chust

(7 wyników)
  • bo ja się przymierzam do zakupu.
  • warsztat odbędzie się w sobotę 7 marca w godz.9-11, jeśli utworzą się 2 grupy to druga będzie na godz.12-14 miejsce warsztatu to mała sala fitness przy Lodowisku na Szosie Chełmińskiej 177-181 (Mentor SA) opłata za warsztat to 47,77 zł dla mamy z dzieckiem lub 67,77 dla pary z dzieckiem. Zainteresowanych udziałem proszę o przesłanie mi informacji na adres ola smulska <olioliwa@yahoo.com>: 1. Imiona i nazwiska uczestników (rodziców i dziecka) 2. Wiek dziecka w ...
  • Właśnie kupiłam Hoppediza i zastanawiam się czy uda mi się tym omotać i mojego 9 kg Ssaka:-) Jeszcze w Toruniu nie widziałam nigdy malucha w chuście.
  • Na bulwarach filadelfijskich miedzy Wisla a basenem Wodnik. Nie beda to warsztaty, poprostu spotkanie. Jest nas pare mam noszacych. Przyniesiemy chusty jakie mamy. Mozemy o nich pogadac. Zapraszam s.
  • Rusza Klub Kangura!!!! Kluby Kangura to spotkania Rodziców, którzy noszą swoje dzieci w chustach oraz zainteresowanych tematem świadomego rodzicielstwa. Już 3.04. pierwsze warsztaty. Więcej www.mamawmiescie.pl Są tu jakieś mamy noszące w chustach??
  • hej Są tu mamy które noszą w chustach? mam nadzieję że tak. Zapraszam na spotkanie mamy, które już noszą i mają własne chusty jak i te które chcą nosic i nie wiedzą jak i co. Przynieście swoje chusty, pooglądamy, poprzymierzamy powymieniamy się doświadczeniami. Spotkajmy się, oczywiście z dziecmi. Sama jestem początkująca - na razie opanowałam kółkową a przymierzam się do wiązanej. Chętnie posłucham i podpytam inne mamy bardziej w temacie. Sala zabaw FRAJDA 28.04.09 godz. ...
  • Czy ktos ma ochote? W bibliotece pedagogicznej o 11:30 moze bysmy sie ponzaly, poogladaly swoje chusty, mtaje, nosidla ergonomiczne, co kto ma? pozdrawiam sylwia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się