utiuti 28.07.04, 19:47 dziewczyny, sorry, że tu, ale potrzebuje szybkiej odpowiedzi. czy mozna na dsb jeść fasolę czerwoną z puszki? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dsb Re: fasolka 29.07.04, 13:35 Pewnie odpowiem po czasie, ale dopiero teraz mam chwilkę, aby tutaj zajrzeć. Ja przez pierwsze dwa dni jadłam fasolkę czerwoną z puszki w sałatce. Nie sądzę, aby mi zaszkodziła, bo schudłam, ale jak potem przeanalizowałam raz jeszcze listę produktów dozowlonych w kilku źródłach, to stwierdziłam, że nie było to chyba dobre. Może to nie był wielki grzech, raczej ostępstwo, ale pewnie bym tego nie zrobiła, gdybym wcześniej wiedziała. Sama fasola jest dozwolona w 1 fazie, ale gotowana, a nie z puszki. Odpowiedz Link
ireczka1 Re: fasolka 29.07.04, 14:24 no wlasnie, ja tez bedac na pierwszej fazie dsb (po raz pierwszy hi,hi,hi) jadlam fasolke z puszki, do tego w sosie pomidorowym - a w sklad wchodzil cukier i inne paskudztwa....tym razem postaram sie uniknac takich grzeszkow... Odpowiedz Link
utiuti Re: fasolka 29.07.04, 14:32 czyli chyba będę musiała dzisiaj zrezygnowac z przygotowanego jużlunchu ale wiecie co, na forum angielskojęzycznym ogląałam przepisy z fasolą dla I fazy i często występowała tam wersja puszkowa. to może jednak skonsumować tę jedną puszkę, bo nie mam nic innego w pracy? ) Odpowiedz Link
dsb Re: fasolka 29.07.04, 14:36 Ja myślę, że nic takiego strasznego się nie stanie, jak zjesz. Jak wspominałam, ja też zjadłam na 1 fazie i schudłam. Więc to nie jest chyba aż takie straszne wykroczenie Odpowiedz Link
meg_83 jak nie ma cukru to dlaczego nie... 02.08.04, 14:18 jak na puszcze w skladniki nie napisali ze jest cukier to powinno byc mozna, na mojej fasolce napisane jest ze woda , fasolka kidney i sól wiec zjem Odpowiedz Link