Forum Towarzyskie Na plażę
ZMIEŃ
      dowcipy

dowcipy

(16 wyników)
    • Były już przejęzyczenia, więc teraz o paleniu dowcipów. Przoduje w tym moja Mama. Jej dwa popisy: Był taki dowcip, jak się nazywa Żyd w Kosmosie, odp. brzmiała "Ufojudek". Według mojej Szan. Rodzicielki "Kosmojudek" :-))) Dowcip na inteligencję: Idą dwa pingwiny przez pustynię, i jeden mówi: -Ale tu musiało być ślisko! Wersja mojej mamy: - Idą dwa pingwiny przez pustynię, i jeden mówi: - Ale posypali :-)))) I trzeci, ale już NIE autorstwa mojej mamy: - Długie, czerwone i sta...
    • Gdzies w zeszlym sezonie w papierowej Gazecie na Plaze byl dowcip - po angielsku, poranna rozmowa Busha. Było o kawie (Koffi Annan), ciasteczkach ryzowych (Rice Condolezza) itp itd. Niestety, nie szukalem tego od razu - a potem juz nie znalazlem. Przypomnialo mi się dopiero teraz - moze ktos wie, gdzie to znalezc?
    • Kto zna z was dowcipy o blondynkach?
    • Przeroznych dowcipow, czy kawalow, kraza wsrod ludzi tysiace - lecz jeszcze nigdy nie spotkalem nikogo, kto by wymyslil choc jeden. Wszyscy je tylko powtarzaja. Skad one wlasciwie sie biora? Gdzie jak gdzie, ale na tym forum moze znajde kogos, kto zna odpowiedz na to pytanie, albo nawet i sam je wymysla. Bardzo chcialbym poznac taka osobe...
    • Czy ktos zna jakies dowcipy, anegdoty, skecze zwiazane z gastronomia i hotelarstwem. Bardzo mi sa potrzebne. To nie jest dowcip - naprawde bede wdzieczna.
    • A, no ze my kawaly o Czechach, Niemcy o nas, Szwajcarzy o Austriakach, Francuzi o Belgach, Szwedzi o Norwegach - wiadomo. Ale wykrylem ze w Afryce to samo. Sprawowalem ongis piecze nad pewnym mlodym Kenijczykiem i go o to zagadalem. Pytam - opowiadacie dowcipy o Tanzanczykach albo Ugandyjczykach? -E, o tych to nie. Ale o Somalijczykach i Sudanczykach. Np. -Dlaczego w Somali nie mal inii kolejowych? -Bo Somalijczycy tak boja sie wezy ze kazdego zabijaja.
    • Na bankiecie z okzji otwarcia ekskluzywnego hotelu pewien facet musiał do toalety. Poszedł, a tam kolejka do męskiej. Do damskiej natomiast nikogo. Faceta piliło, więc postanowił pójść do damskiej Babcia klozetowa powiedziała: - Jak panu się spieszy, to niech Pan wejdzie. Tylko proszę pamietać - przy spłuczkach są trzy przyciski. Zielony, niebieski i czerwony. Proszę brońboże nie przyciskać czerwonego. Facet wlazł, jak skonczył nacisnął przycisk zielony. Ciepła woda poleciała mu na pu...
    • Prosze Panstwa - relacja pana Wojciecha Orlinskiego z LA na temat Oscarow jest mocno ponizej krytyki. Prosze sobie zachowac swoje spostrzezenia dla siebie i wykazac sie wiekszym szacunkiem dla innych. Jarek
    • Kloss i Stirlitz uciekaja przed Gestapo. Zapedzeni w slepa uliczke chowaja sie - Kloss do kubla na smieci, Strilitz za latarnie. Gestapo dopada Stirlitza i prowadzi do samochodu. Gdy przechodza obok kubla Stirlitz wyrywa sie, podbiega do niego, podnosi klape i mowi: "Wylaz Kloss, zlapali nas."
    • Przechodzi gościu na cmentarzu obok grobu, patrzy, a tam parka na grobie uprawia sex. Zachęcony mówi do faceta: -Te daj trochę Na to drugi odpowiada: -Sam se wykop
    • GRATULACJE!!! za portal!!!
    • Ten dowcip - oprocz ilus tam innych na ten sam temat - opowiedzial mi znajomy Rosjanin (zreszta u nich dowcipy o Stirlitzu liczy sie na setki). O wiele lepiej brzmi w oryginale i z charakterystycznym podkladem muzycznym: "Berlin. Noc. Stirlitz idzie przez Unter den Linden. Wtem za rogiem przemknal cien. >Pies< - pomyslal Stirlitz. >Issajew< - pomyslal pies." Przepraszam, jesli ten dowcip juz sie tu pojawil - nie sledzilem wszystkich wydan :)
    • Przede wszystkim proponowalbym zastanowic sie nad rozkladem stron. Srodkowa kolumna z artykulem jest waska - moze warto by rozplanowac to bardziej na zasadzie przyjetej w www.CNN.com ? Przy dlugim tekscie zjezdzamy w dol i tylko srodek zapelniony jest trescia - prawa i lewa strona pozostaje "łysa"... Poza tym lektura nowej "Gazety" byłaby z pewnością przyjemniejsza popijając kawę z kubka "Gazety" ;-) Pozdrawiam i życzę dalszego takiego parcia w stronę postępu, jaki Gazeta przyliczała do te...
    • film żenujący, czy błyskotliwy?
    • Czy ktos wie jak wyglada pozycja na gondoliera? Z dobrze poinformowanych zrodel wiem , ze traci sie przy niej najwiecej kalorii:) I w zadnej kamasutrze, ani innym tego typu wydawnictwie nic nie ma na ten teamt!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się