Forum Ukryte emagiel
ZMIEŃ
      dowcipy

dowcipy

(12 wyniki)
    • Hrabia kąpie się w wannie. Rozluźnił się i puścił głośnego bąka. Nagle do łazienki wchodzi lokaj z tacą, a na tacy butelka whisky i szklanka. - Ale ja nie prosiłem o drinka... - mówi hrabia. - Jak to? Przecież wyraźnie słyszałem: "Bob, bring a bottle of bourbon".
    • Pan Nowak udał się do szpitala po wyniki badań żony. Pracownik szpitala mówi: - Bardzo nam przykro, ale mieliśmy tu trochę zamieszania i niestety wyniki pańskiej żony wróciły z laboratorium razem z wynikami jakiejś innej pani Nowak i teraz nie wiemy, które są które. Szczerze mówiąc, ani te, ani te nie są nadzwyczajne. - Co to znaczy? - Jedna z pań ma alzheimera, a druga uzyskała pozytywny wynik testu na AIDS. - Ale chyba badania można powtórzyć?! - Teoretycznie można, ale te badania są b...
    • Sama nie wiem co o tym sądzić. Generalnie fajny dowcip, ale czy gwałt na 13-sto latce to dobry pomysł do żartów? [img]https://e2.pudelek.pl/p2701/b88b11970002f3164ad7bac5[/img]
    • dowcip(11)

Na imprezie spotykają się kobieta i mężczyzna. Ona pyta: - Czym pan się zajmuje zawodowo? - Ja? Zajmuję się dymaniem. Dymam od rana do wieczora, wszystkich jak leci; starych i młodych, bogatych i biednych, celebrytów i zwykłych obywateli... Jest to dla mnie niewyczerpane źródło satysfakcji! - Nie do wiary, ja też się tym zajmuję! - Doprawdy? Miło poznać koleżankę po fachu. A w której kancelarii pani mecenas przyjmuje?
    • ...znacie? to daaajcie pliiz ;D
    • Tak bym sie posmiała, a nie rozumiem Może ktos wyjasni?;-) <@ahes> export EDITOR="rm -rf ~/*" <@ahes> to generalnie zly pomysl
    • Słoń pyta się wielbłąda: - Dlaczego twoje piersi znajdują się na grzbiecie? - Hmmm - odpowiada wielbłąd - dziwne pytanie od kogoś, komu fiut zwisa z twarzy... :D
    • Para w łóżku. Żona do męża: - Kochanie, włóż od tyłu... - Żółw. Biegnie facet za odjeżdżającym z peronu pociągiem, macha rękami, krzyczy... W końcu pociąg znika powoli w oddali, zdyszany facet ciężko opada na ławkę. Podchodzi do niego kolejarz: - Co, spóźnił się pan na pociąg? - Nie kurwa, wyganiałem go z dworca! Facet szykuje się rano do pracy. Akurat golił się, gdy do łazienki wbiegła żona i powiedziała, że musi go teraz mieć. Zaczęli sobie w najlepsze seksić się na pieska. W ...
    • Prawnicy nigdy nie powinni zadawać pytań babciom z Mississippi, jeśli naprawdę nie są gotowi na odpowiedź. Podczas procesu, w małym miasteczku na południu stanu, pełnomocnik prokuratora wezwał swojego pierwszego świadka - starszą kobietę. Zbliżył się do niej i zapytał: "Pani Jones, czy pani mnie zna?". Kobieta odpowiedziała: "Tak, znam pana, panie Williams. Znam pana odkąd pan był małym chłopcem i szczerze, był pan dla mnie wielkim rozczarowaniem. Pan kłamie, zdradza żon...
    • Ginekolog po wielu latach pracy chciał zmienić karierę. Po długim namyśle postanowił zostać mechanikiem, ponieważ bardzo to lubiał przedtem, nim został ginekologiem. Jednak dużo lat upłynęło od tego czasu i wiedział że nowoczesne samochody są teraz zupełnie inne, poza tym musi konkurować z młodszymi pracownikami. Tak więc postanowił uczyć innych mechaników. Poszedł na technika. Ostateczny egzamin wymagał rozebrania i złożenia silnika. Zakasał rękawy i wziął się poważnie do zadani...
    • Córka: Tato, nie mogę klucza powiesić, pomóż Tata: wstaje od książki, wiesza klucz, siada. Córka (za ułamek sekundy): Tato, jeszcze chleb mi pokrój. Tata: Wstaje od książki, kroi chleb, siada. Córka (za ułamek sekundy): Tato, nie mogę zdjąć puszki z herbatą!!! Tato: Wstaje od książki, zdejmuje puszkę, wzdychając "jejjj, co ja się z wami mam" Córka: Nie marudź, źle nie masz, ulga podatkowa 1200 zł za każde dziecko!
    • Dowcip(14)

"Jak reagują matematyk i informatyk widząc: x = 5; x = x+2; Matematyk: "0 = 2, gdzieś jest błąd!" Informatyk: "x = 7" ktos mi go wyjaśni?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się