Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
      chust

chust

(39 wyników)
    • Hej dziewczyny, pytanie jak w tytule. Wpadłam na tydzień do Polski, do Trójmiasta, i szukam chusty góralskiej. Gdzie mogą być? W Cepelii? Z góry dziękuję za wszystkie sugestie.
    • cześć, zastanawiam sie nad kupnem chusty-takiej z wełny w kształcie trójkąta która mgłabym narzucić na ramiona i sie otulić .a wpadłam na en pomysł bo ostatnio widziałam taką super ale z grubymi oczkami czerwoną(za jakieś grosze) niekupiłam ale zastanawiam sie czy wypada je nosić? tzn ponczo odpada bo zupełnie niepasuje mi ani do fogury ani do stylu a mam wrażenie że tak luźno narzucona chusta byłaby okej..
    • Ponawiam moją prośbę! Czy naprawdę nikt nie widział gdzieś takiej chusty? Strasznie mi się podoba! Proszę, pomóżcie! www.cogdziezaile.pl/obrazek.php?id=7180
    • Hej Dziewczyny, co sądzicie o takim zastosowaniu babcinej chusty? img225.imageshack.us/my.php?image=chusta3mf7.jpg img218.imageshack.us/my.php?image=chusta2mo2.jpg img218.imageshack.us/my.php?image=chusta1eg4.jpg
    • Możecie podesłac jakies zdjęcia jakwążecie / zakładacie szale czy chusty do płaszcza lub kurtki, bo ja mam z tym zawsze problem, zwisaja mi fredzle i wszystko takie takie trójkatne jest wyglądam jak kowboj na dzikim zachodzie. A widzę, że niektóre dziewczyny mają tak ładnie ułozone szale. Jakiej długości musi być szal, żeby dobrze go pozawijać? Kupujecie prostokątne czy kwadratowe chustki?
    • znalazłam w szafie mamy,w rodzinnym domu.Identyczne. Nosiłybyscie cos takiego?? bp2.blogger.com/_6UzdmF8O-Oo/Rsy4rPKQYZI/AAAAAAAADCU/he9ziohFeTo/s1600-h/R0082752.jpg bp3.blogger.com/_6UzdmF8O-Oo/RqsgdDC6trI/AAAAAAAACi8/FqDbS2XeO9o/s1600-h/R0074642.jpg
    • postanowiłam zaopatrzyć się w jakąś fajną, dużą chustę (nie apaszkę). Myślałam nawet o arafatce, ale podczas przeglądu sklepów w ostatni weekend stwierdziłam ogromny wysyp gimnazjalistów w arafatkach i wogóle pełno ich dookoła. Poszukuję więc czegoś oryginalnego i kolorowego. Przejrzałam allegro i się załamałam. widziałyście gdzieś coś fajnego? chodzi mi o coś w tym stylu: www.asos.com/Flirt/Flirt-For-Asos-Small-Cheque-Scarf/Prod/pgeproduct.aspx?iid=273613&cid=4174&clr=RhubarbAndCusta...
    • Chusta??(17)

Słuchajcie. Kupiłam piękną chustę na głowę. Jest ona zrobiona z kawałka materiału i przypomina taką...tubę. Ale można ją założyć na głowę i przykryć włosy albo zrobić z niej czapeczkę. Świetna jest. Kolor czerwony, we wzorek ciemnoczerwony. Modne?
    • przynajmniej tak słyszalam w Paryzu...
    • W zeszłym roku będąc w Niemczech kupiłam sobie parę chust które można wiązać wokół bioder,coś w rodzaju Jennifer Lopez z teledysku "Ain't it funny".W Niemczech to było bardzo popularne natomiast w Polsce raczej nie spotykane.Wiele osób oglądało się za mna na ulicy a ja czułam się poprostu dobrze daltego że miałam na sobie coś co mi się bardzo podoba.W tym roku też mam zamiar założyć moje chusty. Co o tym sądzicie?
    • dziewczyny moze mi pomozecie czy noszenie chusty na glowie tzw .turban jest modne
    • trochę zainspirował mnie wątek o chustach góralskich. a przede wszystkim zjawisku boomu na ich punkcie, które rzuciło mi się już parę razy w oczy. ale zmierzam do czego innego. w tamtym wątki przyrównałam chusty góralskie do arafatek i z nimi chcę związać ten wątek. otóż jakie jest Wasze zdanie o kefijach (arafatkach) noszonych przez wszystkich i do wszystkiego? niezależnie czy ktoś ubiera się w stylu militarnym czy na sportowo. bowiem mnie do tej pory kojarzyły się one z pewnym specyfi...
    • Mam na oku chustę: www.mojalbum.com.pl/Zdjecie-DGETKPDR-D.jpg Jaki odcień niebieskiego wybrać na rękawiczki? www.mojalbum.com.pl/Zdjecie-VG3YHRZS-D.jpg Zastanawiam się w ogóle, czy lepiej wygladają zestawy dodatków, w których wszystkie elementy mają dokładnie ten sam odcień/kolor, czy też, jeśli w ramach jednej tonacji odcienie są zróznicowane?
    • Czy ktoras z Was widziala taka maxi dress uszyta z wielkich jedwabnych chust? W zeszlym roku widzialam taka w sklepie multimimarkowym , byla chyba marki Cavalii albo Dolce&Gabanna. Byla ostatnia i klientka, ktora ja przymierzala zwinela mi spod nosa. Jest zrobiona jakby z paru wielkich chust jedwabnych. Dzieki za ewentualne odpowiedzi.
    • Może to głupie, ale zawsze mam z tym problem. Jak wy zakładacie szalik, żeby było ciepło i fajnie wyglądało?
    • Dziewczyny po długichhh........poszukiwaniach znalazłam wzór chusty jakiej poszukuje.Najgorsze jest to,że nie moge znależć zdjęcia w galerii serialu "Na Wspólnej"a tam własnie jest wzór tej chusty.Może któraś z was mi pomoże ją znależć.Bardzo Was prosze.Nosi ją w serialu koleżanka Oli(oglądajace serial pewnie wiedzą o którą dziewczyne mi chodzi). Jeszcze raz bardzo prosze.
    • Dziewczyny, nie wiecie gdzie mozna kupic chuste, raczej ciasniej dziergana, duza robiona na szydelku? Oblecialam juz cala Warszawe i nie moge znalezc. Z gory dziekuje
    • Jaki kolor najlepiej bedzie wygladal do plaszcza jasnego - tzn. biało-szaro-błekitny. Dzikei za rady
    • Dzis w Wawie czekajac na autobus zobaczylam dziewczyne w mini, bluzce na ramionka i.... szalu-chuscie na szyi(zalozonej tak jak zwykly szalik) hmm...moze jestem jakas nie na czasie, ale mi takie zestawienie wydaje sie dziwne w upal i wogole... A co Wy o tym myslicie?? Zetknelyscie sie z tak ubranymi dziewczynami?? PS. Juz drugi raz widzialam cos takiego.
    • ...płaszcza w drobną biało-czarną pepitkę? Dla kobiety trochę starszej już, o bardzo jasnej karnacji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się