cytrynowy

(6 wyników)
  • jakis prosty przepis potrzebuje helpunku
  • no właśnie jak to jest z tymi bananami? Kupiłam w słoiczku jabłko z bananami (od producenta wskazówka, ze można podawac po 4 miesiącu). Ale gdzieś w gazecie doczytałam, że banana po raz pierwszy należy podać znacznie później. Proszę Mamy, które podawały swoim pociechom banany ze słoiczka o informacje czy nie zaszkodziły, czy maluszek nie dostał alergii? Słoiczki, której firmy najlepsze? z góry dziekuję za info!
  • Mały jest uczylony na mleko, śmietanę, pomidory i jajka. nabiał na razie odstawiłam więc jogurt odpada. Lubimy makarony i chciałabym zrobić jakis fajny sosik ale wszędzie podstawą jest śmietana lub pomidory. Dajcie jakieś pomysły. Dzięki z góry.
  • Pomysły na zupy dla dwulatka - proszę o dopisanie własnych, w ramach prób rozszerzania jadłospisu. Na początek to co próbowaliśmy: pomidorowa z ryżem rosół z makaronem kalafiorowa + wariacje warzywne żurek z ziemniakami ogórkowa z ziemniakami szczawiowa z ryżem barszcz czerwony z ziemniakami krupnik z ziemniakami (hmmm... coś dużo tych ziemniaków) Coś jeszcze?
  • Drogie mamy od kiedy mozna podawac soczek Kubus?
  • Gofry(6)

Witam, czy wiecie może jak się robi ciasto na gofry?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się