Forum Zdrowie Nowotwory-damy radę !
ZMIEŃ
      depresji

depresji

(2 wyniki)
    • witam,jestem po skończonej chemio i radioterapii w związku z ziarnicą,w lutym mam kontrolne kt,ale chyba wszystko jest w porządku.tylko mam pytanie-ostatnio mam mocno obniżony nastrój,najchętniej w ogóle bym nie wstawała(a troje dzieci czeka...).nie mamy rodziny w pobliżu,mąż wyjeżdża rano do pracy,wraca wieczorem...wpadam w jakąś depresję?ktoś mi powiedział,że to jet drugi koniec brania sterydów.znacie to?bo mam wrażenie,że w czasie leczenia miałam więcej siły i chęci do życia niż tera...
    • Mama w pażdzierniku dowiedziała się,że ma rka piersi. Ma lat 78 od listopada bierze chemię,inne metody nie mogą pomóc. Jest załamana psychicznie. Od listopada prawie nie wstaje. W styczniu mimo dobrych wyników nie wzięła chemii bo jest słaba. Po pobycie w szpitalu jest jeszcze bardziej załamana. Leżała na paliacji- odmówiła przyjmowania leków. Pojutrze zabieram ją do domu, lekarz sugerował hospicjum ze względu na opiekę nad mamą. Dodam tylko iż guz po chemii zmniejszył się o połowę.Nie ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się