dowcipy

(10 wyników)
  • dowcip(18)

www1.gazeta.pl/kraj/1,34317,1675406.html
  • -- Mąż wraca do domu, od drzwi zaczyna całowac i obmacywac żone i ciagnać ja do sypialni.. Ale ona mowi: - Kochanie, nie teraz, boli mnie głowa. Maż zdenerwowany: -Co z wami dzisiaj, zmowiłyście sie?! ---------------------------------------- niedowidzi,niedoslyszy,a sie czepia-Don nietoperz
  • Policjant zatrzymuje blondynkę za przekroczenie szybkości. -Dzień dobry. Widzi pani co to jest? (tu pokazuje na radar) - Dzień dobry. Nie. Co to? - Suszareczka, he he he. Nie, proszę panią. To radar.I co my tu mamy? Widzi pani te cyferki? - 140. Widzę. - No właśnie. Prawo jazdy proszę i dowód rejestracyjny samochodu. - Nie mam. - Jak to pani nie ma? - No, bo widzi pan tak to wszystko się tak szybko dzisiaj działo.... i ten samochód nie jest mój. - Jak to nie pani? - No tak...
  • o papiezu??? Wiecie jak bedzie sie wolac na Ratzingera, jendego z kandydytow z NIemiec, jak zostanie papiezem? Paparatzzi!!!!!!!!!!!!!! Czyz nie jest to piekne???:))))
  • 'Nie lubię wymiany poglądów. Zawsze na tym tracę.' - to podobno Słonimski. Albo inny ktoś sławny. Tym razem z wymiany poglądów z Marią odniosłem pożytek. Oto gdy czytałem (z umiarkowanym zrozumieniem) artykuł o planach islamskich ekstremistów, zauważyłem link do czegoś bardziej zabawnego: service.spiegel.de/cache/international/0,1518,369844,00.html Stamtąd jednym kliknięciem przeniosłem się do UK, gdzue odkryłem ów anonsowany wcześniej pożytek: shipoffools.com/Features/2005/laugh_jud...
  • Uwaga dla tych ktorzy samodzielnie na to nie wpadli: odpowiedzi na moje pytania nie sa obowiazkowe, nie przewiduje tez sprawdzania czy sa prawdziwe. Co wiecej - nawet czytanie moich pytan nie jest obowiazkowe :-)).
  • Czyli refleksja po przeczytaniu tego artykulu z dzisiejszej GW: wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,5269228,Francja__wojna__seks_i_elegancja.html Niemieccy okupanci w czasie wojny chetnie romansowali z Francuzkami ktore podobno nie byly im niechetne, wiec kolaboracja ta wydala zywe do dzis owoce. Mowi sie ze panujacy nam laskawie w Hesji ksiaze Jerome (brat Napoleona), przez 6 lat swych bardzo frywolnych rzadow mial, oprocz prawowitej malzonki, rowniez wiele lokalnych maitresse...
  • www.youtube.com/watch?v=QwixcoHfQkE
  • Student poszedł zdawać ustny egzamin. Zdaje, zdaje, męczy się męczy, ale coś mu to nie wychodzi. Profesor coraz bardziej wnerwiony, widzi że student nie kumaty i chce go oblać. Ale student nie daje za wygraną i prosi o drugą szansę. Na co profesor odpowiada: - No dobra. Jeśli odpowie pan na jedno moje pytanie to zaliczę panu egzamin. Proszę mi powiedzieć: Kto to jest STUDENT? Po czym student z em na twarzy odpowiada: - No wiec STUDENT to młoda osoba, która dąży do zdobycia wiedzy ...
  • Zainspirowany watpliwosciami Dona nt. mozliwosci "zerwania" 24-niej studentki przeze mnie zapytalem ja dzisiaj przy sniadaniu, dlaczego wlasciwie zdecydowala sie zadzwonic do mnie.. Odpowiedz: "bylo wiele powodow, ale decydujacym impulsem byl twoj dowcip o napadzie na bank".. Otoz baraszkujac z dziewczynami na plazy opowiedzialem im miedzy innymi taki dowcip: Do malego lokalu z napisem "Bank" wpada pewnego dnia zamaskowany rabus z pstoletem w rece i wola: "rece do gory, to jest n...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się