chust

(10 wyników)
  • planuję zakupi chusty do noszenia synka, ale trochę boję się, że nie będę widziała jak ją zawiązać, żeby nie zrobić Małemu krzywdy. Czy możecie mi podpowiedzieć gdzie w Warszawie mogę kupić taką chustę i umówić się na naukę wiązania jej? No i jaką polecacie?
  • w czerwcu nasz synek bedzie miał rodzeństwo. Będzie między nimi 2 lata różnicy i tak sobie wymyśliłam, że chusta dla młodszego to super rozwiązanie np. podczas speceru z dwójką (np. starszy na rowerku czy zimą na sankach a małe przy mnie). I tu mam prośbę - poradzcie jaką i gdzie kupić chustę? Jestem z W-wy...czy są jakieś miejsca gdzie wytłumaczą jak to się wiąże, doradzą jaki model itp.
  • Gdzie w Warszawie można kupić chusty do noszenia dzieci. Macie sprawdzone adresy?
  • Chusta(5)

Dziewczyny, gdzie w Warszawie można kupić chustę do noszenia dzieci i jaki jest koszt takiej chusty. Moja córeczka kończy 8 tygodni - czy można już ją w takiej chuście nosić? Jakie macie opinie o chuście? Pozdrawiam
  • Witam, chcialabym kupic chuste do noszenia niemowląt, ale niestety nie wiem gdzie. Kiedys ktos na forum podawal adres pani, ktora zajmuje sie szyciem takich chust gdzies w Warszawie. Jesli ktos wie gdzie mozna taka chuste kupic to prosze odezwijcie sie. Pozdrawiam, Iwona
  • drogie e-mamy, gdzie w warszawie mozna nabyc chuste do noszenia dzidziusia? pozdrawiam. milena
  • zastanawia mnie gdzie lepiej kupować: mleko, smietane, sery białe, jajka, warzywa, owoce itd tak wiem, najlepiej jechac na wies i osobiscie zobaczyc krowe/koze tuz przed oddaniem mleka ;] ale pytam się powaznie ;]
  • Gdzie można ( w miarę tanio) kupić nosidełko dziecku. Świat Dziecka i Smyk mają spore narzuty :(
  • www.klubkangura.warszawa.prv.pl dla wszystkich, które chcą się nauczyc nosić w chuście lub poprawić swoją sztuke wiązania. wszystkie spotkania za darmo :D
  • Dziewczyny, Tak się zastanawiam czy ja przesadzam czy rzeczywiście jazda wózkiem po Warszawie to dramat. Moja córa ma prawie 3 miesiace, więc wożę ją tylko w gondolce. Niestety poruszanie się wózkiem po mieście to spore wyzwanie. Przede wszystkim windy- w wiekszości przypadków nie działają (np. pod rotundą !!-tam to w ogóle chyba od 100 lat nie działa winda)albo przy galerii mokotów. Ja rozumiem że ktoś te windy notorycznie psuje, ale ich brak sprawia że często trzeba nadrabiać...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się