chust

(140 wyników)
  • kupiłam, ale syn nie lubil noszenia, chcę ją odsprzedać, wytawialam już kiedyś na all, ale żadnego zainteresowania nie było, macie doświadczenie kiedy lub gdzie dać ogłoszenie? u mnie leży i miejsce zajmuje ta chusta to babylonia kółkowa
  • witam, niedługo urodzę swoje 3 dziecko i poważnie zastanawiam się nad kupnem chusty. wcześniej czegos takiego niepotrzebowałąm, no ale teraz chyba będzie to konieczne. nie wyobrażam sobie chodzić z fotelikiem samochodowym od przedszkola do szkoły i tak w sumie kilka razy dziennie. a gondola nie zmieści mi się w toyocie yaris. :)dlatego przez kilka miesiecy chciałabym skorzystać z tego. przegladałam strony i jest mnóstwo różnych chust w różnych cenach. i nie wiem, naprawdę nie umiem podjac de...
  • Kompletnie się nie orientuję, na co trzeba zwrócić uwagę. Jakich chust używacie, które możecie z czystym sumieniem polecić? Może ktoś podałby mi jakieś linki na allegro, którą chustę warto kupić? Z góry dziękuję za pomoc.
  • Potrzebuję namiar na sklep, gdzie są chusty na szyję męskie/chłopięce. Chodzi o takie kwadratowe chusty z miękkiego i cienkiego materiału, z frędzlami - podobne do damskich z Cubusa. Widziałam jedynie w reKids, ale były za sztywne i grube. Potrzebuje ową rzecz dla 11-latka, który zachwycił się chustą z Cubusa kupioną dla jego mamy. Niestety wszystkie damskie, cubusowe chusty mają połyskujące nitki, a na męskim są tylko szaliki. Chusty mogą być damskie byle miały wzór i kolorystykę unisex, be...
  • Witam. Proszę o informację jaka chusta będzie najlepsza dla miesięcznego dziecka? Jest ich tyle, że naprawdę nie wiem co wybrać, żeby było dobrze. Będę więc wdzięczna za podanie konkretnego rodzaju, modelu, nazwy lub choćby za wskazówki czym się kierować wybierając chustę. Moje dziecko chce być cały czas przy cycu, zwyczajnie już nie wyrabiam, szukam więc ratunku w chuście. Z góry dziękuję.
  • Mam 6-miesięcznego synka, w maju chcemy jechać nad morze i myślę, że przydałaby mi się chusta lub nosidełko, bo po piachu wózkiem jeździć nie będę :) co jest lepsze?
  • Otóż chcemy kupić koleżance chustę tkaną w prezencie. Do noszenia dziecka, które niedługo się urodzi. I szukam rekomendacji - koleżanka jest osobą, która lubi rzeczy dobrej jakości, ceni rzeczy markowe, na prezent składa się kilka osób, więc cena jest kwestią drugorzędną. Ja sama mam Storcka i jestem bardzo zadowolona, ale chciałabym w prezencie dać jej coś takiego bardziej szczególnego. Jak kupowałam parę lat temu, to sytuacja była taka, że Hoppediz i Dydimos (nie pamiętam jak s...
  • chusta(9)

