Forum Zdrowie Dieta Dieta South Beach
ZMIEŃ
      fasolka

fasolka

(9 wyników)
    • fasolka(6)

dziewczyny, sorry, że tu, ale potrzebuje szybkiej odpowiedzi. czy mozna na dsb jeść fasolę czerwoną z puszki?
    • Hej, ja jestem w 12 dniu diety, nie robie zadnych wykroczen, ale mam tylko liste z arykulami, ktore mozna jesc lub nie, nie mam za to ksiazki. Teraz sie zastanawiam, po przeczytaniu pewnej wypowiedzi, czy dobrze robie jedzac, groszek, fasolke czerwona i biala z puszki? Jem to prawie codzienie, czasem 0,5 puszki, czasem cala dziennie. Powiem, ze nie zauwazylam jakies super utraty wagi, moze to wina puszek ?
    • przez całą jedynkę wcinałam zieloną fasolkę szparagową - bo zeszłoroczna obrzydziła mi sałatę i brokuły... wyszłam z założenia, że zielone i warzywo, to musi być ok., a ma 74 IG! Więcej od osławionych buraków! cholera, czemu nikt (a zwłaszcza ja) tego nie zauważył?? nie wiem czy ten temat wart jest nowego wątku, ale norrmalnie aż się zaczęłam dzisiaj trząść jak to dzisiaj odkryłam . fuck.
    • śniadanie: jajecznica 2 jajka i pieczarki, plus szczypiorek przekąska: serek wiejski obiad: fasolka czerwona z kapustą i sosem pomidorowym przekąska: biała kapusta kolacja: fasolka szparagowa, papryka. i teraz bedzie mleko z kakao.
    • Mija już piąty dzień pierwszej fazy. Jeszcze się nie ważyłam ale widzę dużą różnicę w wielkości mojego brzucha :) Nie chodzę głodna...a wręcz przeciwnie jesten cały czas najedzona bo przecież jem coś co dwie godziny :). Czuję się bardzo dobrze, robie ćwiczonka na brzuszek i biegam. Przez pierwsze dwa dni było mi czasami słabo ale to chyba dlatego, że tak nagle odstawiłam cukier (a jadłam go w dużych ilościach) a dodatkowo jestem alergiczką (kurz, kobalt, związki zapachowe, słońce) i...
    • Jak to jest w koncu z tymi roznymi fasolami! Bo najlatwiej jest taka z puszki przygotowac ale czytalam gdzies ze w sumie nie mozna,bo za wysoki indeks!!! Poradzcie,bo nie chce zaprzepascic diety!! dzieki
    • przepis zaznaczam nie przeze mnie wymyslony ale 3 miesiace oczywiscie nie non stopo na nim zyje i robie od razu na 2 dni Zatem:gotujemy fasolke szparagowa (kupuje mrozona bo jest oczyszczona ze sciegien)ale mozna swieza w tym czasie kroimy piers zkurczka na patelni smażymy cebulke do niej wrzucamy pokrojonego na kawałki kurczaka smażymy potem dodajemy fasolke smażymy razem doprawiajac sola i chilli-pycha mnia mniam
    • Bo chyba masła nawet w kosmetycznych ilościach to nie można?
    • Witajcie, zaczęłam od wczoraj. I mam trochę wątpliwości co można a czego nie.Przeglądając to forum zauważyłam na przykład, że niektóre jedzą serek z kakaem i olejkiem migdałowym- czy można to jeść w pierwszej fazie? Poza tym choc to dopiero drugi dzień ja już mam ochotę na coś słodkiego- i nie na czekolade, czy lody, ale choćby na małe jabłuszko.Czy są jakieś słodkie rzeczy (słodzone choćby syntetycznie), które mozna spożywac?Mam tu na myśli np.gumę bez cukru.I czy można jeść serek tar...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się