącego, * umożliwić spotkanie z innymi rodzicami, którzy już noszą lub myś...
  • nosicie swoje maluchy w chustach czy nosidełkach?
  • Nie liczę dwóch znajomych chustonoszek ze Stoków (Asiu i Groszku macham do Was). Czy w Hucie oprócz nas trzech są jeszcze mamy chuścioszków? Ujawnijcie się! Może zorganizujemy jakiś wspólny spacerek w chustach? A gdyby ktoś chciał zacząć przygodę z chustą, ale nie wie jak, albo nie ma śmiałości, a ma za to mnóstwo pytań, to zapraszam serdecznie na cotygodniowe spotkania chustowe w każdy wtorek w godzinach 11.00-13.00 w Centrum Sztuki Współczesnej "Solvay" przy ul. Zakopiańskiej...
  • Witam,proszę o pomoc w znalezieniu specjalisty od leczenia zaburzeń emocjonalnych u malutkich dzieci. Moja Zosia ma 5 miesięcy i stwierdzono u niej zaburzenia na tle emocjonalnym. Mała jest fantastyczna rozwija się prawidłowo ale niestety wpada w ataki histerii i potrafi zanosić się i krzyczeć nawet przez kilka godzin aż pada i zasypia wyczerpana. Wszędzie się tak dzieje nawet czasem u nas w domu. Nie wiem czy się czegoś panicznie boi czy coś działa na nią z otoczenia. Jeśli ktoś może m...
  • w Krakowie. Takie, żeby można było go podgrzewać małą świeczuszką. A czy ktoś widział gdzieś taką chustę do noszenia dzieci o jakiej piszą w ostatnim Dziecku pozdrawiam Deedee

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się