Forum Zdrowie DDA
ZMIEŃ
      depresji

depresji

(2 wyniki)
    • Witam wszystkich. Jestem tu nowy,właściwie poraz pierwszy na tej stronie. to,że jestem dda wiem od roku,wtedy mialem postawiona diagnozę. Mój ojciec pił całe moje dzieciństwo. Ja nie miałem nigdy problemu z alko,wręcz unikałem aż do teraz......:( 5lat temu związałem się z kobietą,która jest ddd, niepijącą alkoholiczką i ma Chad. Bywało różnie, ale była to kobieta,którą kochałem nad życie. Roztaliśmy się pół roku temu,ewidentnie z mojej winy, i od tamtego czasu jestem wrakiem człowieka. Pół ro...
    • Dzisiaj zadzwoniła do mnie babcia i poprosiła aby być miłym dla mojej mamy bo ona ma myśli samobójcze, a dokładniej od wielu lat choruje na depresje i jesienią się nasila, więc teraz się kłóci z tatem, obraża się na wszystkich, i powinna iść do szpitala- i pewnie w krótce to zrobi. Nie przejełam się tym, nie wierzę aby to zrobiła, pewnie dlatego że kiedyś miała jakieś próby samobójcze ale nauczyłam się od taty żeby o tym nie mówić, udawać że się nic nie stało (dokładnie tak jak awanturą...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się