Forum Regionalne Śląskie Zabrze
ZMIEŃ
      dowcipy

dowcipy

(8 wyników)
    • niezalezny, owszem, od rozumu i odwagi cywilnej:)
    • Leży Jaś na plaży . nudzi się . gazety przeczytane , książka taka sobie , Małgośka poszła nad brzeg pomoczyć nogi. leży więc sobie na plecach , opala się , z nudów grzebie ręką w piasku. nagle pod palcami poczuł coś twardego . wyciągnął z piachu dziwną butelka...... wyczyścił ocierając ręką... patrzy a z butelki wychodzi dżin i mówi : -[i]za to że mnie wypuściłeś spełnię twoje życzenie[/i]" . Jasiu poskrobał się w głowę zobaczył mapę świata w leżącej na piasku gazecie i mówi : -[i] chc...
    • zacznę od trochę niekulturalnego :P W autobusie panuje straszny tłok i pewien młodzieniec niechcący potrąca staruszkę... ona mówi do niego : "Magiczne słowo.." a on na to : "Hokus pokus stara ku..!" LOL :D
    • Amerykanski statek kosmiczny dolecial na Marsa... wyladowali... juz zbieraja sie do wyjscia, aż tu nagle podlecialo dwóch Marsjan, takich smiesznych zielonych i bzzz, zaspawali im drzwi wyjsciowe. Amerykanie próbuja wyjsc... 10 minut, 30 minut... po godzinie sie udalo. Wyszli, a tam juz zebrala sie wieksza grupka Marsjan. No wiec witaja sie i pytaja: - Czemu zaspawaliscie nam drzwi wyjsciowe ? Na co Marsjanie : - Zawsze tak robimy nowym, ale to chyba nie problem. Niedawno byli tu ...
    • mam juz dość afer, zlodziejstwai innego skurwysyństwa w naszym mieście. majac moralnego kaca, proponuje wpisywac super śmiesdzne dowicy. Lepiej nie będzie ale moze weselej , na początek o żydach . Maly chlopczyk przybiega do mamy i pyta: -Mamo ja jestem Zydem czy Cyganem? -Oczywiscie ze zydem, a czemu pytasz? -Bo znalazlem na strychu rower i nie wiem czy go sprzedac, czy podpierdolic.
    • Pewnego dnia bardzo zapracowana Sowa z mundurowej zabrzańskiej jednostki miejskiej postanowiła nic nie robić zarówno całe noce jak i dnie. Była po prostu przepracowana. Pomyślała sobie, że będzie się opie..ć. Siadła zatem zmęczona na gałęzi drzewa, jedno skrzydło założyła sobie za głowę i odpoczywa , wymachując jedną nóżką. Nagle biegnie sobie ścieżyną zając: - Co robisz sowa? - Nic. Opie..m się. - A to tak można? - A nie widać? U nas w Strazy teraz już można ! - To j...
    • co dalej z kinem Roma? jakieś plany rozwoju czy raczej zamknięcia?
    • w Głosie Zabrza jest opisany Napad w COP, ten artukuł to kompletna bzdura!. Całkowicie mija się z tym co tam się stalo. Jak gazeta z 50letnim doswiadczeniem moze pisac takie bzdety? Jaki StROZ! pomogl poszkodowanej kobiecie??? Pomogli obecni tam ( a własnie wychodzacy z ubikacji) członkowie stowarzyszenia laryngektomowanych!, poza tym kobieta została przyduszona, jest na ciaglym L4 i pod opieka psychoterapeuty, z tego co wiem ma min. 4 tyg L4. Przeraza mnie nierzetelnosc naszej l...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się