dowcipy

(11 wyników)
  • Siedzą dwie sowy na gałęzi. - Uuu, Uuu Na to druga: - O kurwa, ale mnie przestraszyłaś!!!; Ojciec po dlugiej i dosc jednostronnej dyskusji z teściowa kieruje prośbę do syna: - Jasiu przynieś proszę babci krem do ust. - Tato - pyta syn - a który to jest? - Ten z napisem "Kropelka" - odpowiada poirytowany ojciec; Na bezludnej wyspie rozbili sie Kaczyński, Kwasniewski i Walesa. Ten ostatni po trzech dniach wlóczenia sie po wyspie zglodnial jak cholera. Nagle widzi Kwacha, jak te...
  • wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/5,80294,6162923.html Dla mnie bomba. :)
  • Aleksander Kwasniewski pokazal jak rzadzic nalezy, Wojciech Jaruzelski - jak nie nalezy; Lech Walesa - ze kazdy glupek moze byc prezydentem, Lech Kaczynski - ze nie kazdy.
  • Jak urzędnicy Ministerstwa Sprawiedliwoaci kontaktuja sie ze swoim ministrem? Wystarczy na telefonie słuzbowym wybrac zero.
  • - Czym różnią się jądra od reprezentacji Polski? - Niczym. One też biorą udział, ale nie wchodzą.....
  • Pewna aktorka opowiada koleżance o niedawnym obiedzie ze znanym reżyserem. - Pokazał mi scenariusz. Wiesz, główna rola jakby dla mnie stworzona. Potem poszliśmy do niego, żeby omówić zamysł filmu. I w trakcie rozmowy ten bydlak mówi mi, że widzi mnie w roli pokojówki, która na ekranie nie mówi ani słowa. - No i co ? - pyta koleżanka - No wiesz. Roześmiałam mu się prosto w jajca.
  • W celi straceń skazany czeka na egzekucję. Podchodzi do niego strażnik i mówi: - Za godzinę zostanie pan powieszony, ale zanim to nastąpi, spytają o pańskie ostatnie życzenie. Czy mógłbym mieć do pana prośbę? - Tak, słucham. - Niech pan poprosi, żeby mi podwyższyli pensję!
  • Wieczorem v-ce premier Lepper zmęczony dniem pracy przechodził obok pokoju Klubu Poselskiego Samoobrony. Do jego uszu doszły dźwięki głośnej muzyki dobiegającej za zamkniętych drzwi. Zdecydowanym ruchem otworzył je i wszedł do środka. Dobrą chwilę przyzwyczajał oczy do ciężkiej od dymu papierosowego atmosfery pokoju. Po chwili dostrzegł całą śmietankę swojej partii, wszędzie walały się puste butelki. - Co to?! Pijaństwo w moim klubie na terenie sejmu!? Mało mamy jeszcze kłopotów?! ...
  • - Czy to prawda, że język rosyjski jast skomplikowany ? - Prawda.Mówi się: Rzeka do kolan, ryby do ch..... ....... Jakiś facet leje pod płotem. - Co wy robicie - zwraca ktoś uwagę - obok jest publiczna ubikacja - Przecież nie będę lał tam gdzie piją i zakąszają. ........ Siedzi Czukcza z żoną na brzegu morza i spoglądają na wynurzającą się łódż podwodną - Znowu matrosy - wzdycha smętnie Czukcza - znów mnie wypie... a ciebie wyje.. .......... Przewodniczący kołchozu wezw...
  • Jaki jest ostatni szczyt bezczelnosci? - zaglosowac na PiS i wyjechac z kraju
  • Ciekawe czy dojdzie do zaplanowanej na połowę sierpnia walki ... Ciekawe czy wogóle dojdzie do tej walki ... Ciekawe czy nie jest to zwyczajna plotka ??? Co sądzicie ??? Kto waszym zdaniem by wygrał???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się