Forum Zdrowie Homeopatia
ZMIEŃ
      depresji

depresji

(11 wyników)
    • Cierpię od ok. 10-ciu lat na depresję, czy ktoś może polecić homeopatę klasycznego w Warszawie, który z powodzeniem leczy depresję? Bardzo proszę o pomoc bo jestem już u kresu sił. Będę wdzięczna za namiary.
    • Ciekawa jestem czy to mozliwe...
    • Depresja jest pojęciem zbiorczym,określającym zespół symptomów sięgających od poczucia przygnębienia i zahamowania popędu aż po tak zwaną depresję endogenną, której towarzyszy całkowita apatia.Z totalnym spowolnieniem wszelkiego rodzaju aktywności i nastrojem smutku idą w parze różne fizyczne symptomy uboczne,jak zmęczenie,zaburzenia snu,brak apetytu,obstrukcja,bóle głowy,kołatenie serca,bóle krzyża,zaburzeniz miesiączkowania u kobiet i obniżenia napięcia ciała.Człowieka w dep...
    • nerwicę? mam stres/depresję po wypadkową która objawia się gł. fizycznie. próbowałam 2 leki psychotropowe ale miałam skutki uboczne różne.dziurawiec może by pomógł ale za bardzo wpływa mi na żołądek a mam z nim problemy od dłuższego czasu (biegunki, przelewania). próbowałam kropli l72 - przeczyszczają mnie. seditaf uczula (w ogóle mam problem z alergiami po wypadku - są b. silne). nie wiem czego ew by szukać lub kogo.i czy to może mieć sens? czy zdać się na szukanie kolejnych ps...
    • Proszę o polecenie jakiegoś środka homeopatycznego, na depresję, ciągłe poddenerwoawanie, bóle brzucha (z nerwów). Pomocy.....
    • Jestem DDA czyli dorosłym dzieckiem alkoholików. Rozpoczęłam terapię i moje samopoczucie drastycznie się pogorszyło. Lekarz przepisał mi antydepresant, który mój organizm całkowicie odrzucił. Brałam go 3 dni i nie mogłam podnieść się z łóżka. Nie wspominając o mdłościach i zawrotach głowy. Odstawiłam go, ponieważ musiałam w ostatnich dniach być na pełnych obrotach. Szukam innych sposobów, żeby nie zwariować. Czy możecie polecić mi jakiegoś lekarza homeopatę w Warszawie. Czy jest...
    • Witam, 27.10 urodziłam zdrową córeczke, juz przed porodem miałam problemy emocjonalne: wizje ze wkrótce umrę, uderzenia gorąca,kula w gardle, odczytywałam z ciała każdy sygnał np.pieczenie klatki piersiowej, juz myslalam ze mam zawał, lęki i napady paniki. Przeszłam terapię nerwicową, ale widać ze objawy powróciły. Strach przed smiercia i wizje tego ze komus z mojej rodziny sie cos stanie pojawiaja sie bardzo czesto ( wspomne ze 1,5 roku temu zmarla nagle moja szwagierka- mloda ...
    • Co polecacie? Wiem, że depresja to niewłaściwe słowo, ale chandra wydaje się zbyt mała na mój stan. Są niby w aptekach te deprimy, ale dziurawiec na mnie nie działa. I żeby nie było otumaniające. Help ;)
    • Witam , chcialabym się podzielić z chorymi na raka oraz ich rodzinami, a takze innymi osobami, które trapią różne choroby, wiadomościami na temat wizualizacji w leczeniu raka, ale i także innych chorób. Medycyna nasza tak mało mówi o roli psyche w rozwoju nowotworu oraz innych chorób, a jedank okazuje sie, ze to własnie ona moze odegrać w wyzdrwieniu kluczową role. Napiszę może krótko, co to jest ta wizualizacja dla tych, którzy o niej nie słyszeli. Wizualiacja są to ćwiczenia...
    • Witam wszystkich.Proszę o radę i pomoc.Jestem w ciąży 12/12 tydzień i męczą mnie okropne mdłości.I nie są to mdłości poranne ale całodzienne.biorę też L72.Czy mogę coś jeszcze?
    • Kochani! Kontynuuję moją znajomość z homeopatia, chociaż mi wychodzi już bokiem. Ale jako, ze lekarze podejzrewaja u mnie zespł przewlekłego zmeczenia po infekcji 3 lata temu, to i tak nie mam żadnego innego wyboru i homeopatii trzymac się muszę. Od lutego jestem pod opieka jednego z najlepszych (ponoć)homeopatów w Polsce. Jakies pół roku temu zwracałam sie do Was o pomoc: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=19760&w=21410094&v=2&s=0 Dziasiaj ponownie o nią proszę. Przede wszystki...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się