-
znacie?
znamy!
to posłuchajcie
kobiety wybierają łobuzów, psychopatów, chamów a odrzucają facetów miłych, grzecznych, pomocnych, opiekuńczych. to tajemnica poliszynela i nawet jak są takie co nie, to takich co tak jest wystarczająco dużo. więc koleżanki, które należą do tej rozsądniejszej rasy proszę o cierpliwość i nie oburzanie się. bo meritum jest inne:
ja się pytam dlaczego? ktoś wie?
jedyne co przychodzi mi do głowy to bardzo głęboki atawizm, po prostu samiec o wyższym pozio...
-
... ja byłam jak zwykle...
Ale pewnie tylko ja;)
Mam nagrodę;)
-
Bo nie ma idełow :/ I zacznijcie bydź prawdziwi
-
to gdy wrócę za jaką godzinkę, to wkleję wam długo oczekiwany scenariusz. Historia jest zawiła, akcja napakowana wydarzeniami, bohaterzy bohaterscy... trochę zmyślam :D ale scenariusz wkleję :)
A teraz na trochę zmykam.
Dla podrażnienia zmysłów - tytuł: "Bezkresy".
;)
-
serio....
-
czy wymuskany laluś?
Dziewczyny kogo wybieracie?
-
Będę już tylko przytakiwał. Będę rozpływał się nad każdym
rozpoczętym wątkiem. Szczególnie nad tymi rozpoczętymi przez
Rumuńską Damę. Będę zawsze podobnego zdania jak większość. Będę Was
wszystkich lubił i kochał. Obiecuję...
-
i ciszaaaaaaaaaaaaa :P Co za nudy :D
-
...dla Grzecznych i Grzesznych :))))
-
ale będę :-P
czy Ktoś i Ktoś nie mógłby sobie zainstalować gadu? na ten przykład...
taka sugestia organizacyjna
techniczno-usprawniająca
-
... sama siebie chyba najbardziej... że to z chłopami coś jest nie tak, a to ze mną chyba... chciałam być szczera... nie wyszło, bo facet jednak przyzwyczajony jest, że baba kręci... kombinuje, a on sobie musi to wszystko przefiltrować... a jak mówię, że czarne jest czarne a białe - białe, to on węszy podstęp... że niebieskie:P
I tak mnożyć by przykłady na mą głupotę... jednak samobiczowanie nic tu nie da... nie zmądrzeję, jak mniemam, bo za stara już jestem...:P
Co mi zostaje? Wino.... ...
-
... a nawet całkiem nowy tydzień;)
www.youtube.com/watch?v=OjMpWF4jG6Y
Dobranoc Aniołki:)
I grzecznie mi tu od jutra, proszę:)
-
Wreszcie udało mi się odnaleźć definicję mojej samotności...
Samotność nie jest brakiem ludzi wokół... a nieumiejętnością wejścia z nimi w bliskie relacje...
Jeśli mam już definicję, to teraz będzie "z górki" :D
/w sensie tworzenia dalszych definicji i poprzez ich istnienie możliwość zrozumienia... może działania(?) hmmm../
Pięknie się zasypia i śni...
I grzeczni bądźcie przez weeekend... Ja będę baaaardzo grzeczna:)
-
...idą już spać:P
Ps. buziaki na dobranoc :)
Ps1. melduję posłusznie, żem kobieta z krwi i kości:P i to grzeczna
-
...karaluchy pod poduchy:))))a jutro uśmiechu i mocnej kawy w ulubionym kubeczku:)
Ps. Czy ktoś nie pożyczył sobie mojego kubeczka;)? -i zapomniał oddać;)
-