Znalazłam na allegro taką oto chustę i zastanawiam się czy to sie sprawdzi, bo cena jest zadawalająca. www.allegro.pl/item603095618_chusta_od_narodzin_zielona_i_pomaranczow a.html Jak myślicie warto ją kupić???
  • ..czy w ogole polecacie,a jezeli tak to jaką ? wybor chust jest ogromny,rozne firmy,rodzaje,ceny..czym sie kierowac ?? zalezy mi na noszeniu dziecka od urodzenia..poradzcie prosze..mam jeszcze troszke czasu i chcialabym sie dobrze zorientowac w temacie..
  • Jakigo producenta najlepsze są chusty do noszenia niemowląt?, ja mam 4,5 miesięczne dziecko. Na rynku jest bardzo duży wybór chust, proste i z kółkami...wiązane i z suwakami. Jeżeli same macie chusty podzielcie się swoimi doświadczeniami. Jestem z W-wy to gdzie najlepiej/najtaniej/ kupić chustę? pozdrawiam- liduchna
  • córcia ma rok i tydzień, chce zaopatrzyć się w chuste, bo juz za ciężka na ręce, tylko nie wiem w jaką, żeby udźwigneła jak na razie 12 kg posłuzyła troche jeszcze. poradźcie, please
  • Witam! Za miesiąc przyjdzie na świat moja córeczka. Bardzo chciałabym kupić sobie( i jej) chustę do noszenia. Niestety nie bardzo wiem jaką wybrać. Zastanawiam się nad trzema rodzajami: Bebelulu hamalu albo lulu i zwykłą bawełnianą typu kieszonka. Proszę bardziej doświadczone mamy poradźcie mi co najlepiej kupić.
  • witam, zastanawiam sie nad kupnem takiej chusty.czy możecie podzielic sie doswiadczeniami, polecacie cos takiego?jak znosily je wasze malenstwa, czy uspokajaly sie, czy sa one wygodnie, z jakiego materialu itp.? a moze lepsza hamalu?
  • Gdzie kupić dobrą chustę ale chodzi mi o taką naprawdę dobrą i dla dzieck ai dla rodzica. Słyszałam że najlepsze to te wiązane. Proszę o kilka propozycji najlepiej zakup przez internet (na allegro nie mogę znaleźć) albo gdzieś w Warszawie i okolicach. Znalazłam chusty firmy Storchenwiege czy to dobra firma?? A jaka ma być długość czy wystarczy 4,1. Moja córcia ma 2 miesiące
  • Dziewczyny!!! Zakupiłam takową chustę ale nie mam instrukcji,sciągnełam film ze strony tej firmy i moje pytanie jest czy bez problemu zaczełyście jej używać,tzn.chusty??? Czy wasze dzieciaczki ja zaakceptowały??? Moze macie jakieś praktyczne rady??? Dodam,że moja córcia ma dwa miesiące :) Pozdrawiam
  • Hej dziewczyny prosze powiedzcie gdzie moge dostac to cudowna chuste w jakim sklepie i ile kosztuje ???Okolice wroclawia lub sprzedaz wysylkowa DZieki
  • Moj synek ma 8 miesiecy wazy 11 kg. Dotychczas nie uzywalam chusty bo Mikolajek spokojnie lezal sobie na lezaczku lub w woziku. Teraz chce poznawac swiat i praktycznie caly dzien nosze go na rakach. Kregoslup jak juz sie rozchodze :) to nie boli ale rano ze wstaniem mam ogromny problem :) Przeczytalam o chuscie bebelulu i tak sobie mysle czy jest jeszcze sens kupowac? Czy maly bedzie chcial w niej siedziec bo o lezeniu nie ma juz mowy :) ? Moze przeczekac ten czas... za jakis czas...
  • Moj synek skonczyl 2 miesiace, jest bardzo ruchliwym i zywym dzieckiem. Nie lubi lezec, chce non stop byc noszony na rekach i wszystko ogladac. Rece mi juz odpadaja, kregoslup strasznie boli wiec zdecydowalam sie kupic nosidelko albo chuste. Z opinii wynika iz chusta jest ponoc zdrowsza dla kregoslupa dziecka (ale czy to jest prawda czy tylko czesc reklamy, bo gdyby nosidla byly szkodliwe to by nie mozna ich bylo przeciez sprzedawac?), jednak nie moglabym w niej nosic synka tak ab...
  • Proszę o opinię mamy które używały chust typu lulu, czu hamalulu. czy rzeczywiscie sa takie super? wkróte urodzę 2 dziecko i zastanawiam sie czy mi sie to przyda? zawsze bardzo mi sie podobały ale jakoś spoźniłam sie z zakupem dla synka. no i która wg was jest lepsza?
  • witam dziewczyny co polecicie chustę jeśli tak to jakiej firmy czy nosidełko. Poszukuję czegoś aby chodzić do sklepu czy na szybki spacer z dwójką dzieci:) jeden już chodzi ma 1,5 roku drugie ma dopiero 5 tyg. z tgego cowidziałam to nosidła są do 9 kg, chusta trochę dłużej, ale nie wiem czy na zimę to zda egzamin bo latem to ok. a i czy dziecko mocno sie poci w takim nosidle, bo że się spoci to nie ulega wątpliwości. dzięki za odzew

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się