Forum Zdrowie Śmierć i umieranie
ZMIEŃ
      depresji

depresji

(3 wyniki)
    • witam, wiem, ze temat nie sierpniowy. zupelnie nie na lato, kiedy zycie jest latwe i piekne. moj tato 10 miesiecy temu zachorowal. bardzo ciezko. od tamtej pory nie doszedl do siebie. mysli i mowi o smierci i umieraniu. powiedzial mi wczoraj, ze nie ma juz ochoty na bol. zawsze pracowal, teraz nie moze. nie moge patrzec jak moj silny i dzielny ojciec placze, nie radzi sobie. nie moge mu pomoc. nie umiem. wydaje mi sie, ze nie bierze wszystkich lekow. kocham go i wszystko sie we ...
    • Jestem samotnym, złamanym przez życie człowiekiem. Zdarza się. Przemijanie. Cierpienie. Niemoc. Niesprawiedliwość wyroku. Boże, skróć to, proszę. Nie ma sensu. Cierpieć bez sensu.
    • Jest mi bardzo trudno o tym pisac, moja mama popelniła samobojstwo 2 lata temu, nie umiem sie z jej smiercia pogodzić do dzisiaj, ciagle zadaje sobie pytanie dlaczego ona, dlaczego nam to zrobila mi i mojemu rodzenstwu. Od tamtej pory mam depresje i nie czuje sensu zycia, zastanawiam sie nad zyciem i smiercia i wszystko staje mi sie obojetne. Moja mama była radosna normalna kobieta, nikt nie zdawal sobie sprawy że cos takiego zrobi, próbuje sobie na wszystkie sposoby przetlumaczyc dlaczego. N...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się