Forum Czas Wolny, Hobby Militaria
ZMIEŃ
      dowcipy

dowcipy

(9 wyników)
    • Dowcipy(11)

1) Gensek Korei Polnocnej oficjalnie powiedzial ze technologie nuklearne beda stosowane wylacznie w celach pokojowych. Pokojowe cele znajduja sie w Japonii i USA :)) 2) Kompas wymyslil Polak - jedyny ktorzy przezyl Susanina :)) 3) W akademii myzucznej, uczen otwiera futlar skrzypiec i widzi tam snajperke - Co to ma znaczyc, Andrej? - To znaczy ze moj tata teraz stoi z moja skrzypka w Sberbanku :)
    • Jedna z wielu bitew morskich między US a Jap. na Pacyfiku podczas II wś., Niszczyciel amerykański ( NA ) wykrywa echo, nadaje sygnały identyfikacyjne ( świetlne ). Brak odpowiedzi, dowódca daje rozkaz otwarcia ognia. Po chwili odzywa się inny niszczyciel amerykański ( INA ) INA: Mam nadzieję, że do nas nie strzelacie - przed chwilą upadła koło nas salwa... NA: Musicie w takim razie nam wybaczyć następne cztery, które są w drodze do was Wojna koreańska, amer. okręt patrolowy ...
    • Przeczytalem taka dowcipna historie. Nie wiem gdzie, kiedy i z kim wydarzyla sie. A wiec, rejs naszego samolotu transportowego z poludniowej respubliki do ZSRR. Zaloga zaladowala caly przedzial fruktami. Samolot rozpendza sie po pasie startowym. 500 do konca - nie ma odrywu, 300 m - nie ma, 100 m - odryw! Pierwszy pilot ociera pot, obraca sie do nawigatora i mowi "A nie mowilem ze jeszcze wiadro mandarynow do kokpitu moglismy wziac ?!!" Nawet jesli bajka to smieszna )
    • Sława! www.rp.pl/artykul/9133,347225_Za_co_kochalismy_Ronalda_Reagana.html Ze tez tacy ludzie rodza sie tak rzadko i tak rzadko dochodza do władzy... SZKODA! Ale RR na zawsze zachowamy w naszej wdziecznej pamieci i bedziemy ciepło wspominac. Forum Słowiańskie gg 1728585
    • Wstawiłem dzisiaj w wątku zatytułowanym "Dowcipy o..." link gdzie zamieszczono kilka niezłych moim zdaniem dowcipów militarnych w większości dotyczących"waleczności" armii Francuskiej,co wcześniej nieraz przez innych kolegów było już robione a i dla rozładowania złych emocji całkiem korzystne dla ogółu. Jednak od niedawna jak widzę mamy nowego moderatora i to bardzo aktywnego na forum(aż 8 postów napisał) to jeszcze obdarzony jest wyjątkowym poczuciem humoru(lub jego brakiem),i ...
    • Kilka nowych dowcipow politycznych i militarnych: 1) Na spotkaniu z Schroderem, Putin rozmawial na dobrym niemeckim jezyke. Schroder go uwaznie sluchal, momentami podejmujac rece i pokazujac papiery :)) 2) Amerykanie znow przesluchaja Saddama, ale teraz juz pytaja nie gdzie znajduje sie bron masowego razenia, atylko prosza zeby wytlumaczyl jak mu sie udawalo kontrolowac Szyitow i Kurdow przez 30 lat ;)) 3) Lenin chcial udowodnic ze panstwem moze rzadzic caly narod Stalin udow...
    • Rosja Radziecka, rok 1938 Zapadła Dierewnia w rejonie Tuły, na pograniczu lasów i wielkiego poligonu Armii Czerwonej. O zmierzchu przy czerwieniejącym słońcu dziadek z wnuczkiem siadają na ławce przed chatką. Zwabieni równomiernym warkotem silników spoglądają na niebo, na lecące samoloty wojskowe. W czerwonym słońcu otwierają się jedna po drugiej czasze spadochronów, po chwili jest ich kilkadziesiąt. - Patrz wnusiu, saperzy lecą - opowiada dziadzio dobywając machorki. - Skąd wiesz,...
    • Poniżej przedstawiam kilka dowcipów o Polakach, które socjolodzy zbierali wśród żołnierzy państw NATO biorących udział w ćwiczeniach w Polsce (temat z jednej z prac magisterskich). P: Jak można zatrzymać słynną polską kawalerię? O: Należy wyłączyć karuzelę. P: Dlaczego Niemcy podbili Polskę tak szybko? O: Maszerowali tyłem, więc Polacy myśleli, że uciekają. Amerykanin, Francuz i Polak uciekli z obozu jenieckiego. Wieczorem schronili się na trzech sąsiednich drzewach. Nagle n...
    • www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=44&w=4347995

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się