Forum Nauka i edukacja Matura O maturze
ZMIEŃ
      edukacja

edukacja

(12 wyniki)
    • coś ktoś słyszał ? wie ? ma studiujących tam znajomych ? piszcie plis, bo to very important for me. z góry thx. pozdrawiam.
    • czy na katowickich targach edukacji jest cos ciekawego ?? czy warto sie tam wybrac??
    • pedagogika, specjalność edukacja elementarna i przyroda. Czy ktoś składał na ten kierunek?
    • poszukuje informacji o Wyższej Szkole Edukacja w Sporcie zwlaszcza od ludzi tam studiujacych duzo info jest na stronie www.ews.edu.pl ale wolalbym jakies praktyczne informacje
    • nie wiem jak u was... ale u mnie w szkole to mało kto sie przejmuje cala ta matura,studiami! a nauczyciele tez w sumie nas olewaja!mam wiecej nauki w tym roku( klasa maturalna,8przedmiatow + łacina) niz przez poprzednie lata edukacji;/ i jak miec czas na powtorzenie materialu, uzupelnieniu brakow;/ oczekuja od nas nie wiadomo czego na maturze, a tak naprawde nie umieja nas dobrze przygotowac.I wiem ze jak sie sama bym nie wziela za nauke pod mature to bym nie wiem czy bym sie dost...
    • Bez komentarza ... po prostu to jest już kpina z Ministerstwa Edukacji :/
    • Sz.P. Sawicki ocenił w telewizji "nową maturę" na 5-. Aż mi się śmiać zachciało, kiedy stwierdził, że były drobne niedociągnięcia. Heh chyba tylko maturzyści wiedzą dokładnie, jak bardzo "drobne" one były! A pana ministra zachęcam do ponownego zdawania matury, tym razem w nowym systemie. (Szkoda, że nie sprawdzał funkcjonalności swojego "dziecka" razem z nami)!
    • Czy ktoś ma bliższe informacje n/t powrotu do zwolnień z matury z języka obcego na podstawie certyfikatów?
    • no wlasnie u nas w Oxfordzie to nie do pomyslenia zeby takie niedociagniecia byly na jakimkolwiek egazaminie - np. co do kalkulatorow to kazdy student wybiera sobie 10 dzialan jakie chce miec na umieszczone w pamieci, a w Polsce daja Wam jakies wytyczne ale i tak nikt nie wie o co chodzi, albo inna sprawa - u nas matura zarabia na siebie z zyskiem (sprzedaz gadzetow maturalnych, takze sprzedaz pytan) A wPolsce? prosze bardzo kilkadziesiat niepotrzebnie wydanych milionow zlotych to bard...
    • mam pytanko-jaka jest potrzebna średnia do paska na świadectwie maturalnym?to nie zależy przypadkiem od szkoły?i czy oceny z matury też się wlicza do średniej? pozdroovki
    • wie ktos moze gdzie moge znalezc informacje na temat limitow przyjec na dany wydzial/kierunek Uniwersytetu Warminsko Mazurskiego? konkretnie chodzi mi Inzynierie chemiczna i procesowa na wydziale Nauki o zywnosci :)
    • hello. czy orientujecie sie może ile trzeba "dac w łape" zeby sie dostac na studia???? ja słyszałem że ok 10000 zł czy to prawda??? wiecie coś na ten tamat?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się