chust

(116 wyników)
  • Dziewczyny, znacie sie super na chustach, podpowiedzcie, czy warto kupic chstę kółkową wyszperałam nati ring www.natibaby.pl/category/chusty-kolkowe-nati-ring Jak to sie zaklada, ze dziecko nie wypadnie z tego , bo po zdjeciach kompletnie nie mogę zrozumieć... zwykla chusta odpada , źle się czuję( przyduszona) tym opatuleniem. A moze któraś chce sprzedać? , bo sie zastanawiam....
  • Dziewczyny obeznane w temacie, prosze o rade. Dziec urodzi się w lutym, po miesiącu, czyli początek marca będę musiała Wiktora odprowadzać do przedszkola, po drodze są mega schody więc z wózkiem raczej rady nie dam, pomyslałam więc o chuście czy nosidle. I teraz dylemat jaką wybrać, będzie zima, więc zakąłdam że Młode będzie w kombinezonie aj w kurtce, droga do przedszkola to 10 min w jedną stronę. Co możecie mi polecić? a jeszcze jak ma któras na zbyciu to bardzo poproszę.
  • w rozsądnej cenie ,ma któraś? i co ważniejsze nie potrzebuje i chce odsprzedać
  • allegro.pl/show_item.php?item=1822982440 Muszę kupić w prezencie chustę, znalazłam na allegro takie jak link powyzej czy one są ok wg, Was? czy polecacie inne? jesli tak dajcie namiary:)
  • podoba Ci się chusta Hoppediz Panama,bo ja klikam i klikam w Twoim konkursowym wątku a teraz mnie oświeciło, że ja mogę Ci taką przesłać:) wyguglaj sobie jak ona wygląda, bo mi same długaśne linki wychodzą :>
  • Mieszkam w centrum prawie 400tyś miasta, wiec małe nie jest, ale mentalnosć ludzi mnie rozbraja na kazdym kroku. Wracam sobie dzisiaj z przedszkola z Mają za ręke i Karolem w chuście. Zaszłam do sklepu, a tam ekspedientka zaczeła mnie pouczać, że jakie to niezdrowe nosić tak dziecko, że ma już kreęgosłup z głowy itp. Ręce mi opadły. Już niech sobie kobieta mysli co chce, ale po co komentuje?? Dodam, że to nie pierwsza reakcja w tym stylu. Ludzie sie oglądają za mną i wpatrują jakby smoka zob...
  • Może zadam dziwne pytanie, ale to dopiero moje poczatki z chustą, wiec zero doświadczenia:] Mam chuste tkaną, wiązaną. Narazie opanowałam wiązanie "kieszonka" i tak się zastanawiam jak się motać jak trzeba ubrać się w kurtkę? Czy normalnie wiązać się w bluzce a na to kurtka (chyba rozpięta bo pewnie nie dopnę) Czy na wierzch, na kurtkę i wtedy ubierać dziecko cieplej? Co się sprawdza bardziej?
  • Kasiu-Lipiec? no jak tam, sprzedałabyś np. tę Zarę?? pleaseeee a może ktoś inny? szukam czegoś nie dłuższego niż 4,6, a lepiej nawet krótszego. no i żeby cena nie zwalała z nóg... Bo wydatków sporo
  • Dziewczyny poratujcie, bo ja zwariuje niedługo. Moje dziecko nie chce mi spać w kołysce, ani w ogóle nigdzie, tylko na rączkach :( Poleżeć w leżaczku to za karę bo parzy go w tyłek. Mam chustę kółkową bebelulu ale jestem nią zawiedziona, bo bardzo jest niewygodna i mam wrażenie, że Sebastian jakiś pokrzywiony w niej leży. No nie przemawia to do mnie, ale chociaż ręce mam wolne i mogę cokolwiek zrobić w domu. Może któraś chciałaby sprzedać swoją wiązaną chustę bo już nie potrzebuje lub ...
  • no właśnie, ja też szukam chusty... ale ceny mnie przerażają:(( Może któraś z Was ma i nie zamierza już jej użyć? Raczej niedługa mnie interesuje, bo jestem kurdupelkiem ;) no i druga rzecz, której mi brakuje, to drewniana kołyska- taka nie na biegunach, tylko bujana..
