Forum eDziecko eRodzice emama
ZMIEŃ
      dowcipy

dowcipy

(25 wyników)
    • demotywatory.pl/3636109#comments Mnie rozbawiło ale jak widać po komentach niektórzy poczucia humoru nie mają...
    • wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114883,11885662,Perfidny_zart_studentow___W_ciastkach_jest_dzem__.html?lokale=krakow Festiwal Nauki, na jednym ze stoisk studenci prezentują potrawy z robaków. Studenci wręczają dzieciom ze szkolnej wycieczki ciastka z robakami, mówiąc im, że w środku jest dżem. Dzieciaki przeżywają szok, kiedy odkrywają, co naprawdę jedzą. Uważacie, że studenci powinni ponieść jakieś konsekwencje?
    • Pozwólcie, że zacytuję i powiedzcie mi, czy jestem przewrażliwiona, czy rzeczywiście to jest skandal i redakcji powinno się to uświadomić. Dwie dziewczynki stoją obok wagi. Jedna z nich ostrzega koleżankę: "Nie wchodź na nią, od tego się płacze!"
    • Potrzebuję kawałów na Wybory miss szkoły w szkole podstawowej. Dostałam zadanie, by jakieś znaleźć. Ponieważ nie cierpię kawałów to nie wiem nawet, które są fajne, a które mniej. Nie mam zupełnie pojęcia gdzie szukać. Wszędzie albo jakieś banalne i proste albo wulgarne. Ja bym chciała przede wszystkim śmieszne, w miarę krótkie. Fajnie byłoby, żeby były jakoś dobrane tematycznie, może o dziewczynach, miss, nastolatkach itp. Może znacie jakieś dowcipy lub ciekawe strony skąd mogłabym ...
    • Wycinałyście jako dzieci jakieś nieładne numery? Ja z koleżanką gdy czekałyśmy aż jej brat skończy lekcję (odbierała go po naszych lekcjach) zakradałyśmy się do szkolnych szatni (czasem były otwarte, czasem zamknięte) i chowałyśmy rękawiczki czy czapki innych dzieci do innych boksów albo w pewien schowek, przypadkowe kurtki przenosiłyśmy z jednego do boksu do innego. Chodziłyśmy do Pani woźnej z prośbą o wydanie kredy niby na prośbę nauczyciela po czym ta kreda oczywiście lądowała w naszych...
    • Oglądacie? Czy tylko dla mnie dowcipaski Wojewódzkiego na temat chłopaka z Nigerii pukały od spodu? Choć w sumie należałoby się cieszyć, że jeszcze mu nie kazał dawać banana. Wojewódzki tak się nabija z Rydzyka, a jak widać w "żarcikach" na temat czarnoskórych niewiele się od niego różni.
    • jesteście raczej zdegustowane? Chodzi o Rżewskiego. np Porucznik Rżewski na balu podchodzi do Nataszy Rostowej - Natasza! Mam dla ciebie trzy propozycje. - W odbyt nie dam. - W takim razie dwie. czy W dniu urodzin Rżewskiego Natasza Rostowa zaprosiła go do siebie zdradzając, że ma dla niego prezent. Gdy znaleźli się sami, zrzuciła suknię i stanęła przed Rżewskim naga, ozdobiona tylko kokardką w intymnym miejscu. Rżewski zawijając rękaw zapytał: - Głęboko on? i cała ...
    • Tu: deser.pl/deser/1,83452,7553682,Zaskakujacy_komentarz_Beger_o_seksaferze__POSLUCHAJ_.html I fotka, w razie gdyby treść uległa zmianie za chwilę: [img]https://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/qh/gh/zanc/aUPLRBiai1pcVfdBp B.jpg[/img] Czy ja się czepiam, czy to ostatnie pytanie jest jak cholera niestosowne?
    • mi się podoba, facet fajne ciacho, ale koleżanka mówi, że bez sensu, bo przemoc promuje? youtu.be/o0SMDnYtgLk IMHO żadnej przemocy tam nie widzę tylko dowcip?
    • Kolega dzwoni do kolegi: - Wpadaj do mnie, są dwie znajome, zabawimy się!! - Ładne??? - Wypijemy, będzie ok... Według najnowszych badań przeprowadzonych przez międzynarodowych psychologów są dwie główne przyczyny, dla których mężczyźni spędzają wieczory w knajpie: 1) Nie mają kobiety 2) Mają kobietę Jaka jest definicja odważnego mężczyzny? To facet, który wraca zalany w trupa do domu, przy tym koniecznie pokryty na całym ciele szmink...
    • dowcip:)(10)

