grzeczny

(11 wyników)
  • Jeżeli denerwują Cię odrapane ściany wynajmowanej kawalerki, narzekasz na hałas i ogólne przygnębienie, a szef i tak nie daje chwili spokoju, mamy dla Ciebie idealne rozwiązanie. Całkiem niedaleko, w austriackim miasteczku Leoben nad rzeką Murą możesz spędzić ''wakacje swojego życia''... www.bryla.pl/bryla/1,85300,4780331.html heh...pozostaje mi się cieszyć z nowego zlewu jaki mi konserwator w poniedziałek zainstaluje...bo w obecnym zrobiła się dziura... no i 2 lata temu okna wymienili....
  • Wpadłem na moment i mowę mi odjęło. Toż to jest Salon, a nie buda z piwem. Co to za teksty obelżywe - Ciotka wstydu nie ma? Już innego słownictwa nie mamy na wyrażenie uczuć? Jestem zażenowany i nazauję poprawę, bo się wqurzdenerwuję. Wracam o 23 z kreskami, idę się jednak udzielać rodzinnie do Mamęcji.
  • Dziewczynki z Polski sa jednymi z najspokojniejszych na swiecie. Z badan wynika,ze w porownaniu z rowiesnikami z innych krajow rzadko wdaja sie w bojki.Od Polek spokojniejsze sa tylko Finki,Szwajcarki i Niemki. wiadomosci.o2.pl/?s=513&t=5691 Niemki?????
  • Co to wino robi z człowiekiem :)
  • kobieta.wp.pl/gid,8655418,img,8655434,kat,26363,galeriazdjecie.html?T%5Bpage%5D=1&rfbawp=1166835180.023&ticaid=12e82 To który ma przyjść nocą............z prezentami.
  • Wiosenna ramówka TVN reklamowana jest jako "koniec grzecznej telewizji". Ruszył znowu Wiśniewski, program "Trzy serca", nowy teleturniej, "Camera Cafe" (jaki to rodzaj programu?) etc etc. Jak ją oceniacie? Do mnie jakoś to nie rpzemawia i tylko pokazuje zbvytnią komercjalizację TVNenu i walkę o dawnego Polsatowskiego widza... Natomiast teraz ruszył w TVN 7 nowy program, Interaktywny telewizyjny program erotyczny www.wirtualnemedia.pl/index1.php?act=4&id_artykulu=10428&id_rubryk...
  • Wiosna i lato 2006 uplynie pod znakiem garniturowych spodni i wygodnych bo sportowych,ale jednak marynarek. Najbardziaej zaskakujacym polaczeniem jest zalozenie marynarki do....bojowek. Nadal modne sa marynarki do dzinsow oraz nowosc-uszyte z aksamitu w bajecznych kolorach. Spodnie klasyczne,dopasowane,furore beda robily biodrowki a do tego koszulki polo,koszule z duzymi kolniezykami oraz.......sweterki w serek. facet.interia.pl/news?inf=639798
  • polityka.onet.pl/63580,komiksdet.html
  • Mówią rodzicom tylko to, co naprawdę chcą oni usłyszeć. W domu aniołki bez wad, grzeczne dziewczęta i kulturalni chłopcy. Ale wystarczy, że znikną z pola widzenia rodziców i zmieniają się nie do poznania. polskalokalna.pl/wiadomosci/podkarpackie/news/sekretne-zycie-nastolatkow,1095741,3328
  • Mikołaj powinien przyjść jutro... Ale dałam mu wolne w sobote (żeby nie mieć wyrzutów sumienia i wg zasady: nie czyń drugiemu co tobie niemiłe). Święty przyszedł dzisiaj, miał taką małą paczkę... i dostałam od niego (tarramm!) komplet prześlicznych garnków z pokrywkami... Skąd wiedział? - hmmm.... nie chciał zdradzić... jakaś podejrzana sprawa! Przecież nikomu nie mówiłam... Ale radochę mam niezłą... Dziękuję Święty Mikołaju! Obiecuję być dalej grzeczną dziewczynką, żebym w prz...
  • Niektórzy wybierający się za granicę chińscy turyści są pouczani, że plucie, siorbanie i wpychanie się do kolejek mogą tam wywoływać zniesmaczenie - podała agencja Xinhua. Obyczaje podróżnych z Państwa Środka nie podobają się m.in. w Singapurze, gdzie personel hotelowy uskarża się, że plują oni na podłogę, palą papierosy w łóżku, głośno się zachowują i bywają niegrzeczni. fakty.interia.pl/news?inf=745185

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się