  • znalazlam elastyczne nosidla.com.pl/pl,category,141135,chusty,elastyczne.html ja zupelnie nie wiem czego szukac, te fajnie wygladaja. sa ok? mam tkaną od Borowki , to druga chcialam elastyczna co mam kupic ta kieszonka jest do nauczenia tak :D
  • Chyba jednak się zdecyduję na zakup chusty dla Franutka. Tylko ze względu na poranne odprowadzanie Jasia do przedszkola. Wczoraj pożyczyłam chustę na próbę od mojej siostry, dziś rano się zamotaliśmy i pojechaliśmy do przedszkola. Duża wygoda. No więc moje pytanie, czy któraś z was ma może chustę wiązaną do odsprzedania? Najlepiej w Wawie, ale jak gdzieś spoza to po prostu pokryję koszty przesyłki.
  • zastanawiam sie nad chustą, możecie mi podpowiedzieć gdzie w Warszawie sa sklepy gdzie można upić chustę i pokaża jak wiązać. A swoją drogą chustowe mamy, poradźcie jaką chustę najłatwiej sie wiąże. Pamiętam że sporo "naszych" mam używało chust.
  • Zaczęłam się zastanawiać nad chustą czy nosidełkiem dla mojej drugiej córci. Podpowiedziała mi izamig, że ułatwia życie ;). Przy Zuzi nie używałam, bałam się, że będzie potem chciała być noszona na rękach. możecie coś polecić, co będe mogła używać od pierwszych tygodni, coś sprawdzonego, nietrudnego w obsłudze ;). Napiszcie czy dzieciaczki chciałabyć potem noszonena rękach. Zuzi praktycznienie nosiłam, teraz tez wolałabym tego uniknąć.
  • wiem ze bylo juz nie raz ale pomozcie bo mala przy cycku a ja 1 palcem pisze i juz wariuje... kompletnie uwiazana jestem- mala non stop rece i cycek synek poszkodowany- az sie wczoraj poplakalam z zalu nad nim ze nie mam czasu ani rak dla niego moj wozek wazy sporo i za cholere bez meza go nie zniose z II pietra wiec pomyslalam o chuscie zeby chociaz mozna wyjsc z erykiem i mala na spacer czy do piaskownicy prosze o opinie- warto? dam rade zalozyc? jakie macie chusty? gdzie ...
  • www.allegro.pl/item536054896_summer_infant_od_narodzin_patent_lato_zima.html Tradycyjna chusta nie wchodzi w grę bo jestem leń i nie chce mi się uczyć zakładania a pozatym nerwów bym nie miała.
  • Pytam, bo moja koleżanka chciałaby się dowiedzieć jaki byłby koszt takiej uszytej chusty i jaką na początek polecacie dla 10 miesięczniaka.
  • Prośba przede wszystkim do mam chustowych - pomóżcie proszę w wyborze chusty. Przy dziewczynkach nigdy nie zastanawiałam się nad takim zakupem, miałam nosidełko, które się świetnie sprawdzało na niedługie wypady, a w domu radziłam sobie bez noszenia. Teraz przy trójce chusta stała się moim marzeniem - mały wtulony w mamę, może nawet przy cycu, a ja mam dwie ręce wolne! Tak to chyba działa, prawda? Patrzę na allegro, do wyboru do koloru, ale nie mam pojęcia, którą wybrać. Dlatego liczę b...
  • dziewczyny ja caly czas zastanawiam sie nad wiazana (mam kolkowa) tylko tak sobie mysle ze nie bede miala gdzie jej uzywac :) w kolowej nosilam mala w markecie,zeby nie wyciagac fotelika samochodowego.ale teraz jak juz urosla to czesto siedzi w koszyku :) na tym siedzonku dla dzieci. tak sie zastanawiam czy nie boicie sie ze maluchy nie beda chcialy jezdzic w wozku?? w koncu wozek jest praktyczniejszy bo maluch moze w nim spac wygodnie,a do kosza mozna nawkladac mnostwo maneli a nie nosic...
  • www.allegro.pl/item331990631_dlaczego_niektore_dzieci_latwo_zasypiaja_.html Czy lepsza jest wiązana elastczna(i czy dam radę ją sama założyć?)czy na kółkach?Czy moze w ogole inna? DZIEKI ZA POMOC,POZDRAWIAM

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się