Forum Towarzyskie Świat wg Singli
ZMIEŃ
      grzeczny

grzeczny

(5 wyników)
    • większość wcześnie wstaje i wcześnie kładzie się spać. o północy wszyscy prawie są w łóżeczku. niespotykane. :)))))))) halooo, czy ktoś tu jeszcze jest? :)))))
    • do nieba, niegrzeczne tam gdzie chca!!:)
    • ktos mi moze wytlumaczy... rozbijam sie ostatnio po knajpach i imprezach od paru dni, bo to i juwenalia i kozienalia (kozienalia to impreza podobna - herb lublina to koziolek, a wlasciwie koza, wspinajacy sie na winorosl)... obserwuje zjawisko ostatnio ciekawe - te dziewczyny ktore wygladaja na "najgrzeczniejsze" - takie super studentki, zreszta sliczne - najbardziej szaleja. takie, ktore na codzien wygladaja na "precz z knajpa" - sa najbardziej wyluzowane, rozrywkowe i przeginaja...
    • A gdy nie ma w pracy szefa, to cale biuro jest wyluzowane :) A co najdziwniejsze, to wszyscy mimo nieobecności nadzoru i tak pracują :) Szkoda, że taki klimacik nie może być na co dzień, ale... cieszmy się chwilą :)))
    • już nigdy nie pozwolę, aby ktokolwiek kiedykolwiek robił ze mnie swój worek treningowy, ośmieszał, czy leczył mną swoje kompleksy! każdy, kto to zrobi, nie tylko straci u mnie szacunek, straci też twarz - i to nie tylko w przenośni. :PPPPPPPPPPPPPPPPPPP ogłaszam koniec grzecznej Zdzichy! :DDDDDDDDD

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się