dowcipy

(11 wyników)
  • Kiedy w zeszłym roku duńskie gazety opublikowały karykatury Mahometa, światem muzułmańskim wstrząsnęły masowe protesty i manifestacje. Muzułmanie nie życzyli sobie żartów z ich Proroka i uważali, że jest to kpina z nich samych. Czy można zatem bezkarnie naśmiewać się z homoseksualistów? Amerykańskie Gejowsko-Lesbijskie Stowarzyszenie Przeciwko Zniesławieniu (GLAAD) twierdzi, że nie. Skoro bowiem geje nie naśmiewają się z heteroseksualistów oraz z ich zachowań seksualnych, to kpina w d...
  • Z internetu znikaja strony z dowcipami o L.Kaczynskim.Ich autorzy boja sie scigania przez policje i prokurature. Autor strony spieprzaj dziadu twierdzi,ze odezwalo sie do niego juz kilku prawnikow z ostrzezeniem.To samo spotkalo innych tworcow tego typu stron. Za obrazanie prezydenta grozi nawet 3 lata wiezienia.
  • 13 POWODÓW, DLA KTÓRYCH BROŃ JEST LEPSZA OD KOBIETY 1) Możesz kupić tłumik do swojej broni. 2) Możesz zamienić jedną .44 na dwie .22. 3) Możesz mieć jedną broń w domu i drugą w podróży. 4) Jeżeli podziwiasz broń przyjaciela i mu o tym powiesz, będzie pod wrażeniem i pozwoli ci strzelić kilka razy. 5) Twoja główna broń nie ma nic przeciwko zapasowej. 6) Twoja broń pozostanie z tobą nawet jeśli kompletnie wyczerpiesz amunicję. 7) Broń nie zajmuje dużo miejsca w szafie. 8) B...
  • www.youtube.com/p.swf?video_id=kKGxaol4qws&eurl=&iurl=ht
  • Oficjalny Katolicki Regulamin Odbywania Stosunków Płciowych Z Osobami Wierzącymi niniwa2.cba.pl/IN.HTM
  • Codziennie rano dostaję od mojego taty dowcip, na miły początek dnia. Dzisiejszy był taki: Wysiadł garbaty z autobusu, przewrocił się, pokołysał, pokołysał i usnął... Nie obrażając garbatych, z pracowniczym pozdrowieniem F.
  • Jest tak dobry, że postanowiłem się podzielić z Wami i poprawić Wam humor: Krzysio od zawsze robił to co lubił : całował żonę, wślizgiwał się do wyrka i od razu zasypiał. Pewnego dnia obudził się obok podstarzałego faceta ubranego w biały szlafrok. "Co ty do kurwy nędzy robisz w moim łóżku?...I kim do cholery jesteś?" zapytał facet. "To nie jest twoja sypialnia. Jestem Św. Piotr i jesteś w niebie" dodał. "Że co ??!!Twierdzisz, że jestem martwy?? Nie chcę u...
  • sprzątam swoją skrzynkę i oto co znalazłam: Dwoch przyjaciol wybralo sie do baru na drinka. Jeden z nich zaglada do szklanki i wola do drugiego: - Stary! Pierwszy raz widze kostke lodu z dziurka! Drugi smetnym glosem odpowiada: - Malo widziales. Ja z taka zyje od 15 lat...
  • Największy autorytet religijny w kraju ogłosił w piątek, że dotychczas modlono się w złym kierunku. Źle wyznaczono położenie kraju i wierni, zamiast w stronę Mekki modlili się w kierunku Afryki. deser.pl/deser/1,83453,8149601,Indonezyjscy_muzulmanie_odkryli__ze_modlili_sie_w.html
  • Bo ja namietnie. Ostatnio zadlawilem sie jajecznica jak Romus powiedzial dowcip. O pingwinach... :-)
  • Jeszcze do wczoraj myślałem, że ludzie są naprawdę okrutni i zarazem bezczelni, opowiadając niepochlebne historie o blondynkach - pisze w DZINNIKU publicysta Jerzy Jachowicz. Protestowałem, bo uważałem, że dowcipy o blondynkach bezpodstawnie degradują je w oczach opinii publicznej. Czy ci, którzy głośno śmieją się z blondynek, pomyśleli kiedykolwiek o społecznych skutkach swoich żartów? Wszak swym wyśmiewaniem się tworzą z nich ludzi czwartej kategorii! I oburzałem się zwykle, i...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się