Forum Ukryte emagiel
ZMIEŃ
      grzeczny

grzeczny

(9 wyników)
    • Wstaję rano, szukam kapci a ich nie ma...szukam, szukam - w końcu są! Wsadzam nogę a tam coś chrupnęło! Myślę sobie, pewnie pilot spadł i go zdeptałam...szlag by to!Zapałam lampkę a tam słodkości:) Kurczę na śmierć zapomniałam i wychodzi na to, że Michu był niegrzeczny. Ehh głupio mi ... no powiedzcie - kochanego mam faceta tfu mikołaja, nie?:)
    • O 2-3 miesięcznym niemowlaku tak na oko, tak dziś "podsłuchałam" w przyparkowej kawiarni. Byłam na rowerze i jęzor mi do pasa uciekał za lodem z automatu, więc poległam ;) i pojechałam do kawiarni. Obok przy stoliku usiadły 2 panie, w wieku 65+, jedna z pań z wózkiem, w środku taki kurczak mały :) wiercił się, popłakiwał. No i ta "babcia" opowiada tej drugiej, że zabrała dziecko na spacer żeby córka mogła odpocząć, obiad spokojnie ugotować, pranie. No i żali się na tego kurczaka w wózku, ż...
    • W klasie Młodej jest chlopiec z diagnozą ADHD. Nikt nie jest w stanie go na dłuższą metę opanowac: kopie, bije, pluje, rzuca krzesłami, robi dziury w scianach i generalnie się nudzi w szkole. Intelektualnie jest przeciętny, ale niszczy zeszyty (swoje i innych) i potem nie ma się z czego uczyc. Kilkakrotnie pozyczal zeszyty od Mlodej, ale stan, w jakim wracaly sprawil, ze poprosilam ją, żeby to ograniczyła. Rodzice nie ogarniają. Rozmawiałam z Mama, która jest w szkole praktycz...
    • Właśnie trafiłam do was z ematki, gdzie od jakiegoś czasu urzęduję. I widzę że tu bardzo fajnie, więc chcę zostać. Wypadałoby się przywitać, bo tak głupio z cichacza zaatakować nie? Więc witam. Ale wódki nie mam, bo zaraz rodzę (w zasadzie powinnam juz w czwartek) Jak już urodzę to postawię. Stoi?
    • Na wstępie uprzejmie proszę o niekasowanie tego wątku i niebanowanie tego nicka, bo to w zasadzie nie jest mój nick, tylko taki zbiorczy, okolicznościowy (jak sama nazwa wskazuje). Mój nick to kai_30. Chciałam uprzejmie zapytać Szanowną Właścicielkę Forum, dlaczego zostałam zbanowana na emaglu. Trollem nie jestem, zdaje się, że dyskutowałam merytorycznie, w jednej raptem dyskusji o wychowaniu, w innej wstawiłam tylko emotki, a w kolejnej wkleiłam kawałek tekstu szanty i linka do ni...
    • gdy nie ma dzieci w domu, to jesteśmy niegrzeczni. No własnie, jesteście niegrzeczne? Bo my jeśli mamy możliwość tak i to bardzo! A z ostatniej samotnej wyprawy, z przyjemnością się przekonałam, że owszem, mogę się urżnąć bez późniejszych konsekwencji szpitalno- medycznych. Ale ino (fajne słowo - ino) mocnymi trunkami typu whisky. Faajnie było :D
    • rozpędziłyscie się laski z tym chwaleniem, to ja wrzucam na parę minut nasze zdjęcia do galerii: fotoforum.gazeta.pl/u/setia.html
    • Od kilku dni, natchnieta studiami w instytucie psychologii, zabralam sie za czytanie "Rodzenstwa bez rywalizacji" znanego wielu rodzicom tandemu psychologow dzieciecych (Faber, Mazlish). I natrafilam na rozdzial dotyczacy nadawania ról. Otóż wyczytalam tam, ze wrzucajac dziecko do szuflady "najmlodszy" "niegrzeczny" "nieuk" "leń" wyrzadzamy dziecku krzywde, poniewaz dziecku wdrukowuje sie w psychike komunikat "jestem najmlodszy/niegrzeczny/nieuk/leń" i te de. Malo tego - nieswiadomie...
    • Bo ten dzikus potargany kudłaty, krnąbrny, uparty i nieposłuszny chyba przez przypadek dostał dwa chromosomy X ;) Nie wiem już jak postępować z tą dziewczyną, nikogo i niczego się nie boi, cznia na kary, nagrody przyjmuje jakby jej się należały a za chwilę i tak idzie psocić z premedytacją, podskakując na tych swoich chudych kończynach i śmiejąc się z zakazów. Wydawało mi się, że to dziewczynki są wrażliwe, empatyczne i posłuszne, a ta zdziczała babucha bardziej córkę zbójnika przypom...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się