Byc może już znacie bo nie są najnowsze, ale i tak pośmiac się można:) Ojciec wraca z pracy i widzi, jak trójka jego dzieci siedzi przed domem, ciagle ubrana w pizamy i bawi sie w blocie wsród pustych pudelek po chinszczyznie, porozrzucanych po calym ogródku. Drzwi do auta zony byly otwarte, podobnie jak drzwi wejsciowe do domu i nie bylo najmniejszego sladu po psie. Mezczyzna wszedl do domu i zobaczyl jeszcze wiekszy balagan. Lampa lezala przewrócona, a chodnik zawiniety pod sam...
    • Pewna pani wybrała się do Afryki na safari i zabrała ze sobą swojego pupila- pudelka. W trakcie wyprawy piesek wypadł z jeepa, czego nikt nie zauważył. Biegł za samochodem, biegł, biegł... ale nie dogonił. Nagle słyszy gdzieś za soba szelest i kątem oka dostrzega zbliżającego sie lamparta. Zadrżał ze strachu, przed oczami przeleciało mu całe życie. Wtem jednak patrzy, a kawałek dalej w trawie leżą jakieś poobgryzane szczątki. "Może nie wszystko stracone" - myśli pudelek i dopada padli...
    • Ta sama szkoła teraz i 50 lat temu. Na zewnątrz budynek jakby ten sam, ale... Scenariusz: Johnny i Mark wdali się po szkole w bójkę na pięści. 1960 Zbiera się tłum. Wygrywa Mark. Johnny i Mark podają sobie ręce i rozchodzą się w zgodzie. 2009 Wezwano policję. Jednostka Szybkiego Reagowania przybywa i aresztuje Johnny'ego i Marka. Policja rekwiruje telefony komórkowe z nagraną bójką jako dowody rzeczowe. Chłopcy są oskarżeni o napaść oraz zachowanie niegodne ucznia, o...
    • Dziewczyna z chłopakiem wpadli do pubu na parę drinków. Siedzą, dobrze się bawią, i nagle kobieta zaczyna mówić o nowym drinku. Im więcej o nim mówi, tym bardziej się podnieca i w końcu namawia chłopaka, aby go skosztował. Chłopak się zgadza i pozwala, by zamówiła mu tego drinka. Barman podaje drinka i umieszcza na stole następujące składniki: solniczkę, kieliszek śmietankowego likieru Baileys oraz kieliszek soku z limonki. Chłopak patrzy na składniki z głupią miną, więc dziewczyna mu ...
    • dwóch złodzieji zastanawia sie jak uciec z wiezienia jeden do drugiego: - zapale latarkę i zejdziesz po śietle na to drugi: - ty! nie rób ze mnie debila! zgasisz siatło i spadne!
    • Wkurzylam sie! jezeli przesadzam, to powiedzcie. Otoz bylismy na kolacji u znajomych, mialo byc milo, ale nie bylo, a przynajmniej nie dla mnie. Zanim podano do stolu nasz kolega bawil sie z Zuzia. Niunia go uwielbia. Dodam, ze ow jegomosc to osoba niezalezna, innymi slowy zatwardzialy stary kawaler. No i w zwiazku ze swoim stanem cywilnym ma pewna teorie dotyczaca kobiet: ogolenie sa skomplikowane, maja nierowno pod sufitem, no i oczywiscie wykanczaja tych biednych mezczyzn. On to wszy...
    • Dowcip(7)

Co robimy, gdy skaleczymy się w palec? ONA: 1. myśli "au!"; 2. wkłada palec do buzi, aby krew nie kapała na dywan; 3. drugą ręką sięga po plaster, przykleja; 4. idzie dalej; ON: 1. wrzeszczy "ku..!"; 2. odsuwa rękę jak najdalej, bo nie może znieść widoku krwi; 3. woła o pomoc; 4. (w tym czasie tworzy się na dywanie plama krwi); 5. musi usiąść, bo nagle dziwnie się poczuł (w tym czasie nadchodzi pomoc, czyli ONA); 6. łamiącym się głosem wyjaśnia, że o...
    • jesli chcecie przesle Wam mailem bo tu nie umiem go zamiescic. Jest naprawde dobry i porawia wszystkie dolki zwiazane z facetami. K.
    • Facet wraca do domu po seansie seksulanym , podnicony więć w wyspialni kocha sie z żoną. Po numerku wchodzi do kuchni po picie, patrzy a tu żona czyta gazetę.Zdziwiony pyta ja jak długo tu już jest. Ona odpowiada że z jakąś godzinę. Zrozpaczony pobiegł do sypialni sprawdzic z kim więc sie kochał, pztrzy a tam teściowa poprawia włosy. Pyta więc :mamusiu czemu nic nie móiłaś?" Na to tesćiowa" ponieważ pół roku już ze sobą nie gadamy..." :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD...
    • napieta atmosfera sie robi na forum, usmiechnijcie sie troche kobietki.... :)) Dlaczego warto być kobietą: 1. Pierwsze wysiadałyśmy z Titanic’a. 2. Możemy straszyć szefów tajemniczymi, ginekologicznymi wymówkami. 3. Wystarczy, ze zapłaczemy i nie musimy płacić mandatów. 4. Taksówki zatrzymują się dla nas. 5. Kiedy tańczymy, nie wyglądamy jak żaba w sokowirówce. 6. Darmowe drinki, darmowe kolacje, darmowe kino. 7. Nowa szminka daje nam inne spojrzenie na życie. 8....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się